Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ima svrhe.. ne mora de se ima top-lock jer nema ni tremoloa da opusta zice, ali fine tuning je tu da da bolje stimovanje. Zapravo to fie tuning stavljaju i na violinama, a poznato je da violine nemaju top-lock. Plus veoma je moguce da imaju one locking tjunere, pa da se ne odsrafljuju za malo podesavanja...
e da...
nadjoh sliku i ne postavih je...

Jos kad bi znali da civija na gudackim instrumentima radi skoro kao top lock, ...
svaki fajntjuning zlata vrijedi,stojao na gitarama sa top lock-om dje je apsolutno neophodan,pa do ovih regularnih.ja imam spertzel locking civije koje su najfinije od svih koje do sad posjedovah i rabih,pa se i dalje poprilicno zamlatim pokusavajuci da nabodem apsolutno savrsen tjuning.
Koji inace i ne mozes dobiti...
u svakom slucaju fajntjuning je uvijek koristan i praktican. 

giger like a boss
-
Drugari forumaši da li neko ima iskustva sa premotavanjem magneta, konkretno radi se o magnetima sa Squier CV60 strata (valjda su alnico 5), hteo bih da namotam na specifikacije Fenderove CS 69-ke a ne znam da li je to uopšte tehnički izvodljivo, hvala unapred!

koliko je meni ovo lijepa gitarica, davno davno prodavala se ista ovakva......a vidim sad da se prodaje crna model standard na kp...
doduse ne znam kako svira, al sam slusao vox standard 25-icu, i to preko nekog loseg pojacala i to je skroz cool gitara...

Vox standrd 25 je feeeenomenalna gitarica. da je sad ima na KP kupio bih je momentalno umesto CV serije kopije strata.
Nemam pedalbord.