Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Probao da ih kontaktiram, ne radi im mail... 

A i sajt im bas nesto ne funkcionise...
- nikolic025
Sta znam,ja sam uspeo da posaljem mail,ali im stalno nesto baguje sajt...
http://www.kupujemprodajem.com/Epiphon- ... id=5824406
A sta je sa civijama na ovoj gitari,zar ne treba da budu u ravni?
http://www.kupujemprodajem.com/Epiphon- ... id=5824406
A sta je sa civijama na ovoj gitari,zar ne treba da budu u ravni?
te koje ne stoje dobro su razlicite, ili makar imaju razlicite kapice...
- nikolic025
Pa,gornje imaju normalne kapice,pa su opet u polukrug postavljene...Ko zna sta je to...
U glavnom,ko je zainteresovan...Sale,rece da ti javim kad saznam,pa evo i ostalima...U Idei ima opet Rooster na snizenju,ali ne bas kao prosle godine,ipak veca inflacija,ovo ono...5990 RSD...Idea Super i Extra...Odnosno u Backoj samo u Novom Sadu,Somboru i Subotici ako se ne varam...
U glavnom,ko je zainteresovan...Sale,rece da ti javim kad saznam,pa evo i ostalima...U Idei ima opet Rooster na snizenju,ali ne bas kao prosle godine,ipak veca inflacija,ovo ono...5990 RSD...Idea Super i Extra...Odnosno u Backoj samo u Novom Sadu,Somboru i Subotici ako se ne varam...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
djomla wrote:nemanjavelimirovic wrote:Nemojte pomisliti ni u jednom momentu da je taj lik okej po bilo kojoj osnovi. Te sve gitare su ili skvajeri/neke najjeftinije kopije gibsona ili neki jos veci budzevi kojima je uradjen logo i dodati/oduzeti delovi da lice samo na to shto reklamira. Ok je ako lik trazi po gitari do 80-100Evra NAJVISE, ali mislim da je tu rech o vecim cenama.![]()
Tacno ... komplet je 900€ a 'gibson' je sam 400€ ...

nemanjavelimirovic wrote:djomla wrote:nemanjavelimirovic wrote:Nemojte pomisliti ni u jednom momentu da je taj lik okej po bilo kojoj osnovi. Te sve gitare su ili skvajeri/neke najjeftinije kopije gibsona ili neki jos veci budzevi kojima je uradjen logo i dodati/oduzeti delovi da lice samo na to shto reklamira. Ok je ako lik trazi po gitari do 80-100Evra NAJVISE, ali mislim da je tu rech o vecim cenama.![]()
Tacno ... komplet je 900€ a 'gibson' je sam 400€ ...![]()
![]()
Pitaj ga jel daje set nozeva od nerdjajuceg celika uz "komplet"...
![]()
Mislim da nema smisla

kupljeno na www.halooglasi.com
cena pomnožena sa faktorom tri
uslikano
i postavljeno na :
http://www.kupujemprodajem.com/Peavey-m ... -oglas.htm
cena pomnožena sa faktorom tri
uslikano
i postavljeno na :
http://www.kupujemprodajem.com/Peavey-m ... -oglas.htm
- nikolic025
Nasao sam tu gitaru na halo oglasima,ali gde si ti video cenu?
Zvao sam tog čoveka što je prvi prodavao gitaru, cenio je 250e sa koferom i prodao je sledeći dan ovom preprodavcu.
Ta gitara je prvobitno kupljena u Atistu za oko 500eur.
Ta gitara je prvobitno kupljena u Atistu za oko 500eur.
- nikolic025
E,ljudi,aj pomozite...
Imam Fender Stratocaster American Deluxe RW CSL,i nekako mi nije to to,nova je,folije na maskama,nikad na svirke nije isla,kupljena 2010. u januaru,februaru...Ako sam na njoj sklopio 10 sati svirke to je max...Nekako mi ne lezi,ima extra clean,dist je veoma dobar,ali ne znam...Valjda posle Gibsona kad uzmes Fendera,kao da sa Ane Popovic predjes na Merimu Njegomir...
A i tezgarim sa akustarom...Pa sam kontao da je utopim i da uzmem nesto jeftinije,skromnije,a da imam elektricnu koja mi vise lezi,i da uzmem neku niskobudzetnu akustaru ozvucenu da ne nosim Takamine EF341SC u neke male kafice gde ce me mozda neko zakaciti,pa da placem...I da mi ostane neka lova...
E sad,ja sam nju platio tada na snizenju oko 950E,sada je vise nema iako pise da sajtu neka cena od oko 890E
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/724 ... SL-%2A%2A/
Imam ponudu bez kofera za 750E ili sa koferom 830E (covek jos razmislja koju ce varijantu)...Da li da radim to ili da batalim...?
Imam Fender Stratocaster American Deluxe RW CSL,i nekako mi nije to to,nova je,folije na maskama,nikad na svirke nije isla,kupljena 2010. u januaru,februaru...Ako sam na njoj sklopio 10 sati svirke to je max...Nekako mi ne lezi,ima extra clean,dist je veoma dobar,ali ne znam...Valjda posle Gibsona kad uzmes Fendera,kao da sa Ane Popovic predjes na Merimu Njegomir...
A i tezgarim sa akustarom...Pa sam kontao da je utopim i da uzmem nesto jeftinije,skromnije,a da imam elektricnu koja mi vise lezi,i da uzmem neku niskobudzetnu akustaru ozvucenu da ne nosim Takamine EF341SC u neke male kafice gde ce me mozda neko zakaciti,pa da placem...I da mi ostane neka lova...
E sad,ja sam nju platio tada na snizenju oko 950E,sada je vise nema iako pise da sajtu neka cena od oko 890E
Imam ponudu bez kofera za 750E ili sa koferom 830E (covek jos razmislja koju ce varijantu)...Da li da radim to ili da batalim...?
Ako ti gitara ne treba, prodavaj, jako retko se desava u poslednje vreme da ljudi nude cist cash, pogotovo toliki iznos! Verovatno zbog krize ili ko zna cega, ali znam ljude koji su mnogo jeftinije instrumente (a stvarno kvalitetne, i po vise nego fer cenama) prodavali po pola godine, a posle razmenili budzasto za neku opremu...Prosto niko nema cash, a i ljudi koji imaju pare kupice takvu istu novu za 900e na rate ili Master/Visu u radnjinikolic025 wrote:E,ljudi,aj pomozite...
Prodavaj, ne zali, juri ono sto ti treba.
PS Ana Popovic svira Fendere
PS Ana Popovic svira Fendere

- nikolic025
Ma znam sta Ana svira,nego pricam kad predjes sa ribe na babu...Nisam mislio da predjes da slusas Merimu...
Ma to cu i da uradim...Prodavam i gotovo...

Ma to cu i da uradim...Prodavam i gotovo...
Da si pomenuo Rušku Jakić bilo bi mnogo slikovitijenikolic025 wrote:Ma znam sta Ana svira,nego pricam kad predjes sa ribe na babu...Nisam mislio da predjes da slusas Merimu...![]()