sinisake wrote:Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.eg303 wrote:Nekad beše reči o tome da ne valja bojadisati PU-ove (iskreno, zaboravio sam iz kog već razloga), jel' na ovoj neka posebna barva preko PU-a?Dersu Uzala wrote:Da ne kacim slike, koga ne mrzi...
http://s417.photobucket.com/albums/pp25 ... la/USOPEN/
Inače, sve pohvale za angažovanost tematike motiva!
Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Je l ima i tata Srki svoj signature model? Toliko je uložio...
Za Jecu predlažem GKG, uklapa joj se telo đitre u oblik cufe.
Za Jecu predlažem GKG, uklapa joj se telo đitre u oblik cufe.
lepse izgleda otpozadi, odnapred je kao djitra za Vojsku Srbije
- whosyourdaddy
volimo te djokovino nasa!dweezil wrote:lepse izgleda otpozadi, odnapred je kao djitra za Vojsku Srbije
- Dersu Uzala
Znam samo da kad je iznese sledeci put kad bude igrao u finalu US Opena da ce dobiti ovacije u Americi. U Srbiji manje vise. 
A, pa na sledecem doceku ™ ce tu djitru svirati ili Gile (mozda i Banana?), ili Dejan Cukic. Bice to promovisano, Djede, ne boj se.Dersu Uzala wrote:Znam samo da kad je iznese sledeci put kad bude igrao u finalu US Opena da ce dobiti ovulacije u Americi. U Srbiji manje vise.
Jeste li razmisljali o Boris Tadic sig modelu? Ne biste mnogo morali da menjate ovaj koncept...
Odvratna gitara. Dao bih je navijachima Manchester United-a da odsviraju malo punkica na njoj i na kraju je zapale 
Samo se ubace zastave EU i srpskog Kosova, pored postojećesinisake wrote: Jeste li razmisljali o Boris Tadic sig modelu? Ne biste mnogo morali da menjate ovaj koncept...
- Dersu Uzala
Nije Dersu kucni prijatelj sa doticnim, nit je Dersu dizajnirao srpsku zastavu. 
Sinisa je samo malo nadrkan sto nisam bas njemu dao neki poslic vec pricam sa drugim kolegom, pa se malo natakario na all things Dersu.
Sinisa je samo malo nadrkan sto nisam bas njemu dao neki poslic vec pricam sa drugim kolegom, pa se malo natakario na all things Dersu.
Matori, ja nisam dete, i nemoj da lupetas ovde pred ljudima, i znas da te volim (sex je sex, by nebojsak), ali ovo je stvarno grozno. Nista licno.
Nego, ne bi bilo lose razmisliti i o Nebojsa Krstic sig-u... umesto loptice, orao bi mogao da drzi stetoskop, ili tako nesto?
плус јеанsinisake wrote:sex je sex
Ja predlažem i Milutin Mrkonjić sig. Isto ovako, samo bez loptice, i vrat nije spojen sa telom
njegov bi iso sa lopaticom i kostao bi $1Mnebojsak wrote: Ja predlažem i Milutin Mrkonjić sig. Isto ovako, samo bez loptice, i vrat nije spojen sa telom