Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Nemate
dojaja
Sta su ovih sest kruzica na stop tejlu?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja bi na sve fendere stavio kockaste inleje, to mi se jedino svidja od djipsonovih reshenja.dweezil wrote:joj drazesnica![]()
i ovi Gibson inlayevi su tako pederski bash mi se djasviju ...

fino shtelanje ko na flojdu.Funkomat wrote:Sta su ovih sest kruzica na stop tejlu?
to je SG exclusive, to bi voleo da imam...
svasta se moze vidjeti na tim kalamazoo-ovima sa kraja nolin ere
jel ko svirao hellbabe?treba mi wah i za djitru i za bass,ovo mu dodje najjeftinije rjesenje,valja li sta to?
jel ko svirao hellbabe?treba mi wah i za djitru i za bass,ovo mu dodje najjeftinije rjesenje,valja li sta to?
- mislim_stvarno
ja imam, ortak sa faxa isto ima, nemamo problema sa njim, ok wah.
koliko citam,ok je,moze da se moduje fizicki,a na kraju krajeva da se vadi sve iznutra pa nesto drugo da se ubaca.jos da basisti kazu sljaka li to ili bas izjede niske,ako je tako onda da gledam neki boss autowah ili behringerovu varijantu da uzmem,pa da budzim ekspresn.
u svakom slucaju hvala
u svakom slucaju hvala

+1nemanjavelimirovic wrote: Ja bi na sve đitre stavio kockaste inleje
nemanjavelimirovic wrote: Ja bi na sve đitre stavio sharktooth inleje

Moj basista je imao taj wah i svirao ga neko vreme iz sprdnje, međutim ispada da radi prilično dobro, i ne izjede ništa od low-enda koliko se sećam. Pitam ga pa javim još.umart wrote:koliko citam,ok je,moze da se moduje fizicki,a na kraju krajeva da se vadi sve iznutra pa nesto drugo da se ubaca.jos da basisti kazu sljaka li to ili bas izjede niske,ako je tako onda da gledam neki boss autowah ili behringerovu varijantu da uzmem,pa da budzim ekspresn.
u svakom slucaju hvala
čini mi se da su "fine-tuneri" kao na floydu, ali ako jesu, ne vidim svrhu istih, osim ako ima top lock...Funkomat wrote:Sta su ovih sest kruzica na stop tejlu?
Zašto nema svrhe? Imao sam strata japanca koji je imao isto to fino podešavanje bez top lock-a i mogu reći da se mnogo tačnije naštimuje gitara