Bozha wrote:Ja sam samo obican Kralj, ali zasluzio si... http://tinyurl.com/7gkzndy (koliko sam upoznat, ovo je legalan download)karton wrote:Bravo Bozo care!
... i najbolji

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Bozha wrote:Ja sam samo obican Kralj, ali zasluzio si... http://tinyurl.com/7gkzndy (koliko sam upoznat, ovo je legalan download)karton wrote:Bravo Bozo care!
E jbga, ja racunam da svako prvo kuca u search pa tek onda ovde...gricko wrote:bejaše ovde tema o setapu, sa sve YT radovima, te oni što imaju želju da se mangupišu nek daju čoveku link da ima konkretnu stvar, a ne da se prave pametni.
Uzmi duže šrafove, a akciju podešavaš prema nahođenju. Odnesi bas na friziranje pragova, uradi setup, i neće ti zujati.karton wrote:hvala, odlivan tutorijal! e sad imam jedan problemcic - naime - obzirom da mi neck magnet ima znatno jaci signal od bridg magneta, pokusavam da to izbalansiram prema uputstvu iz ovog tutorijal, ali - kad pokusavam da magnet izdignem na tih cca 2mm, srav jednostavno ispada iz lezista! da li to govori da je su sedla na kobilici previsoko, ili sta vec? jes' malo visa akcija, ali ako je spustm - zvone zice na nekim pragovima
pa pokusavam sam., ali ovako cu samo sjebati sve....ne znam kome u ns-u da odnesem bass na setup, mislim - ko je stvarno PROFI? ja znam samo Spileta, ali on je...Cope wrote:Uzmi duže šrafove, a akciju podešavaš prema nahođenju. Odnesi bas na friziranje pragova, uradi setup, i neće ti zujati.karton wrote:hvala, odlivan tutorijal! e sad imam jedan problemcic - naime - obzirom da mi neck magnet ima znatno jaci signal od bridg magneta, pokusavam da to izbalansiram prema uputstvu iz ovog tutorijal, ali - kad pokusavam da magnet izdignem na tih cca 2mm, srav jednostavno ispada iz lezista! da li to govori da je su sedla na kobilici previsoko, ili sta vec? jes' malo visa akcija, ali ako je spustm - zvone zice na nekim pragovima
juce sam nosio Nesi u mix, malo mi je otpustio sipku u vratu i kao - to je to - za dz,mada, dao sam mu 30 dinaraBaba Slim wrote:Odnesi Nesi Nikolicu, levorukom gitaristi koji radi u Mixu, on super radi setap a povoljan je sa cenom. Super je lik, idi i sve se s njim mozes dogovoriti.
To je ok cena. Ja sam isto na mojoj Yami radio pragove.karton wrote:juce sam nosio Nesi u mix, malo mi je otpustio sipku u vratu i kao - to je to - za dz,mada, dao sam mu 30 dinaraBaba Slim wrote:Odnesi Nesi Nikolicu, levorukom gitaristi koji radi u Mixu, on super radi setap a povoljan je sa cenom. Super je lik, idi i sve se s njim mozes dogovoriti.- tj. nisam uzeo kusur od stimera, kasnije sam ja kuci kotirao , pa namestao magnete i sad sam sve sjebo...moram opet kod Nese (kaze da je friziranje pragova 20e)
Факшит, па шта сам смешно рекао? Мислим, није мушкарац...karton wrote:a "zena"![]()
Sve kul... Za tebe zabrana pisanja na temu novog basa bar godinu dana!karton wrote:evo kako zvuci http://kiwi6.com/file/d0bt74c3q2 ...i izgleda Yama...
Mene interesuje! Znam i jedan dobar studio za probe ovde u ZR-u...Kristijan wrote:Аааа, да! Иначе увек сам се питао како је вама пошло за руком да окупите оволико музичара за овакву свирку, пошто мени то апсолутно никако не успевам, као да никог то не интересује.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests