Kakav je ovaj trzavi pacijent... Ti ne zasluzujes nikakav bolji tretman od napusavanja i teranja sa ovog, nekada zanimljivog foruma.
Ti, samoproklamovani strucnjace si napisao
Trzalica wrote:IGNORIŠEŠ ČETIRI STRANE baljezgarije, svadje i prepucavanja
i time si prozvao svakoga ko je pisao na ovoj temi, bilo da je dao konstruktivne savete, ili se zalio na to sto ce se ponoviti praksa da se neko raspituje i na kraju uzme ono sto mu se najvise dopada uprkos savetima, ili se prepire sa nekim drugim clanom. Nisi se ogradio da su postojali korisni i pametni postovi. Ako neko mojih 6 ili koliko vec sasvim normalnih i konstruktivnih postova nazove baljezgarijama, ja imam zelju da mu kazem da odjebe U TROSKOCIMA (ovaj deo si zaboravio)...
Ti ne zasluzujes da dobijes postovanje ili da ti se neko kulturno obraca.
Apelujem jos jednom na moderatore da uklone ovog smaraca jer NI NA KOJI NACIN NE DOPRINOSI FORUMU, a samo se javi da proziva i vredja, bilo clanove, bilo majstore. (ne verujem da mu je jedan od poslednjih postova prosao bez ove ili one prozivke, a posle se neko pita zasto Mirko, Goran ili bilo ko treci ne pise ovde)
PS: Nemoj da mislis da me (nas) ti specijalno pogadjas, znam da takvi kao ti sebi pridaju veliku vaznost. Ja imam druge stvari na pameti, ti ne postojis u mojoj glavi, ali mi je krivo kad vidim da se korov namnozio na nekada cool forumu...
@MarkoX
bila je neka tema o tome, sad dal' se decko koji je to pisao istripovao, moguce je...

sta znam...

U svakom slucaju, bez nekog iskusnog da proveri tu gitaru, ja mu je ne bih savetovao...