ili ovako neshto...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa ja ne bih, jbg, već rekoh. Mislim, da serem pare, svakako bih imao jedno 5-6 komada ovih klasika, recimo LP, strat, SG, telac, prec, Rickenbacker bas, i tako to što me loži, ali to je maksimum. Gitara koja se ne svira je bačena gitara.nemanjavelimirovic wrote:Ma sad se femkaju, ali svi bi voleli da imaju puno gitara
nebojsak wrote:Pa ja ne bih, jbg, već rekoh. Mislim, da serem pare, svakako bih imao jedno 5-6 komada ovih klasika, recimo LP, strat, SG, telac, prec, Rickenbacker bas, i tako to što me loži, ali to je maksimum. Gitara koja se ne svira je bačena gitara.nemanjavelimirovic wrote:Ma sad se femkaju, ali svi bi voleli da imaju puno gitara
nebojsak wrote: Gitara koja se ne svira je bačena gitara.
Šta se ti javljaš...?! Pa ti si na 3 gitare od ispunjenja ovog spiska, a i to bi već imao da ti žena ne brani!nemanjavelimirovic wrote: Koliko ima veliku kucu, toliko treba i gitara. Ja da zivim u velikoj kuci, imao bi sobu samo za gitare i vremnom bi je popunio. Treba imati...Jazzmaster neki shto stariji, Jazzmaster sa wide range, Jaguar Klasik, Jaguar sa Hamovima, Telecaster tipa 52, Telecaster sa rosewood-om, Telecaster sa Wide Range (72), Telecaster sa P90 (black dove), Stratocaster iz 50tih, stratocaster iz 60tih, Neki moderniji strat tipa HSS, Fender Coronado, Fender Starcaster (stari model), Mustang neki matori, Fender Precision jedan standard , jedan sa maple vratom, Jazzbass jedan obavezno...., Gibson Les Paul neki matori sa minihamovima, pa jedan obicni, klasik moze i goldtop, pa onda SG jedan i to sa P90 i hamovima, pa Firebird IV, V i VII, Pa onda 335, bez toga ne moze nikako, Pa 345 ili slicno....i sa P90 i sa hamovima....Pa Gretsch White Falcon, pa duo jet...i jos dva tri njihova modela...E da, nije lose imati i 20-30 gitara sledecih proizvodjacha: Reverend, Italia Guitars, Framus, Eko, Aria (stari modeli), te Ibanez artist, pa Ovation neki GP, pa kad krenemo na akusticne gitare...joj. O pojacalima da ne pricam ni o pedalama, bice predugacak post![]()
manje gibsona vishe fendera shto se tice ove slike, ali okej.Spoiler:
Egzeklinemanjavelimirovic wrote:Ma sad se femkaju, ali svi bi voleli da imaju puno gitara ...mislim, shto da ne...Cak iako ne zaradjujes od toga, imash ih zbog sebe i svog zadovoljstva.
To je i moj problem. Dešava se da ne uzmem gitaru u ruke po nekoliko dana, ali se to vreme uredno provede u kopanju po opremi na netu i nekom tripovanju šta bi bilo kul nabaviti i kako bi ovo išlo sa ovim. Ko što sam rekao već sto puta, najbolje sam (tehnički) svirao pre 20 godina, kad sam imao gitaru, kabl i pedalu, bez pojačala, sedeo gajbi i na probama i uredno deljao, fokusiran na muziku sa tim što imam, pošto drugog nije bilo, kao ni interneta. Sa jedne strane, bilo bi dobro da sam i dalje fokusiran na tako nešto, s obzirom da sam ***** od đitriste i imam još toliko toga da uvežbam i naučim (u okviru svojih interesovanja, ne sad da sednem da šredujem i pičim skale). Sa druge strane, došao sam do toga da sam đitru koju sviram nabudžio da bude prilično versatilna™, tj da izvlači i LP i tele i strat tonove (naravno približno), tako da nema šta mnogo da mislim o tomeKristijan wrote:Кад год сам био без воље за свирање, стално сам триповао шта би ми све још требало од опреме, и колико би ми било боље и лепше кад бих набавио још ово или оно.
NIje kolko imas, nego kolko te prodje. Ko ljudi bogati.Uncle Moe wrote:Koliko gitara imas deda?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest