Redom...
Kristijan wrote:Деки, где је у ланцу стајао бустер, пре или после наведених педала?
Stajao je sam u lancu... znaci gitara>kabli>EP>kabli gitara... pojacalo je bilo moj laney i vox VC valjda od 100 wati.. sivi grill... kad je na kleanu sve je u redu, cim mu dodas drive/gain do daske boost se gubi... tj. nit pojacava nit rasciscava.. ne primecuje se da je uklj. odnosno isklj.
nebojsak wrote:Jebaće te ružno endorsement odeljenje Digitecha.

A vaaaljda nece u čkupi terinuma... ako im niko ne kaze nece... A?
mada to je bila samo proba... mis'iiim nije gre'
guv'nor wrote:P.S. Jesi stigao da se igras sa onim trimom u pedali, valjda je neki bass cut/boost?
Ej, nisam.. mada ti prekidaci su: +3dB on/off i Flat EQ on/off
link do PDF-a
tako da nema nekog posebnog uticaja.. tj. bilo je na on i jedno i drugo...
Rekoh, na klean i na overdriveu radi super, tj. boostuje i rasciscava signal samo tako... ali cim gain napucas do daske (na pojacalu) nema ga nigde.. dzaba ti booster... bilo da je njegov volume na max ili na min sve je flat u odnosu na zvuk pojacala...
E sad, na OD setingu na pojacalu (midle do ful OD) i EP volumeu do daske on ide u dist... tj. zarezi... na kleanu ide od klean boost do midle OD... ali kad na pojacalu namestis Dist, iliti full gain.. onda ga nema....
(nadam se da me razumete)..
sve u svemu, korisna stvar ako idete do full OD na pojacalu... preko toga ne vredi, ili EQ ili neki drugi boost...
[fusnota] Da, kada pricam o ODu i to full OD to bi znacilo neka boja koja bi imala nekih 6 ili 7 na potenciometru za gain... na pojacalu... a dist gain preko 7... [/fusnota]