Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Trzalica

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 10:26

Kapirali vi mene ili ne, izjašnjavao se ja na ovaj ili onaj način ... ono što mislim i u šta verujem to sam i napisao. :)
Nego, da prokomentarišem ovaj pomodarski trend ogorčenih otpuštenih radnika koji osnivaju svoje kompanije. Kakav socijalizam hebote ,,, udruženi rad, bratstvo i jedinstvo ... ko kaže da je komunizam propao .. ups, ma ne, oni su DEONIČARI, aha ... svi uložili po malo i sada dele hartije umesto para ... aha... well ...

MUKA MI JE od najnovijeg svetskog trenda "bivši radnici osnovali svoju kompaniju i već štancuju bolje proizvode od originalne kompanije" ... i sl. proseravanja. Otpušteni iz Gibson-a, Fender-a, ... štancuju gitare, ovi iz Marshall-a leme pojačala pa samo dimi, ... ovi iz kozmetike već šiju krpe i mute preparate, ... no, svima je JEDNO ZAJEDNIČKO - kopiraju DIZAJN I IZGLED original-a, što samo po sebi predstavlja plagijat, falsifikat, kopiju ... u najmanju ruku, nedostatak ideje za ORIGNALNOŠĆU. :roll:

NEKA ONI IZMISLE SVOJ DIZAJN, FORMIRAJU SVOJ BREND, onda ću i ja raspravljati sa vama ovde o tom navodnom kvalitetu njihovih gitara. Ovako, samo su najobičniji pirati sa skupim kopijama na lageru.

I da, predosećam da će već sutra u novinama izaći naslov tipa: "bivši radnici BMW-a" otpušteni iz fabrike u mathauzenu koja je premeštena u dahau, rešili da osnuju svoju kompaniju i ovi njihovi novi automobili marke BrMWe su bolji od BMW-a i jeftiniji za celih 5 euro centi. Ma zabole me ...

P.S. ehhh da su se ovi naši "bivši" radnici iz Niš skupili i osnovali kompaniju, filips i sony zajedno sa smugsungom bi plakali od muke, jer bi ovi razbijali ... a tek maršali, kada ovi iz EiNIŠ izadju sas najnovije lampe el tries četvorke ... ali hebga ... nema sloge u srbina :mrgreen:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 22 Dec 2011, 11:22

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 11:34

Image

Milanares

Post by Milanares » 22 Dec 2011, 11:36

Trzo, leba ti otvori temu "Originali su zakon, ostalo je krsh" pa brate udri po svemu sto je kopija do rane zore, kol'ko ti je drago.
Pusti ovu boraniju ovde sto nema para za Gibsona pa od MUKE hvali tamo neki Heritage i sl. :ziveli:

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 11:40

Milanares wrote:Trzo, leba ti otvori temu "Originali su zakon, ostalo je krsh" pa brate udri po svemu sto je kopija do rane zore, kol'ko ti je drago.
Pusti ovu boraniju ovde sto nema para za Gibsona pa od MUKE hvali tamo neki Heritage i sl. :ziveli:
Druže Milanares, koliko vidim, ova "boranija" hvali tamo neke kopijetine od 2000e i malo gore ... da ne spomenem da ista ova "boranija" tvrdi da ovi naši guitar majstori za tu paru neće ni rukave da zasuknu i krenu da delju neki hand made plagijat... :kokice:
Respekt onome ko hvali kopije od 200 - 300€ max .... :ziveli:

Milanares

Post by Milanares » 22 Dec 2011, 11:49

kakogod, samo si ti otvori temu, da ti sve bude lepo na jednom mestu, lakse ce ti biti da se snadjes ... ovako si se razlio na nekoliko tema pa ne mogu ljudi da te shvate najbolje i onda moras da ponavljas x puta jedno te isto, a vidis da ljudi ne kapiraju.
ti atakujes previse difuzno, ugledaj se malo na druga sartrijanija, taj ti je lepo znao rafalno po svima u toku jedne noci sve psihoanalize da da i profile da formira i razdeli.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Dec 2011, 11:58

Ili još bolje, počni da pišeš blog. Blogovi su yesterday's news, to niko ne čita, a tebi isto - ni ovde više niko ne čita šta pišeš. Ali bar sve imaš na jednom mestu.

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 12:00

Kristijan wrote:Ili još bolje, počni da pišeš blog. Blogovi su yesterday's news, to niko ne čita, a tebi isto - ni ovde više niko ne čita šta pišeš. Ali bar sve imaš na jednom mestu.
Vidim ... ti čitaš --- :lol:

ApplePie

Post by ApplePie » 22 Dec 2011, 12:15

Stvarno .. Trzalice otvori temu. Ovako svaki odgovor tvojim ubedjenjima zagadjuje sve ostale teme. Stičem utisak da si frustriran nekim "kopijama" i onda seješ namerno po posećenim temema valjda da bi privukao više pažnje :O.o: Otvori svoju temu, evo obećavam oglasiću se tamo, samo nemoj ubijati tudje ako ništa drugo bar iz pristojnosti i korektnim odnosom prema onima koji te teme prate.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Dec 2011, 12:40

Trzalica wrote:Vidim ... ti čitaš --- :lol:
Ne šefe, nekad sam čitao, sada samo preskočim kad vidim ime autora. A po reakcijama ljudi vidim da motaš istu priču. Nego eto, tebi je i to kad ti ljudi kažu da smaraš satisfakcija, tripuješ kako si čitan i uticajan autor. Najtužnije je što ti nisu sve polazne osnove pogrešne, ali to kako ti razvijaš priču je prosto strašno, uvek na kraju ispadne jedna teška mešavina ogorčenosti i paranoje, i kao šlag na tortu dođu tripovi o tome kako si pravednik koji zarad istine strada, i kako si prorok koji je, avaj, u svome selu neshvaćen i neprihvaćen. Način obraćanja ti je naporan i napadan, ono što saopštavaš je više nego diskutabilno, i trpaš svuda te svoje priče sa uspaljenošću Jehovinih svedoka. Naravno da ti svi kažu da si davež, šta si drugo očekivao? Znam da je verovatnoća da ovo prodre do tvoje svesti podjednako mala kao i da paradajz prođe kroz betonski zid, ali negde imam utisak da nije u redu da ti ne kažem precizno zašto sam se malopre zafrkavao. Neću te više uznemiravati u tvom pohodu, srećno ti bilo.

doyle777

Post by doyle777 » 22 Dec 2011, 12:43

Trzalica wrote:MUKA MI JE od najnovijeg svetskog trenda "bivši radnici osnovali svoju kompaniju i već štancuju bolje proizvode od originalne kompanije" ... i sl. proseravanja. Otpušteni iz Gibson-a, Fender-a, ... štancuju gitare, ovi iz Marshall-a leme pojačala pa samo dimi, ... ovi iz kozmetike već šiju krpe i mute preparate, ... no, svima je JEDNO ZAJEDNIČKO - kopiraju DIZAJN I IZGLED original-a, što samo po sebi predstavlja plagijat, falsifikat, kopiju ... u najmanju ruku, nedostatak ideje za ORIGNALNOŠĆU. :roll:
Lol!
I ja bih podebljao ovo: kopiraju DIZAJN I IZGLED "original-a".
Šta je to original ustvari?
Ko je prvi stavio neku igricu na CD? A na DVD? Da li samo on ima pravo da koristi CD i/ili DVD? Da li ga svi ostali kopiraju zato što stavljaju igrice na CD i/ili DVD? :kokice:

Elem, Trzo moja mala, smaraš više nego Dačić & Co. Gori si od svakog političara, treba ti zabraniti ulazak na svaki forum, doći ti u kuću, uzeti ti računar i zauvek ti isključiti struju. Treba da nosiš slovo F na svakom svom komadu odeće, kako ne bi mogao da udješ ni u jednu igraonicu, da ne bi smarao internet zajednicu.

P.S.
Kakav socijalizam hebote ,,, udruženi rad, bratstvo i jedinstvo ... ko kaže da je komunizam propao .. ups, ma ne, oni su DEONIČARI, aha ...
Ae što se ne razumeš u gitare, nego se ne razumeš ni u politiku.
Socijalizam, komunizam, anarhizam, demokratija... Isto je to. :bambi:
Spoiler:
Trzalica je basista.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 22 Dec 2011, 14:12

doyle777 wrote:Socijalizam, komunizam, anarhizam, demokratija... Isto je to. :bambi:
lol Nije. Anarhizam je uljez.
doyle777 wrote:Trzalica je basista.
Nadam se da ovo nije ekvivalentno stavu "svaki basista je trzalica". ::ranting::

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 14:13

Ljudi, ja ovde napišem još po neku čisto ono ... malo vas punim, vidim da se primate ... i ovako nemate šta da radite u puš pauzi šegrtlučenja kod Mirka, Gorana, u Mitrosu ... nema jedan jedini član koji nije deo ovog nabrojanog čopora.
Znate šta najviše volim na ovom forumu?!?
To što se gotovo svi aktivni članovi Mirko/Goran/Mitros/Kupuje-Prodajem čopora ponašaju kao složna braća. Jurcate ČOPORATIVNO za tudjim postovima i jedva čekate nekoga ko nije iz "družine". Onda ga napadnete svim silama i povlačite se do naredne prilike. E to je bratstvo!!!
Ufff ne dao bog da taj "došljak" slučajno napiše da ima >500€ i da želi neki svetski brend od gitare, ide automatsko slanje kod Mirka Tasića, Gorana i slede hvalospevi ručne izrade iz srpskih radionica, i pljuvanje po originalnim instrumentima!
Ma zašto ja ovo pišem, pa Kristijan džabalebaroš reče da NIKO ne čita ono što ja napišem! :lol: :mrgreen:
Last edited by Trzalica on 22 Dec 2011, 14:28, edited 1 time in total.

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 14:14

P.S. ORIGINAL konza, sve ostalo su plagijati! :metal:

Trzalica

Post by Trzalica » 22 Dec 2011, 14:19

Stali ste? Nema komentara?!? E jeb** ... ajde četo, ajde ... tu sam još malo ... ili napadate iza ledja, kada se izlogujem, ha?!?

Locked