Nova prevara ili ko zna sta

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Solomon
Dimension 7

Re: Nova prevara ili ko zna sta

Post by Solomon » 22 Apr 2012, 17:57

de si vaskoooo :ziveli: nije te bilo par dana, zabrinuli smo se :mrgreen:

Stanko

Post by Stanko » 22 Apr 2012, 19:48

Baba Slim wrote:Ja sam sinoć isto dobio poruku, ali sam bio u vožnji i činilo mi se sve skroz regularno, i samo sam odgovorio da je akustična gitara prodata. Za nju sam oglas obrisao ranije u toku dana, i zato mi nije bilo sumnjivo, možda je zapisao broj ranije, jer sam imao dva dana okačen oglas, tako se zadesilo. Dođem u stan, sednem za komp i iščitam ovo... Jbt... :grummel_2: ::ranting::
Slicno i kod mene, ja pitam jel gramofon u pitanju, jer je stajao ranije 1-2 oglasa, i nista.
Dobro ne mogu puno da nam naude, samo da dosadjuju, a danasnji telefoni mogu i spam filter na sms da ukljuce :) :ziveli:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 22 Apr 2012, 20:09

petrucci
MF veteran

Post by petrucci » 27 Apr 2012, 07:38

i meni stiglo... :D

Aleksej79ns

Post by Aleksej79ns » 26 May 2012, 22:19

Nije to nista, ja imam slican broj telefona kao neki lik sto stalno postavlja oglase u pan Erotici i po TV u sitnim satima. :oops: I neki dan zove neka zena, kaze zove povodom oglasa, a ja se setim KP, pa mislim, jel neka greska, ili sam mozda stvarno nesto stavio da prodajem, a ne secam se sta... :?: I ja pitam, pa koji je to oglas? A zena kaze, ovaj u Pan Erotici! :lol: :XD: Aha, rekoh, to je greska, nazovite isti ovaj broj samo 065! :lol: :XD:

parker

Post by parker » 26 May 2012, 22:59

hehe, nimalo nisi preduzimljiv.. a mogao si spojiti lepo i korisno :D

cwija

Post by cwija » 26 May 2012, 23:20

zena zove povodom oglasa u pan erotici?

Image

Bozha

Post by Bozha » 27 May 2012, 00:35

Ako u tekstu oglasa stoji "dobro placam" nista nije nemoguce, pa ni tri negacije u nizu...

Aleksej79ns

Post by Aleksej79ns » 27 May 2012, 21:56

Ne mogu ni da zamislim sta pise u oglasu, :O.o: moracu da kupim jednom Pan erotiku da vidim, ali verujte mi da mi cesto (greskom) salju poruke, samo.... Kontaj koje su ribe koje se javljaju na oglase. Radije ne bih spajao "lepo" i korisno. :O.o:

parker

Post by parker » 27 May 2012, 23:00

hehe, dve - tri ''masaze'' i eto ga pojacalce :D

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 27 May 2012, 23:17

parker wrote:hehe, dve - tri ''masaze'' i eto ga pojacalce :D
vidis
Image

:lol:

Aleksej79ns

Post by Aleksej79ns » 27 May 2012, 23:20

parker wrote:hehe, dve - tri ''masaze'' i eto ga pojacalce :D

Vidis kada tako kazes..... :idea:

Trebalo je da naplatim onim babama... :XD:

cwija

Post by cwija » 27 May 2012, 23:21

Knjiga "kako postati alfa muškarac"-nastavak
Ja ću se ovdje samo oglasiti nakratko, kako bi spasio novac drugih ljudi, te tako ne nasjeli na marketinški trik onih koji prodaju navedenu knjigu.

Moj prijatelj je se čuo s dotičnim T.Š. i pitao ga je par stvari putem maila, na što ovaj nije dobio odgovor. Nije dobio odgovor zato što osoba s prethodnim inicijalima nije imala mogućnost da smisli prave odgovore.

Ako Vam treba tekst poslanog maila, slobodno recite.

O ovoj knjigi pisao sam prethodno, pa i sad nastavljam kako sam rekao da bi spasio druge ljude.
Ukratko,
prišao sam preko 600 žena, dobio 10-ak brojeva telefona, 2 spoja, 0 ljubljenja, u zadnjih godinu i mjesec dana.

Na njihovim stranicama pronaći će te kako knjiga djeluje bez obzira na godine, bio star ili mlad knjiga djeluje. e ja sam mlad, ali knjiga ne djeluje.

Isto tako, pričao sam prije par dana s jednim poduzetnikom i pitao ga za oglašavanja koja postavljaju sa strane na svojim web sttranicama. Ako odete na ovu stranicu gdje se može kupiti knjiiga, vidjeti će te sa strane kako ljudi pišu da su uspjeli i da su povaljivali na sve strane.
NEMOJ te padati na takve fore. To su marketinški trikovi i to su legalne prijevare za koje se ne moze podignuti optužnica, jer u demokraciji su dozvoljene. Tako mi je čovjek poduzetnik rekao, a ja ovo pišem kako bi Vam spasio 150kn. Bolje ih poderite ili zapalite nego da dajete ovim prevarantima. Jer u vrijeme krize sve se nudi, a ljudi iz očaja kupuju.

Isto tako, od istog autora knjiga "Kako vratiti bivšu za 30 ili manje dana" još gora. Pokušao sam vratiti dvije bivše cure, ali su mi se samo nasmijale i rekle zar ti misliš da ću ja na ovo pasti na ove tvoje gluposti koje si mi napisao.

POnavljam još jednom, ljudi ne padajte na te gluposti. Sad je sve na vama.

A ovom navedenomk prevarantu poručujem, u lažima su noge kratke.

Post Reply