Da se i ja ubacim u diskusiju

Dakle što Kristijan reče za kćerke.Evo ja imam 17 leta i sad kao izlazim,idem na svirke i slične događaje,upoznajem vršnjake,svake vrste metalika i mešuga,...E sad tu su metalike i fenseri.Fenseri ko i obično narodnjaci,domaći rnb kakogod,....ovo znam iz viđenja ne izlazim na ta mesta
Metalike-svi su kao otvoreni al su ustvari zatvoreni.
''Glemeri''

-slušaju 80e,Zeleta-boga gitaristike,Vlatka,ostatak domaće ex-yu,...Od mjetala malo metalike i džudas prista.Ne pokušavaju nešto puno da modernizuju te 80e već onako klasično.Ne znam jel im to cilj,da sviraju ono što se sviralo pre 30 misleći da će opet napraviti scenu,al ajd.
Trešeri-trve ljudi koji slušaju old skul treš,ded mjetal,blek mjetal,....Takođe prave svirke na kojima sviraju ono što se sviralo pre 20-25 godina.Pesme su isto treš,neće nešto puno da se modernizuju.Jedino kod njih ne vidim nešto puno da oće neku veliku scenu da prave kao glemeri,valjda da budu andergraund jer su trve.
Ima još podvrsta ,al ovo su one koje sam najviše puta sretao pa znam otprilike.Valjda...
Problem je što tu niko neće da sluša ništa osim tog svog žanra.Ne kažem da su svi isti ,al jedno 87% subkulture sluša samo tu svoju subkulturu.Npr. event za glamersku svirku i dođe jedan moj drug i napiše iz zezanja(ne znam dal se sme koristiti zajevansija) ''Sviraj Slejer,sviraj Gojiru!!!!11111'' i onda neki glemer napiše ''Ko je Gojira?''

Ne kažem ja da ih moraju slušati ,al malo da se informišu ljudi.Ja eto slušam svašta(trenutno najviše progresiv mešuge,stoner,malo počo det mjetal

),al se trudim da pohvatam sve,makar da sam čuo za nekoga.Informisanost -1 a i ne trude se ljudi da se informišu što je najgore.A ima i onih koji idu na svirke samo zbog društva.Ja sam silom prilika propustio Pry u Rutu pre neki dan jer me društvo nagovorilo da idem na glemere

posle sam se osećao glupavo što nisam sebe poslušao i otišao na Pry i lepo se proveo

Eto oduvek sam želeo da napišem dugačak post iako ovaj nije nešto puno dugačak i znam da nema nekog smisla ,al ajd bože moj™ šta je tu je.Znam da nisam u pravu u nekim stvarima,ispravite me ako grešim još sam mlad i neiskusan,ima vremena dok skontam kako se stvari odvijaju.