Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
+1
Nego, ne otpisuj gibonove mini humove.
- Dersu Uzala
Evo ga ovaj, pojma ne zna, ali sto voli da kenja. To su ti neki snovi iz palanke, kad nisi imao muda da odes do Ibaneza i probas sve to i kazes im u lice, serem vam se u gitare.sinisake wrote:mast, a da nije hambaker. sustejn, a da je klin.![]()
![]()
![]()
Ne zezam se.

Imejluj ih bre.
- Hillybilly
To mi sve zvuci kao .... Pensa?!nemanjavelimirovic wrote:mast, a da nije hambaker. sustejn, a da je klin. trazim opak instrument jer ne znam da sviram, pa bar da imam zvuk (u svakoj sali ima i istine)

-
onda bi ja tražio neku jeftiniju Pensu..
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ne naravno..Kill surf city wrote:+1

To bih odmah uzeo da neko ponudi... zasad mi nude G&L Legacy i Trifun nudi Marshalla

@ Sinisha...kul je fireman, ali ono...not my type of gear..

Pensa...? shta je to?
MATORI! Tvoja potraga staje ovdje! OBAVEZNO probaj. To bi trebalo da je opako spravo!G&L Legacy

-
pensa..pa ono..pensa me, te kijero i taj rad..
Spoiler:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Tako kazu, ali na testovima mi zvuci kilavo pomalo...sinisake wrote:MATORI! Tvoja potraga staje ovdje! OBAVEZNO probaj. To bi trebalo da je opako spravo!G&L Legacy

pensa - Fensi. pogledacuBoogie Woogie wrote:pensa..pa ono..pensa me, te kijero i taj rad..
Spoiler:
-
Takodje, ako juris klin sustejn, nemoj se uopste cimati sa jaguarom ili jazzmasterom.nemanjavelimirovic wrote:ne naravno..Kill surf city wrote:+1
To bih odmah uzeo da neko ponudi... zasad mi nude G&L Legacy i Trifun nudi Marshalla![]()
Zasto ne neki P90? Ili da probas nest sa onim SD P-Rails u sebi?
-
^Mislim da prica ide vise u smeru tipa gitare, nego pickupa. Samo je spomenuo da mu ne leze klasicni humovi.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Videcemo shta ce se desiti...nek stoji na oglasima malko...Mislim da je resenje upravo u minihamovima, a ako slucajno ode za kesh, Gretsch, here i come.

-
meni je greč odma pao na pamet, al ti reče oćeš masno..a greč je prilično prangijav
Verovali ili ne, dosta single coil zvuka dolazi i od same geometrije pickup-a. U tom smislu vredelo bi da Nemanja proba recimo "Seymour Duncan Little 59" (hb u singlu). Mogu i da zajmim za probu.Trooper wrote:Zasto ne neki P90? Ili da probas nest sa onim SD P-Rails u sebi?
Po meni, subjektivno, bolje su ovakve varijante od P-Rails. Treća opcija bi bila Duckbucker, ali to ne daje više masti od singla.
Bravo za predlog. Ja imam jedan u Telecasteru u bridzu, ofkors. Magnet je fantastican, ima karakter telca na klinu, dok na drajvu ima "onaj" (vit mor bols) zvuk a takodje zadrzava karakter telca (mislim, koliko god ga reklamirali kao PAF a ljudi mislili da ce dobiti Gibson SG/LP foru zvuka, nije bas tako - i dalje je to Tele ali, onako, iz m..., mislim duse).komil wrote:Trooper wrote:U tom smislu vredelo bi da Nemanja proba recimo "Seymour Duncan Little 59" (hb u singlu).