Ljudovi, pazariće nas par album, pa ćemo vam poslati što-šta pesama, ***** li ga, bend treba da zaradi, ali da se ne lažemo najbolja "promocija" benda je kada ti se album nalazi na PirateBayu, jer kada neko čuje, svidi mu se, ali neće da daje pare da bi dobio CD od benda iz Srbije (ovo pričam prvenstveno za strance i za ljude koji se ne nalože iz prve), on potraži na PirateBayu, sluša ih, naloži se i na kraju, verovatno, i naruči hard case. Ja nemam nameru da to uradim Pryu i da ih istorentujem™, ali bi bilo lepo posle nekog vremena, kad album zastari da ga neko od članova postavi na pomenuti sajt.
S druge strane, ceo album može da se sluša na bandcampu, sa sve textovima i hvala bendu na tome, al' eto ponovo ima ljudi koji imaju probleme sa tim zbog brzine interneta (Srbija, šta ćeš), i to ponovo nije do benda, već do internet provajdera u Srbiji, bend je, po mom mišljenju, uradio sve da bi približio svoju muziku ljudima, ali ipak dolazi do problema i nisam siguran da su rešivi osim stavljanjem CDa za free download, što nije u redu prema bendu (barem ne u ovom trenutku).
Elem, ja ću za sad da slušam na bandcampu, na promociju 27. idem, tamo ću uzeti CD, pa ću poslati kome treba nekolicinu pesama, glupo bi mi bilo da sve poskidam sa albuma i da pošaljem nekome, znam da je ovo Srbija i da se nema para, ali i 7-8 (9, 10

)pesama sa albuma je dovoljno nekome da uživa, posle nekog vremena nek' kupi CD, ili ovo što je rek'o Zeka - biće kod da se za manje pare uzme za našu raju, il' nek' čeka da neko turi na PirateBay.