IZBOR GITARE... HELP !!!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MarkoX

Re: IZBOR GITARE... HELP !!!

Post by MarkoX » 08 Jul 2012, 14:44

mislim_stvarno wrote:
MarkoX wrote: Onaj Schecter California Vintage VS1 ce ti leci kao budali samar, sjajna je to gitara za tebe
Bila je tema na forumu o ovoj gitari. Decko je kupio, primetio da nesto nije bilo u redu sa vratom, isao da promeni, ispostavilo se da je cela serija sje6ana... ja bih se sklanjao od te gitare...
Ozbiljno? :O.o: Ja sam bas probao kod druga njegov VS1 i bio je kul strat zvuk za te pare, i on je uber ponosan na njega.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 08 Jul 2012, 14:55

Kakav je ovaj trzavi pacijent... Ti ne zasluzujes nikakav bolji tretman od napusavanja i teranja sa ovog, nekada zanimljivog foruma.

Ti, samoproklamovani strucnjace si napisao
Trzalica wrote:IGNORIŠEŠ ČETIRI STRANE baljezgarije, svadje i prepucavanja
i time si prozvao svakoga ko je pisao na ovoj temi, bilo da je dao konstruktivne savete, ili se zalio na to sto ce se ponoviti praksa da se neko raspituje i na kraju uzme ono sto mu se najvise dopada uprkos savetima, ili se prepire sa nekim drugim clanom. Nisi se ogradio da su postojali korisni i pametni postovi. Ako neko mojih 6 ili koliko vec sasvim normalnih i konstruktivnih postova nazove baljezgarijama, ja imam zelju da mu kazem da odjebe U TROSKOCIMA (ovaj deo si zaboravio)...

Ti ne zasluzujes da dobijes postovanje ili da ti se neko kulturno obraca.

Apelujem jos jednom na moderatore da uklone ovog smaraca jer NI NA KOJI NACIN NE DOPRINOSI FORUMU, a samo se javi da proziva i vredja, bilo clanove, bilo majstore. (ne verujem da mu je jedan od poslednjih postova prosao bez ove ili one prozivke, a posle se neko pita zasto Mirko, Goran ili bilo ko treci ne pise ovde)

PS: Nemoj da mislis da me (nas) ti specijalno pogadjas, znam da takvi kao ti sebi pridaju veliku vaznost. Ja imam druge stvari na pameti, ti ne postojis u mojoj glavi, ali mi je krivo kad vidim da se korov namnozio na nekada cool forumu...

@MarkoX
bila je neka tema o tome, sad dal' se decko koji je to pisao istripovao, moguce je... :? sta znam... :? U svakom slucaju, bez nekog iskusnog da proveri tu gitaru, ja mu je ne bih savetovao...
Last edited by mislim_stvarno on 08 Jul 2012, 14:59, edited 1 time in total.

Tenji

Post by Tenji » 08 Jul 2012, 14:59

I meni je ta prica o tom falicnom Schecteru ostala nedorecena nekako, koliko sam ja skontao, vrat se nesto mrdao. :D Ne secam se bas najbolje.

MarkoX

Post by MarkoX » 08 Jul 2012, 15:12

mislim_stvarno wrote:
MarkoX wrote: Onaj Schecter California Vintage VS1 ce ti leci kao budali samar, sjajna je to gitara za tebe
Bila je tema na forumu o ovoj gitari. Decko je kupio, primetio da nesto nije bilo u redu sa vratom, isao da promeni, ispostavilo se da je cela serija sje6ana... ja bih se sklanjao od te gitare...
Au ja se izvinjavam, pobrkao sam, u pitanju je bio Vintage V6 strat, on mi se bas svideo, zamenio sam ga sa VS1 :D Ne znam sto sam se utripovao, kada sam video gitaru mislio sam da je to ta.
mislim_stvarno wrote:U svakom slucaju, bez nekog iskusnog da proveri tu gitaru, ja mu je ne bih savetovao...
To bi bilo najbolje, uvek moze da bude neka falinka tipa u transportu ili tako nesto.

Trzalica samo trazi kavgu, samo ga ignorisite, nisam video ni jedan kreativan post od njega.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 08 Jul 2012, 15:29

mislim_stvarno wrote:Kakav je ovaj trzavi pacijent... Ti ne zasluzujes nikakav bolji tretman od napusavanja i teranja sa ovog, nekada zanimljivog foruma.

Ti, samoproklamovani strucnjace si napisao
Trzalica wrote:IGNORIŠEŠ ČETIRI STRANE baljezgarije, svadje i prepucavanja
i time si prozvao svakoga ko je pisao na ovoj temi, bilo da je dao konstruktivne savete, ili se zalio na to sto ce se ponoviti praksa da se neko raspituje i na kraju uzme ono sto mu se najvise dopada uprkos savetima, ili se prepire sa nekim drugim clanom. Nisi se ogradio da su postojali korisni i pametni postovi. Ako neko mojih 6 ili koliko vec sasvim normalnih i konstruktivnih postova nazove baljezgarijama, ja imam zelju da mu kazem da odjebe U TROSKOCIMA (ovaj deo si zaboravio)...

Ti ne zasluzujes da dobijes postovanje ili da ti se neko kulturno obraca.
То је то. Свака реч на месту.

nine97petrovic

Post by nine97petrovic » 08 Jul 2012, 15:59

MarkoX wrote:
mislim_stvarno wrote:
Au ja se izvinjavam, pobrkao sam, u pitanju je bio Vintage V6 strat, on mi se bas svideo, zamenio sam ga sa VS1 :D Ne znam sto sam se utripovao, kada sam video gitaru mislio sam da je to ta.
mislim_stvarno wrote:U svakom slucaju, bez nekog iskusnog da proveri tu gitaru, ja mu je ne bih savetovao...
To bi bilo najbolje, uvek moze da bude neka falinka tipa u transportu ili tako nesto.

Trzalica samo trazi kavgu, samo ga ignorisite, nisam video ni jedan kreativan post od njega.
Cekaj...nisam bas dobro razumeo... Koja gitara je imala los vrat ... Schecter California Vintage VS1 ili Vintage V6 strat ???

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 08 Jul 2012, 16:06

schecter, mada kao sto rekoh, mozda se momak nesto istripovao, ali bez nekog iskusnog, na tvom mestu bih preskocio tu gitaru :D

nine97petrovic

Post by nine97petrovic » 08 Jul 2012, 16:48

Ma ostavite trzalicu ... on je tu samo da smeta ... :facepalm: :facepalm: Nego pomagajte ...

ajde sad:
ova ---> http://www.mitrosmusic.com/proizvod/149 ... -Sunburst/
ili
ova---> http://www.mitrosmusic.com/proizvod/108 ... -Sunburst/

ili najbolje da kacite vase predloge ... ne znam sta vise da radim ... ::ranting:: ::ranting::

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 08 Jul 2012, 17:04

Nikako ne bih isao na tu jamahu, preskupa je za to sto nudi. Kad ljudi kazu yamaha pacifica, obicno misle na model 112J valjda. A sa Classic Vibe Skvajerom tesko da mozes da promasis, veoma su to fine gitare

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 08 Jul 2012, 18:07

Ako hoces fender fazon zvuk, osecaj, definitivno skvajer.
Yamaha je takodje dobra gitara ali sem sto lici izgledom na fendere, osecaj je skroz druga prica.

rockozaurus

Post by rockozaurus » 08 Jul 2012, 19:13

nodi

Post by nodi » 09 Jul 2012, 00:08

nine97petrovic wrote:Ma ostavite trzalicu ... on je tu samo da smeta ... :facepalm: :facepalm: Nego pomagajte ...

ajde sad:
ova ---> http://www.mitrosmusic.com/proizvod/149 ... -Sunburst/
ili
ova---> http://www.mitrosmusic.com/proizvod/108 ... -Sunburst/

ili najbolje da kacite vase predloge ... ne znam sta vise da radim ... ::ranting:: ::ranting::
Uzmi tog Squiera. Ja kada bih sebi birao, uzeo bih njega. Toliko. :)

Hotstepper

Post by Hotstepper » 09 Jul 2012, 10:45

theTrooper wrote:Nikako ne bih isao na tu jamahu, preskupa je za to sto nudi. Kad ljudi kazu yamaha pacifica, obicno misle na model 112J valjda. A sa Classic Vibe Skvajerom tesko da mozes da promasis, veoma su to fine gitare
Da, yamahu ima smisla uzimati samo onu najjeftiniju http://www.mitrosmusic.com/proizvod/994 ... -Sunburst/
tu se najviše dobija za plaćeno, i za te pare teško da može da bude novo a bolje od toga.
Oni skuplji modeli pacifike meni nemaju smisla... Previše skupa za početnike, a ništa krucijalno ne nudi, osim lepšeg finiša..

A ako mene pitaš, Squier CV je super gitara i klasa iznad Pacifike, pa ako imaš para, bolje to.. al to je sad potpuno druga priča od te Yamahe...

SkyHero94

Post by SkyHero94 » 09 Jul 2012, 11:16

Najlakse ti je da odredis realan budzet za gitaru i pojacalo i na osnovu tog fonda biraj. Od te dve sto si ponudio isto :1: za skvajer. Bolje uzmi neko bolje pojacalo,tu je i moja greska bila a vidim da su ti vec i spomenuli negde. Toliko od mene. Nadam se da sam koliko toliko pruzio neku pomoc. :ziveli:

nine97petrovic

Post by nine97petrovic » 09 Jul 2012, 13:22

Ja sam se odlucio za ovo pojacalo ...http://www.musiccentar.com/i-4552/rolan ... o-pojacalo# ... mislim da je OK ... e jos samo kad bi mi neko objasnio koja je razlika izmedju ove dve gitare ...

1) http://www.mitrosmusic.com/proizvod/108 ... -Sunburst/
2) http://www.mitrosmusic.com/proizvod/147 ... pic-White/

pa da zavrsimo s ovom temom ... :) :)

Post Reply