Bugera ILI Blackstar? Nastavak... dobar ton za umreti II
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Bugera ILI Blackstar?
pa eto, ne znam..ja nekako opet glasam za Bugeru..
bes htanja molim
elem samo vidi da uzmes bugeru iz infinium serije,ista cena,a sigurno ima nekih poboljsanja

elem samo vidi da uzmes bugeru iz infinium serije,ista cena,a sigurno ima nekih poboljsanja
'ebes sve na B!

@metalman
Care zajebi ti to da trazis uputstvo sta da kupis preko foruma. Kao sto vidis ovde samo sto ne izbi pokolj.
Idi probaj pojacala koja si snimio i koja te interesuju. Nadji ono ciji ti se zvuk svidja, izvadi novcanik i plati. Odnesi kuci i sviraj. Kraj price!
Care zajebi ti to da trazis uputstvo sta da kupis preko foruma. Kao sto vidis ovde samo sto ne izbi pokolj.
Idi probaj pojacala koja si snimio i koja te interesuju. Nadji ono ciji ti se zvuk svidja, izvadi novcanik i plati. Odnesi kuci i sviraj. Kraj price!
Q: "How the hell did u make this amp to sound like THAT ?"
A: "seriously, picking hard. "
Odlichan video.

- Dersu Uzala
Kakav je to praznik za usi. A kod mene vako zvuci svaki dan.

ja garantujem zivotom da mesarenje u metalu samo pomaze,u svakom mogucem lancu,nezavisno od opreme.toliko najvecih gitarista u metalu se klelo da je kljuc dobrog tona u mesarenju.Cortex wrote:Q: "How the hell did u make this amp to sound like THAT ?"
Odlichan video.
Ola je car, pratim ga otkad je započeo youtube kanal. Čovek da se ubode u saksiju umesto pojačala i ozvuči je 57-icom opet bi snimio dobar ton!MUzzY wrote:
'ebes sve na B!
dosta uticja ima stim,cinjenica da on uvek napravi dobar ton,ali opet,tako nizak stim znatno olaksava stvari .
Totalni car!Dushan S wrote:Ola je car, pratim ga otkad je započeo youtube kanal. Čovek da se ubode u saksiju umesto pojačala i ozvuči je 57-icom opet bi snimio dobar ton!MUzzY wrote:
'ebes sve na B!
'ebes mi sve ako ovaj njegov randall nije jedno od najboljih ampova koje sam cuo. Celan je doduse malo ... tunjav. Ali drive... bolest.
interesantno i super mu sve zvuci...ne znam samo kako mu ne dosade power chords, nisam video ni jednu notu da je odsvirao posebno 

sta mislite,koliko ce da kosta taj randall? 2-3k?
ako bude ispod 2k dolarjev,prodavace ih kao alvu.sumnjam da ce ici preko,ipak dva kanala,sa dobudzenim drajv kanalom.
у принципу могу да набију цифру коју 'оће и продаће га.
сећам се да је био фазон кад је Тордендал поставио тизер за ново појачало (ДАР Фјучр Брид Машин) и рекли људи да ће почетна цена бити између 3к и 4к ...и опет су били у фулу са наруџбама и пре него што су почели серијску производњу.
сећам се да је био фазон кад је Тордендал поставио тизер за ново појачало (ДАР Фјучр Брид Машин) и рекли људи да ће почетна цена бити између 3к и 4к ...и опет су били у фулу са наруџбама и пре него што су почели серијску производњу.
zar ne bi trebalo da ima dve lampe u preampu?Bane bass wrote:Samo da vam dam kratku informaciju. Za vikend sam imao na stolu Blackstar HT-40 Club, radilo se o zameni lampi. Trebalo bi da znate, da pojacalo nije "all tube amp", cak sta vise. Kompletan pretpojacavac je uradjen sa TL072 , a lampe su samo u izlaznom stepenu, pa je prema tome rec o hibridnom pojacalu. O drugim utiscima ne bih ovom prilikom. Smatrao sam da je ovo bitan podatak, ako se neko opredeljuje za kupovinu Blackstar-a.