Za izradu tele koristicu sablon koji cete nadam se videti na slici ako uspem da je izbacim.To bi bilo to pa cu vam javljati kako ide.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jesam kupio preko KP i trebalo mi je 3 dana da ispravim otvor za vrat,prilicno sam se namucio.Posalji mi br. tel. preko PP pa da se cujemo za to drvo i naravno pivo.produzni_kabal wrote:pratim. I da..ako si kupovao sablon preko kupujem prodajem, proveri da li je otvor za vrat lepo centriran, posto sam i ja uzimao jedan sablon isti ovakav ali nije bilo ok. Puno srece
ah da i ovo, javi mi se na pp u vezi javora, imam ja neku kolicinu rebrasa. A i mogli bi da odemo na pivce posto zivim u blizini Jagodine
Hoces sigurno. Ja sam lako nasao javor, nije ni skup. Jedino moze biti manje ili vise suv. Moze i jasen s obzirom na to da je izuzetno jako drvo, ali mislim da bi trebalo da izbegnes jasen za fingerboard, zbog poznatih problema sa porama. Posle smirglanja bude malo neravan itd. MAda i to je neko probao.pedja 81 wrote:Hvala,hvala,vrat cu praviti naravno samo ako nadjem javor,ako ne pravicu ga od jasena,ali mislim da parce javora nije sveti gral,nacicu ga sigurno.
Ilianni wrote:Svakako zaobidji jasen u vratu! Ne videh ga ni na jednoj ozbiljnijoj gitari a video sam ih par.Potrudi se ,nadji javor i neces se pokajati.Jasen,iako je tvrd,nije dobar da nosi dugotrajnu tenziju zica i kontratenziju sipke.Da ne tupim sad o strukturi drveta,naci ces to na netu ako te zanima,samo zazmuri i preskoci jasen.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests