Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Fender strato kaster 1962
Inece neko spamuje KP salje poruke svima koji vise i nemaju oglas na KP sa nekog 064 broja, stize bas dosta njima.
Hah, i meni stigla poruka sa nekog 064 broja 

- nikolic025
http://www.kupujemprodajem.com/NOVA-sol ... id=5769772
Smejem se vec 250 minuta na tih 250E...A gitara realno sada vredi od 40-60E zacisno od stanja...
Smejem se vec 250 minuta na tih 250E...A gitara realno sada vredi od 40-60E zacisno od stanja...
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa hitno mu je 

- johnny_b_good
Morao sam mu odg
idu mi n k takvi likovi vise

- johnny_b_good
odg ''Pa vidi koliko se krecu,ta gitara je kupljena u SIBIR nova niko svirao na njoj nije''johnny_b_good wrote:Morao sam mu odgidu mi n k takvi likovi vise
gitara sibirska devica. zato taka cena.
Ja sam mislio da su device istrebljene?
Meni se cini da je stavljao nove zice. 

- johnny_b_good
Ja sam nasao na netu 175 dolara na popustu nova. Znaci vr'
aj da proba da uvalja sibirsku Ladu Nivu, pa da još i razume čoek. Al' nemoš' mi valjati Berindžera iz Sibira, pa da ga je8e sto kuraca.
- Dersu Uzala
A ko bi to znao van Srbije, van Srbije ne postoji. 

Taman kad pomislim da su na KP sve gluposti ovoga sveta vec napisane, neko me razuveri da moze jos gluplje:
http://www.kupujemprodajem.com/FENDER-H ... id=5769813
" . .. .. zbog eliminacije neozbiljnih kupaca, dolazak i proba pojacala se naplacuje 1000 dinara. Ukoliko doze do prodaje suma se ne obracunava, ali ako se prodaja ne dogodi, depozit se zadrzava. Ovaj nacin mozda deluje iznenadjujuce, ali je savrsen da se neozbiljni kupci obeshrabre. .. preporucujem da i vi primenite nesto slicno prilikom svojih buducih prodaja. Veliki pozdrav. .. "
Bas zamisljam tu scenu:
Dogovorimo se , ja dolazim kod njega i vadim 1k din. Probam pojacalo , i ne svidja mi se ( iz nekog razloga , ne radi kako treba , ili je nesto osteceno , ili sam ja jednostavno glup , pa to nije to sto sam ocekivao ...) , ja odlazim , a on zadrzava moje pare .
Pa zar se on stvarno nada da ce neko da mu dodje ?
http://www.kupujemprodajem.com/FENDER-H ... id=5769813
" . .. .. zbog eliminacije neozbiljnih kupaca, dolazak i proba pojacala se naplacuje 1000 dinara. Ukoliko doze do prodaje suma se ne obracunava, ali ako se prodaja ne dogodi, depozit se zadrzava. Ovaj nacin mozda deluje iznenadjujuce, ali je savrsen da se neozbiljni kupci obeshrabre. .. preporucujem da i vi primenite nesto slicno prilikom svojih buducih prodaja. Veliki pozdrav. .. "
Bas zamisljam tu scenu:
Dogovorimo se , ja dolazim kod njega i vadim 1k din. Probam pojacalo , i ne svidja mi se ( iz nekog razloga , ne radi kako treba , ili je nesto osteceno , ili sam ja jednostavno glup , pa to nije to sto sam ocekivao ...) , ja odlazim , a on zadrzava moje pare .
Pa zar se on stvarno nada da ce neko da mu dodje ?
Hahahaha! Pa nije uopšte loša ideja!jagoda wrote:" . .. .. zbog eliminacije neozbiljnih kupaca, dolazak i proba pojacala se naplacuje 1000 dinara. Ukoliko doze do prodaje suma se ne obracunava, ali ako se prodaja ne dogodi, depozit se zadrzava. Ovaj nacin mozda deluje iznenadjujuce, ali je savrsen da se neozbiljni kupci obeshrabre. .. preporucujem da i vi primenite nesto slicno prilikom svojih buducih prodaja. Veliki pozdrav. .. "

- LifelessDead
Prvo, neozbiljan kupac vise voli da te cima preko poruka i sms-ova. Ko god se iscima da ti dodje u stan da proba nesto verujem da ima nameru to i da kupi. To je kao kad bi ti isao sad u Mitros da probas neko pojacalo ili gitaru i imao obavezu da kupis nesto
Nego ja ne znam kako bi lik imao obraza da nekome na ulaznim vratima uzme hiljadarku 

Na ovaj nacin nece da otera neozbiljne kupce, jer mu oni ne bi ni dosli na vrata, vec samo ozbiljne . Evo naprimer , ja sam ozbiljan , i treba mi hot rod . Na stranu to sto bi bilo pregovora oko cene i sto bih naravno morao da probam pojacalo , ali kada sam ovo procitao , ne bih od njega kupio ni za 10 eur zato sto je majmun .
S' druge strane , ja kada nesto prodajem, svakoga ko mi dodje u kucu ponudim kafom , sokom , nekim alkoholom , a ako je veci posao u pitanju moze i do kafane da se ode . Znaci ja gresim , ustvari treba da mu naplatim ulaz u moju kucu ?
S' druge strane , ja kada nesto prodajem, svakoga ko mi dodje u kucu ponudim kafom , sokom , nekim alkoholom , a ako je veci posao u pitanju moze i do kafane da se ode . Znaci ja gresim , ustvari treba da mu naplatim ulaz u moju kucu ?