Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koncentrisi se na trojku ili cetvorku, to ti je mnogo vise bang for the buck. Iako ovo razvaljuje, mos sviras dzezijanu na njemu. Micim , ovo je pored sve bede, znaci radi ko Fica, Reno, Pezo, Ford, Volvo, Chevy, pored sve bede radi najoptimalnije kao Ferrari. Zhezhe. A ne znaju svi da voze Ferrari. Niti treba da znaju.Avernus wrote:
mnogo mi se svidja sa tehnicko/programerske strane, voleo bih da napravim nesto tako. Sa prakticno/upotrebne strane mislim da je skroz suvisno. Povezacu gitaru na comp, napravicu super-truper kombinacije i na kraju cu opet koristiti dve najobicnije koje i sada koristimCortex wrote:ovo ima da im ide ko alva...Spoiler:
Hteo sam Cortexu da se izjadam, ali micim da zasluzuje jadikovka siri auditorijum. Vizavi interesovanja (well, two mortals, sofar)bancika wrote:mnogo mi se svidja sa tehnicko/programerske strane, voleo bih da napravim nesto tako.Cortex wrote:ovo ima da im ide ko alva...Spoiler:
plejstešndženerejšn....Cortex wrote:[youtube]crsZtnzDfxk&feature=g-user-u[/youtube]
ovo ima da im ide ko alva...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests