Alo bre.
Nemoj sad da mu ja dohakam, srusicu sajt ako pocnem da dibagujem to.
Ocito, imamo drugojaciji stil, ali ako ovo ne prestane, licno i personalno cemo da se razracunavamo Borac.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Alo bre Dersu kaže se hikovao od naškog izraza hik! Ajd` nazdravljeDersu Uzala wrote: Neko mi hekovo account.
HahahahahaKristijan wrote:Ја бих керуши дао име Виброла. Да могу кад је водим у шетњу, па је пустим да се истрчи, да је касније као суманут дозивам на сав глас: "Виииброооолааааааа!!!" Онда све то да снимам кад год имам прилике, оно камера у руци, све се тресе, да буде онако нискобуџетно и уметничкиЈош понекад да исцимам најмлађе дете да држи камеру, како бих био сигуран да ће да буде оних кадрова где је све уншарф, где сам сецнут за главу, и где је композиција потпуно погрешна. Онда да ангажујем оног авангардног уметника што је овде представљао своје радове, па је рецимо имао ону нумеру где рецитује: "Имам право да сквотујем!" да уради музику. На крају у добро алкохолисаном стању све то да измонтирам, и да имам тотални андерграунд хит. И кад буде премијера у "Рексу" да позовем Љубишу да да уводну реч. Наравно и то све да снимам, да имам материјал за "Виброла узвраћа ударац". И тако...
Еееее, кад би само знао шта ми од јутрос све пада на памет... Притисли рокови, па хоћу да изађем из коже. Али преживеће се.NikolaNis wrote:Kristijane čoveče, što ne spavaš, gle u koje vremme si ovo pisao. Vidiš kako umor utiče na čoveka, svašta ti pada na pamet![]()
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Jel pojacalo original ili kopija?
Pozdrav
Kakav je to nacin pitanja!!! jel original ili kopija Svako ko se bar malo razume zna da nema ovakvo pojacalo sto posto fabricko za 500eur vec se krecu od 1100 pa cak do 2500eur u zavisnosti koje godiste samo lampe 4komada EL34 i 3 komada ECC83 i Izlazni trafo fabricki vrede tih 500eur a gde je sve ostalo pojacalo nije igracka kineska kopija i slicno ima mnostvo delova originala na kojoj kopiji si ikada video fabricku deklaraciju original trafoe! na nijednom ovo nije sto posto fabricko ali je vrh za te pare i neka ide kao klon point to point ako ti znaci neki evro nize reci lepo a ne glupo jel original ili kopija
Ne znam cemu nervoza. Pitanje je na mestu, reklamiras ga kao "Marshall super lead JMP 100w". Ako nije izaslo iz Marshall fabrike nije Marshall. Kao sto jugo nije bmw, kakve god delove da ima.
ma sta mi naprica mene si nasao Reklamiram ga kao Tog Marshalla jer to i jeste i to i pise na njemu ako vidis dobro!!! a procitaj pazljivo dali sam igde napisao da je fabricki NARAVNO DA NISAM ZATO NE PAMETUJ!!! Ako zelis milostinju obrati se nekom drugom ja ne poklanjam vec prodajem kopije ovog pojacala bez ijednog original delica ne mozes naci ispod 500-600eur a kamoli ovo zato ako nisi upucen ili ako si preprodavac NESTANI
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests