reptile ima jos efekat kao chorus na sebi i podesiv output sto je jako korisno dok je time machine klasican delay...Ako neko ima neka iskustva sa bar jednom od ovih pedala pomoc bi jako dobro dosla...hvala unaprijed
Time machine ili Reptile 2
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Time machine ili Reptile 2
Gledao sam delay pa ne moguda se odlucim da li da kupim Reptile 2 ili Time machine
reptile ima jos efekat kao chorus na sebi i podesiv output sto je jako korisno dok je time machine klasican delay...Ako neko ima neka iskustva sa bar jednom od ovih pedala pomoc bi jako dobro dosla...hvala unaprijed
Re: Time machine ili Reptile 2
digitech digidelay...
u cenovnom rangu Time Machine-a je i TC Nova repeater kog sam ja uzeo (moj je na popustu bio i jeftiniji, 125$) koji kida Vox-a. Vox kosta toliko samo zbog satrianijevog imena.
I gotova dilema kupio danas time machine a...a nije bilo Nova Repeater...a time machine mi odlicno radi...jer je zesce jednostavan...nema 1000 modova rada i ostalih stvacica...plus je "made in japan"...