Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Sta mislite o ovome?
http://www.kupujemprodajem.com/Rock-Fuz ... -oglas.htm
Даниел Ковач каже да је готивна справа. Мада, и није он не знам какав гитариста па да се по томе равнаш. Али ето, он то користи кад наступа с Јарболима. Мислим да је мајстор који ово прави члан форума, и нисам упамтио да је неко имао лоша искуства. Распитај се још мало, можда сам ја нешто пропустио.
slushao sam ovaj fuzz na pedalboard mitingu u studiju Orange, i ono, nije losh, shushtao je dosta dodushe. koristio ga je Randja iz NB, mislim da i dalje ima u kolekciji pa povremeno ukljuchinodi wrote:Sta mislite o ovome?
Nije taj lik član foruma (pitao sam ga onomad), već je neko nevezan napisao post o njegovoj pedali kao primeru lepo izrađene pedale, sa promenjenom pločicom u odnosu na original. Ja sam od tog lika uzeo ODD pedalu (OCD pedala sa nekoliko modifikacija, tj. dodatnih opcija za podešavanje). Ono što mogu da potvrdim to je da čovek zaista ima neverovatno znanje i praksu iz elektronike i da uopšte ne sumnjam da su njegove pedale urađene vrhunski (pedale za gitaru su zapravo previše jednostavna kola za nekog kome je elektronika struka). Taj čovek nije muzičar (neko će reći da je to možda u ovom slučaju i bitnija referenca) ali, kao što se vidi iz priloženog, trudi se jako, to nadomešćuje time što za svaki svoj proizvod cima i znane i neznane muzičare, da mu daju komentare na njegove pedale i savete iz muzičarske perspektive. A marketing mu je totalna katastrofa... nedajte da vas to obeshrabri, to je tipična boljka inženjerskog tipa ljudi da numeju sebe da prodaju...Kristijan wrote: Мислим да је мајстор који ово прави члан форума, и нисам упамтио да је неко имао лоша искуства.
A da, pomenuti fuzz nisam probao...

Хвала на допунским информацијама.
То беше онако мало повећа сива педала, то што си ти узео? Како то ради?
Ne to je u onoj malo većoj kockastijoj Hammond kutiji, boje su kao OCD: bela podloga a crna slova. Ja sam se oduševio kako to radi (doduše nisam posedovao do tada nijedan OCD da uporedim). Ali, ovo me je oduvalo totalno, za neki do srednji tip gain-a, može da gura i jače ali taj ton mi se već ne dopada. Ono što je definitno čujna razlika u odnosu na OCD je da ova ODD pedala ima veću dinamiku. To je namerno, i u suštini, odlična stvar koju gitaristi i traže. Ali u praksi ipak znači da treba tu ODD pedalu upariti sa nekim kompresorom, nekad je zaista neophodno.Kristijan wrote:Хвала на допунским информацијама.
Atmosfera kao iz filma "Treći čovek"
-
mmm...lepu opremu nemate..

Nemam, al sam je "imao" na 10 minuta: Hendrix-ov jedini left hand, Flying V, ovde su baš i žice koje je svirao Hendža na Isle of Wight (tu informaciju su mi saopštili kad sam počeo malo jače da bendujem, srećom, izdržale su). Srdačan pozdrav uz narodnu pesmu "Dotak'o sam Džimijevu mas' od prsta".
-
bogami ..evo već i ličiš malo na njega
pretpostavljam da si pazario Elvisov cesalj? 

ona slika je bila especially za LjubIšuBoogie Woogie wrote:bogami ..evo već i ličiš malo na njega

McCartney-jev primerak zlatne ploče Sgt Peppers. Što smeta ovaj Duane Allman-ov Les Paul, ne može se slika ko čovek...
Sliko sam se i snjega, našao je Elvis tamo posao u advertajzingu, deli neke letke po ulici tamo...Bozha wrote:pretpostavljam da si pazario Elvisov cesalj?
au torima lepo lepo
nego reci ti sada nama jesu li ti te zhice delovale debelo ili kao osmice kao shto se pricha?