Kada se spremi drvo slikam i postavljam.
  Kada se spremi drvo slikam i postavljam.   Pozdrav!
  Pozdrav!P.S. Zamolio bih nekoga ako moze da mi posalje na pp kako se postavljaju slike. Hvala

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
 Kada se spremi drvo slikam i postavljam.
  Kada se spremi drvo slikam i postavljam.   Pozdrav!
  Pozdrav!
 u LP mini sam stavio 36th paf dimarzio i fenomenalni su. Neces se zeznuti ako ih uzmes. Taman ces da ustedis malo na razlici, SD je skuplji.
 u LP mini sam stavio 36th paf dimarzio i fenomenalni su. Neces se zeznuti ako ih uzmes. Taman ces da ustedis malo na razlici, SD je skuplji.

Prvom prilikom kad budem otisao do Ns svraticu pa cu ih pitati.
 Prvom prilikom kad budem otisao do Ns svraticu pa cu ih pitati.  Ti si porucivao sa stewmac-a? Kako si prosao na carini? Izvini ako sam malo dosadan sa pitanjima.
 Ti si porucivao sa stewmac-a? Kako si prosao na carini? Izvini ako sam malo dosadan sa pitanjima. 

Sutra cu nadam se uspeti da sredim drvo za lepljenje. Uskoro ce biti i slika kad bude nekog konkretnog napretka u radu.
 Sutra cu nadam se uspeti da sredim drvo za lepljenje. Uskoro ce biti i slika kad bude nekog konkretnog napretka u radu.  
oboss wrote:samo napred. pratim

Danas sam radio nesto malo. Jedan deo za telo sam grubo isekao i takodje za vrat. Sutra bih trebao da isecem jos dva za svaki slucaj ako zafali na debljini(posto kad sam obradio dasku ispalo je po 2cm debljine
 Danas sam radio nesto malo. Jedan deo za telo sam grubo isekao i takodje za vrat. Sutra bih trebao da isecem jos dva za svaki slucaj ako zafali na debljini(posto kad sam obradio dasku ispalo je po 2cm debljine   ) mada sam mislio da +5mm dobijem na javoru za top. Sta vi mislite? Zamolio bih ako mozete da mi date neki savet kako najlakse da uradim stomak na top-u i ako neko zna neki link ili video za izradu truss rod-a po mogustvu double action.
 ) mada sam mislio da +5mm dobijem na javoru za top. Sta vi mislite? Zamolio bih ako mozete da mi date neki savet kako najlakse da uradim stomak na top-u i ako neko zna neki link ili video za izradu truss rod-a po mogustvu double action. 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest