Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Uf. Valjda je to dovoljno.MitkeLAP wrote:Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
![]()
Videcemo sta kaze inspekcija o tome, sad ne mogu da ih zovem, kasno je. sutra ranim pa ih zovem, e sad zavisi od njih za koje vreme su spremni da izadju na teren.nemanjavelimirovic wrote:Uf. Valjda je to dovoljno.MitkeLAP wrote:Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
![]()
![]()
jel zna jos neko neshto o tome?????
Iskreno meni je mnogo bolja kombinacija zamena, problem sto stvarno nemaju, od ovim 5 koje sam probao sek(h)ter v1 i v2 svaka ima isti problem. Imaju oni gitare ali nijedna kakvu bi ja hteo. Za bluz, jer se mnogo lozim na hendiksa i ceo taj funk rock bluz mesavinu, ili kako se vec zove. Ajd pogledaj na sajtu ako mozes, mozda ima nesto ali ja ne znam ni ti su oni znali tamo da mi preporuce, cak sta vise lik mi je rekao da nema nista slicnog kvaliteta.nemanjavelimirovic wrote:Uf. Valjda je to dovoljno.MitkeLAP wrote:Racun i garanciju mi je trazio taj SEF. Kod mene samo imam revers dokument.
![]()
![]()
jel zna jos neko neshto o tome?????
Ono kako mi se cini je da si mozda trebao povesti nekoga sa sobom danas i eventualno i nekog ko se razume u gitare u fullu da ti izabere neki drugi instrument i da se bezbolnije to sve reshi. Nemoguce je da u radnji nemaju bar jednu dobru gitaru za te pare. Svakako naglasavam da oni MORAJU DA TI VRATE PARE po zakonu ako ih ti trazis dan dva tri kasnije a imash sve dokumente (racun/garanciju) i pakovanje originalno.
Dobro je znaci skoro je,nije pre mesec-dva.MitkeLAP wrote:....i da gitaru sam kupio pre 11 dana, problem se pojavio pre 3, a tada sam im prvi put odneo gitaru.
Ma brate, roditelji mi rade 24-7 jedva sam skupio kintu i sad da mi neko smara, cekam el gitaru dobre 3 godine, prodao sam akustaru i staru el gitaru za ovo pa onda pozajmio pare, pa sam sljakao za ostatak, i jos uvek sljakam idem na faks, jedva se kontam plus gomilu stvari... zasluzio sam dobru gitaru i pravu razonodu....Haralampije wrote:Dobro je znaci skoro je,nije pre mesec-dva.MitkeLAP wrote:....i da gitaru sam kupio pre 11 dana, problem se pojavio pre 3, a tada sam im prvi put odneo gitaru.
I sutra ti idi kod njih.Nek on jebe sebi mater sa novogodisnjim i bozicnim praznicima,kakav je to bezobrazluk,dobro da nije rekao na leto cu da pogledam,kad bude lepo vreme.I povedi oca,ako si mladji,jbg da nema vise zavlacenja,mlade nece shvatati za ozbiljno,kad je u druztvu starijeg,pevaju drugu pesmu.
Plus sto ne zelim da imam nista vise sa ovom radnjom, ako prihvatim neku drugu zamenu opet sam vezan za njih, garancija i opravka mora biti kod njih.bancika wrote:nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve
bancika wrote:nemoj da pravis kompromis samo da njima olaksas situaciju. Ako nema te sa kojom si skroz srecan uzmi pare i kupi tamo gde ima takve
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests