Pry

Moderator: Trooper

Post Reply
Void
kulen zmija

Re: Pry

Post by Void » 02 Apr 2012, 17:19

jako mi se ovo sluša, e sad, više bih voleo da mogu da izađem, uđem u radnju i kažem: "hej ti! da, da, ti debeli! spakuj jedan Praj za ponjet'! "

ali u verovatnom nemanju sredstava za takav poduhvat, bilo bi veri najs skinuti nešto, fo' free, a da to drastično ne oštećuje same članove benda. Ako ništa, opet će se možda, na trenutak vratiti stari dani, kad se išlo kod ortaka da se preslušavaju cedeovi čoporativno, što na kraju krajeva, i nije tako loše .......u stvari je do jaja :D

samo kad bi neko...khhhhhhhhm, rendi, khhhhhhhhhhhhhhhhm, bio ortać da pozove gajbari na nutelu i Praj. :mrgreen:

Randy

Post by Randy » 02 Apr 2012, 17:25

:metal:
Nemam duše to da radim mladom i perspektivnom bendu :mrgreen:
Al ako hoćete mogu za uži krug foruma da spojim ulaz i izlaz na kompu.Ne bih hteo da ih oštetim.Ipak su oni iz NS.
A nutele više nema ,bilo jednom i ko zna kad,sad sam se vratio na regularni :bambi:

Void
kulen zmija

Post by Void » 02 Apr 2012, 17:31

pa ništa, ono..pazari bumal i nutelu, pa onda ide sve ono gore navedeno već samo od sebe :D

doyle777

Post by doyle777 » 02 Apr 2012, 17:57

Ljudovi, pazariće nas par album, pa ćemo vam poslati što-šta pesama, ***** li ga, bend treba da zaradi, ali da se ne lažemo najbolja "promocija" benda je kada ti se album nalazi na PirateBayu, jer kada neko čuje, svidi mu se, ali neće da daje pare da bi dobio CD od benda iz Srbije (ovo pričam prvenstveno za strance i za ljude koji se ne nalože iz prve), on potraži na PirateBayu, sluša ih, naloži se i na kraju, verovatno, i naruči hard case. Ja nemam nameru da to uradim Pryu i da ih istorentujem™, ali bi bilo lepo posle nekog vremena, kad album zastari da ga neko od članova postavi na pomenuti sajt.
S druge strane, ceo album može da se sluša na bandcampu, sa sve textovima i hvala bendu na tome, al' eto ponovo ima ljudi koji imaju probleme sa tim zbog brzine interneta (Srbija, šta ćeš), i to ponovo nije do benda, već do internet provajdera u Srbiji, bend je, po mom mišljenju, uradio sve da bi približio svoju muziku ljudima, ali ipak dolazi do problema i nisam siguran da su rešivi osim stavljanjem CDa za free download, što nije u redu prema bendu (barem ne u ovom trenutku).
Elem, ja ću za sad da slušam na bandcampu, na promociju 27. idem, tamo ću uzeti CD, pa ću poslati kome treba nekolicinu pesama, glupo bi mi bilo da sve poskidam sa albuma i da pošaljem nekome, znam da je ovo Srbija i da se nema para, ali i 7-8 (9, 10 :mrgreen: )pesama sa albuma je dovoljno nekome da uživa, posle nekog vremena nek' kupi CD, ili ovo što je rek'o Zeka - biće kod da se za manje pare uzme za našu raju, il' nek' čeka da neko turi na PirateBay.

:ziveli:

Tenji

Post by Tenji » 02 Apr 2012, 18:04

Nemam pojma ljudi, pricamo o 700-800 kinti, pa preskocis jedan izlazak i eto ih. Kontam ja da se nema para i sve, ali stvarno nije neka prevelika cifra. Narocito kada znas da dajes novac nasim ljudima, komsijama bukvalno, i plus znas da oni na tome ne zaradjuju (prakticno) nista.

doyle777

Post by doyle777 » 02 Apr 2012, 18:36

Koliko sam razumeo Void nema problem sa parama, već sa tim što ima netbook, što znači da nema CD player, ima loš net, te ne može da preslušava album preko bandcampa, a zaista je glupavo (barem meni) dati pare za digitalnu kopiju, nikada nisam shvatao takve ljude, to je zaživelo u inostranstvu, ali mislim da to kod nas nikada neće zaživeti. S druge strane, baš me zanima kolika će cena biti za naše ljude, ovo što je Zeka pričao, to ne bi trebalo da bude mnogo i o tome bi se već moglo razmišljati. :)
Image
:metal:

P.S. Voide, kad god bio u Beogradu dobrodošao si kod mene na preslušavanje Pry i khm khm Eurokrem*. :mrgreen:

* u slučaju da Eurokrem nije na lageru uvek je prisutan domaći džem. :mrgreen:
Last edited by doyle777 on 02 Apr 2012, 18:39, edited 1 time in total.

Void
kulen zmija

Post by Void » 02 Apr 2012, 18:39

meni je najveći problem što meni CD ne pomaže (click on previous page, Void bitches about not having a regular PC) jer imam netbuk i jedino što bih mogao je da kupim možda FLAC preko neta ili kako već, šta već, a ni to neam pojma kako da izvedem jer ne posedujem nikakve kartice, a čisto sumnjam da se ovako nešto rešava uplaćivanjem na žiro račun u pošti/banci :XD:

...al' ne'a veze, dočekaće Void da to poseduje nekako :mrgreen:

Void
kulen zmija

Post by Void » 02 Apr 2012, 18:44

doyle777 wrote:Koliko sam razumeo Void nema problem sa parama, već sa tim što ima netbook, što znači da nema CD player, ima loš net, te ne može da preslušava album preko bandcampa, a zaista je glupavo (barem meni) dati pare za digitalnu kopiju, nikada nisam shvatao takve ljude, to je zaživelo u inostranstvu, ali mislim da to kod nas nikada neće zaživeti. S druge strane, baš me zanima kolika će cena biti za naše ljude, ovo što je Zeka pričao, to ne bi trebalo da bude mnogo i o tome bi se već moglo razmišljati. :)

P.S. Voide, kad god bio u Beogradu dobrodošao si kod mene na preslušavanje Pry i khm khm Eurokrem*. :mrgreen:

* u slučaju da Eurokrem nije na lageru uvek je prisutan domaći džem. :mrgreen:

a lol, jebeni kompjuteraši, uvek znaju bolje, kucaju brže i imaju brzi net! :cry: :XD:
:ziveli:

...e, paz' možda se i naleti negde početkom maja za BG. Tu mi je riba, pa taman kad prestanem biti plišani zeka, sednem na bus, dođem do tebe, vratim se u normalu, pustim dlake na grudima i jedem ojrokrem :mrgreen:

Tenji

Post by Tenji » 02 Apr 2012, 19:30

Ma nisam ja Void-a prozivao, nego onako uopsteni neki rant sam bacio, posto smo krenuli o pirateriji ovde, drz ne daj, pa reko necemo valjda mi o tome da pricamo, ono, Pry, nasi ljudi, vadi pare bre! :D

Void
kulen zmija

Post by Void » 02 Apr 2012, 19:47

ko Vojdaru prozivo na Praj temi? :palica:

e, jel' ispala lista gradova koji će biti posećeni u svrhu promovisanja nosača zvuka? :mrgreen:

doyle777

Post by doyle777 » 02 Apr 2012, 20:05

Koliko sam ja upoznat, počinju "tour" 13, valjda je tad u Rumi, 27. Novi Sad, a za dalje (se) ne zna(m). :)

Randy

Post by Randy » 02 Apr 2012, 20:09

800 dinži nije ništa za taki album!!!! :metal: :ziveli:

Void
kulen zmija

Post by Void » 02 Apr 2012, 20:13

kul, gledaću ih u NS svakako, a bilo bi gotivno da zdime do rodnoga mi Sombora. Ako je bio Zoli sa Nominal Abjuzom i Dizdejndom, može da naleti i sa Prajčinom, da se napravi atmosfera! :D

Tenji

Post by Tenji » 02 Apr 2012, 20:27

Ako neko ide u Rumu od vas, neka govori sada, ili neka zauvek cuti. :D

doyle777

Post by doyle777 » 03 Apr 2012, 04:44

Eh, sad... Ne može više da se presluša nov album ni na bandcampu, kako ja da se pripremam za promociju. :(

Post Reply