Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Hm, neam pojma, znam da ima nešto nova a nisam upratio. Nego, wtf je sad ovo čudo? Tele glavudža, poluprazno™ i kvazimodo strat oblik. Ham u bridžu i neck ssa poklopcem da ne komentarišem.
-
Takav im je komcept™ te serije, reizdanja laznih modela iz komisiona.
http://www.fender.com/products/pawnshop
Jedino mi se onaj mustang dojmi. Vidim da su prestali da prave squier '51, a u ovoj seriji su odradili fender '51.

Jedino mi se onaj mustang dojmi. Vidim da su prestali da prave squier '51, a u ovoj seriji su odradili fender '51.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Opet sam danas u mitrosu probao par telecastera, i isti utisak.... Probao sam nashville-a, međutim vrat mi nije legao, probao sam classic 50s esquire, koji mi se više svideo, jedino što su pragovi vintage, ali jbg to se i očekuje....najviše su mi se dopali road worn telci, međutim preskupo mi je to ipak, i izudarano
Baja mi je idalje favorit, sad mi se još više dopala ta gitara....čini mi se da mnogo više zvoni od ostalih, ali je to najverovatnije, jer je na tom modelu užasan setup, i žice su dosta podignute, što se meni uglavnom dopadne, pa mi deluje kao da sve više zvoni.... 

Ocigledno ti promice FSR Ash Telecaster
On je u drugom redu gitara koje su dole, ispod tog dela gde je baja i kompanija ali jos unutra, ko se ne zagleda, vidi se samo telo, verovatno ljudi misle da je squier, tu oni uvek budu.... kakva gjitraaa, sad kad spomenu zvonjavu 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Stvarno nisam video, baš zato što sam mislio da su dole skvajeri, mada sam probao i par skvajera, ali nisam suviše obraćao pažnju!
Nisam ni znao za taj model, sad ću baš da pogledam...

ja sam se nesto smirio s gitarom al' za malo da ga uznem. ima 2 u zemlji, jedan tu na podu, drugi u bg-u. 42K din a samo takav telac 

- Guitar_thrill
- MF veteran
Evo probao sam ga danas, jako lepo radi! ALI, vrat na Baja telcu je nešto posebno
međutim probao sam danas i onog plavog Baju, i taj radi još bolje, ali taj je stvarno odlično podešen, dok onaj blonde nije....tako da, ako išta budem uzimao, možda odem do BG-a, ako je veći izbor, čisto bar 2-3 gitare da probam od istog modela... šteta kad dobra gitara, ima loš setup.... 

šteta da neko svira dobro a ne ume da uradi setup svoje gitare
meni je vrat na baji predebeo, jednostavno bih uganuo sglob da to sviram, takve su mi šake, što ću
inače, u prodavnici su dužni da urade pravlan setup svake gitare... ili nisu

meni je vrat na baji predebeo, jednostavno bih uganuo sglob da to sviram, takve su mi šake, što ću
inače, u prodavnici su dužni da urade pravlan setup svake gitare... ili nisu

- Guitar_thrill
- MF veteran
Ja ne znam da uradim setup, trudio sam se par puta, ali nikad nisam zadovoljan
Pa u suštini, u njihovom interesu je da gitare lepo rade, da se dopadnu kupcima...a ovako kad su žive visoko, i to sve, otkud ja da znam da li su pragovi ok, da ne štrči koji, da li će možda da zveči nešto, ako se spuste žice i to sve...

Pa u suštini, u njihovom interesu je da gitare lepo rade, da se dopadnu kupcima...a ovako kad su žive visoko, i to sve, otkud ja da znam da li su pragovi ok, da ne štrči koji, da li će možda da zveči nešto, ako se spuste žice i to sve...
Ma to je normalno čoek, ja kad sam razmatro taj komad, mislio sam da tražim da setupuju gitaru bar donekle da mogu da donesem odluku, čeko bi i tih 45 min. da se vrat stabilizuje i štatijaznam, pa bih onda natenane pipko i zagledo dal šta štrči ili krči
Ma ja nekad njih i zamolim da oni naštimuju gitaru, red je da bude u pristojnom stanju, ipak je nova, a onda samo probam i ostavim
Pitaj samo Nemanju kako se treba odnositi prema prodavcima u radnji, on ti je maher za to. To su tvoje pare na kraju krajeva....a njihovo radno vreme i opis posla.
Sa Vojom sam se čuo da vidi ima li još koji FSR Tele, on ga je iskopo u magacinu, setupovao i kad sam ponovo zvao, mogao je odgovorno da mi kaže da je komad ok, da ne bih putovao za džabe da nešto probam-kupim.
Da ne davim dalje, ja sam to probao i eto, toplo preporučujem

Sa Vojom sam se čuo da vidi ima li još koji FSR Tele, on ga je iskopo u magacinu, setupovao i kad sam ponovo zvao, mogao je odgovorno da mi kaže da je komad ok, da ne bih putovao za džabe da nešto probam-kupim.
Da ne davim dalje, ja sam to probao i eto, toplo preporučujem

- Dersu Uzala
Couple of things:

Fiesta redDersu Uzala wrote:

sold

Sto ti je gitara tako iscukana? Zato sto je sviram kako treba 

Sinoć u umirućem bizgu pao mini sešn vrste dražestan, čika Cortex doneo

što je isprobavano na Bassmanu otpanjenom do daske. Bilo do jaja, a Cortex, Nyarlathotep i Hopkins mogu da pričaju detalje o pedalinama i konbinacijama posebno, s obzirom da sam ja klasično blentavo sedeo i svirao dok su drugi gazili und čačkali

što je isprobavano na Bassmanu otpanjenom do daske. Bilo do jaja, a Cortex, Nyarlathotep i Hopkins mogu da pričaju detalje o pedalinama i konbinacijama posebno, s obzirom da sam ja klasično blentavo sedeo i svirao dok su drugi gazili und čačkali

[quote="nebojsak"na Bassmanu[/quote]