i ja bih 7zicanog rr, ali je to uber retka, a ne preterano kvalitetna dzitra

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Uvek može kastom. A realno, to mi je najljepša metal džitra. Taj super V (jedan krak manji, jedan veći) i špicasti V oblik.mislim_stvarno wrote:![]()
Spoiler:
...duosonic, cyclone, jagmaster, jazzblaster, toronado, starcaster, marauder .....i naravno: Klira Star Club !LifelessDead wrote:to je meni sve isto - Jazzmaster, Jaguar, Mustang, Jangstang... i sta jos sve nema...
Socinicu nesto sto mrzim da radim (drugaru mis'im) a to je: iskenjacu mu se na gitaru.Kill surf city wrote:Gagi wrote:Spoiler:![]()
Hvala @ kolege, na lepim recima.![]()
Za one koji su pitali, dzitra je :po serijskom: iz 1975, moguce da je u pitanju i '74. Poslednji vintez™ jaguari, iz poslednje godine proizvodnje. Koliko znam, svi su uradjeni ovako, burst, binding, kocke™. Uzeo sam je 2003, i odplacivao skoro dve godine (hvala Nidzi iz OPO). Moja druga elektricna djitra, u to vreme kod nas se nije mogao naci neki drugi deal (mij, avri), ali posto sam bio resen da svirim dzega, iscimao sam se za ovaj komad.Ljubav na prvi pogled/kord/tremolo szolo.
ne gotivim pentagrame i te slicne peezdarije (sace dojle da me prozivaMetalFunk wrote:Uvek može kastom. A realno, to mi je najljepša metal džitra. Taj super V (jedan krak manji, jedan veći) i špicasti V oblik.mislim_stvarno wrote:![]()
Spoiler:
Uh...Spoiler:![]()
nebojsak wrote:DušaneS, prokomentariši poslednji Dersuov post, pliz.
Fakticki. Medjutim pravno....?Milanares wrote:FAKTički, Dersu je u pravu.
Dersu Uzala wrote:Socinicu nesto sto mrzim da radim (drugaru mis'im) a to je: iskenjacu mu se na gitaru.Kill surf city wrote:Gagi wrote:Spoiler:![]()
Hvala @ kolege, na lepim recima.![]()
Za one koji su pitali, dzitra je :po serijskom: iz 1975, moguce da je u pitanju i '74. Poslednji vintez™ jaguari, iz poslednje godine proizvodnje. Koliko znam, svi su uradjeni ovako, burst, binding, kocke™. Uzeo sam je 2003, i odplacivao skoro dve godine (hvala Nidzi iz OPO). Moja druga elektricna djitra, u to vreme kod nas se nije mogao naci neki drugi deal (mij, avri), ali posto sam bio resen da svirim dzega, iscimao sam se za ovaj komad.Ljubav na prvi pogled/kord/tremolo szolo.
Kad bolje razmislim, necu, mislim bas mi je drago da ima ono sto prizeljkuje, ali ne kapiram, ponavljam, ne kapiram u cemu je fora. Ako si muzicar, ozbiljan, profi, ta gitara ti uopste ne radi posao. It's just the lore. Ono kao, faca sam, Kurt i ja znamo sta radimo. Medjutim ti si i dalje ziv, a KUrt je znao sta je radio.
Sve te vintidj price (pogotovu oko Fendera, posto je Gibson realno vintidj, firma iz 19. veka tehnicki) je bunch of bullshit. Kako to vama nije jasno, meni nije jasno.
Kapiram da u stvari to nema nikakve veze sa licnim 'filingom', da su Killu rekli pre 15 godina da je Kramer kul on bi svirao Kramer. Da su mu rekli da je KRamer vintidj, i faca bi bio da ga ima, on bi svirao Kramer. Nema to nikakve veze sa realnoscu. Ti neki Jazzmasteri su svojevremeno pretendovali da budu top-of-the-line Fender sekire, i puce to. Nikad nije ni zazivelo. Leo Fender jednostavno sebe nije nikad ni video (40-tih i 50-tih) kao nekakvog valjanog gitar majstora. samo je nudio jevtine sjekire kao bundle uz svoja pojacala (a to je vec bio sjajan produkat).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest