Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Slicno i kod mene, ja pitam jel gramofon u pitanju, jer je stajao ranije 1-2 oglasa, i nista.Baba Slim wrote:Ja sam sinoć isto dobio poruku, ali sam bio u vožnji i činilo mi se sve skroz regularno, i samo sam odgovorio da je akustična gitara prodata. Za nju sam oglas obrisao ranije u toku dana, i zato mi nije bilo sumnjivo, možda je zapisao broj ranije, jer sam imao dva dana okačen oglas, tako se zadesilo. Dođem u stan, sednem za komp i iščitam ovo... Jbt...![]()
vidisparker wrote:hehe, dve - tri ''masaze'' i eto ga pojacalce![]()
parker wrote:hehe, dve - tri ''masaze'' i eto ga pojacalce
Knjiga "kako postati alfa muškarac"-nastavak
Ja ću se ovdje samo oglasiti nakratko, kako bi spasio novac drugih ljudi, te tako ne nasjeli na marketinški trik onih koji prodaju navedenu knjigu.
Moj prijatelj je se čuo s dotičnim T.Š. i pitao ga je par stvari putem maila, na što ovaj nije dobio odgovor. Nije dobio odgovor zato što osoba s prethodnim inicijalima nije imala mogućnost da smisli prave odgovore.
Ako Vam treba tekst poslanog maila, slobodno recite.
O ovoj knjigi pisao sam prethodno, pa i sad nastavljam kako sam rekao da bi spasio druge ljude.
Ukratko,
prišao sam preko 600 žena, dobio 10-ak brojeva telefona, 2 spoja, 0 ljubljenja, u zadnjih godinu i mjesec dana.
Na njihovim stranicama pronaći će te kako knjiga djeluje bez obzira na godine, bio star ili mlad knjiga djeluje. e ja sam mlad, ali knjiga ne djeluje.
Isto tako, pričao sam prije par dana s jednim poduzetnikom i pitao ga za oglašavanja koja postavljaju sa strane na svojim web sttranicama. Ako odete na ovu stranicu gdje se može kupiti knjiiga, vidjeti će te sa strane kako ljudi pišu da su uspjeli i da su povaljivali na sve strane.
NEMOJ te padati na takve fore. To su marketinški trikovi i to su legalne prijevare za koje se ne moze podignuti optužnica, jer u demokraciji su dozvoljene. Tako mi je čovjek poduzetnik rekao, a ja ovo pišem kako bi Vam spasio 150kn. Bolje ih poderite ili zapalite nego da dajete ovim prevarantima. Jer u vrijeme krize sve se nudi, a ljudi iz očaja kupuju.
Isto tako, od istog autora knjiga "Kako vratiti bivšu za 30 ili manje dana" još gora. Pokušao sam vratiti dvije bivše cure, ali su mi se samo nasmijale i rekle zar ti misliš da ću ja na ovo pasti na ove tvoje gluposti koje si mi napisao.
POnavljam još jednom, ljudi ne padajte na te gluposti. Sad je sve na vama.
A ovom navedenomk prevarantu poručujem, u lažima su noge kratke.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests