Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Trzalica wrote:Ako ja dobro razumem napisano, ti si "imao" Fender USA Std. Stratocaster-a sa Dimarzio HS3 magnetom na bridge poziciji i prodao ga za 550€? Kada je to bilo i koji je srećnik kupio ovu gitaru od tebe?nikolic025 wrote:....Ja sam imao strata iz te godine i sta prica,nije imao originalni bridge,ali je imao HS3 sto je bolje u svakom slucaju,pragovi su bili za nivelisanje zreli,pa sam ih odradio...Brenerom grejao sedlanikolic025 wrote:....,sedla su bila dobra,ali su srafovi zardjali i zapekli,pa ni WD40 nije mogao da ih odsrafi,nego sam morao brenerom da grejem i da vadim...![]()
![]()
![]()
dok je ceo tremolo blok ladio jaja ispod debelog hrasta ...
P.S. Šta si to "vadio? Šrafove i stavljao nove u ista sedla, ili vadio sedla i menjao ih? Čisto me zanima epilog ove bajke!![]()
![]()
Još veći "BRAVO" za osobu koja valja 1988 Fender American Standard Telecaster-a za 480€.![]()
![]()
![]()
Ja tu gitaru ne bih prodavao ispod 800€ nikada čak i bez magneta u bridge poziciji. Cena od 480€ je za meksikansku teletinu i razne prazne kopijetine a ne originale.
onda je kupi od njega, pa kad stane na noge prodaj mu je nazad, a u medjuvremenu uzivaj...win-winApplePie wrote:Koliko god bilo čudno ja sam namerno propustio priliku da uzmem straju plusa sa gold laceovima iz 86. mislim, za neverovatnih 80 evra ... Ortaku bilo baš hitno a meni baš baš glupo da mu na račun toga otmem gitaru. Ta priča još nije završena pa se možda i pohvalim transakcijomSuper zvuči iako je zrela za nove pragove i neko je stavio chopera u bridge, seckao masku i stavio masivniji tremolo (nesto kao Dan Smith tremolo ali 2 point) i jos neke sitnice... Jedini motiv da je uzmem je sto ce otici nekom drugom za te pare a ovaj nece ni znati sta je uzeo. I nije podlegao drogama nego besposlica & kriza ....
Upravo tako!bancika wrote: onda je kupi od njega, pa kad stane na noge prodaj mu je nazad, a u medjuvremenu uzivaj...win-win
Aleksej79ns wrote:Upravo tako!bancika wrote: onda je kupi od njega, pa kad stane na noge prodaj mu je nazad, a u medjuvremenu uzivaj...win-win
Ako ti je ortak ti mu pozajmi pare a gitaru nek" zadržibancika wrote:onda je kupi od njega, pa kad stane na noge prodaj mu je nazad, a u medjuvremenu uzivaj...win-winApplePie wrote:Koliko god bilo čudno ja sam namerno propustio priliku da uzmem straju plusa sa gold laceovima iz 86. mislim, za neverovatnih 80 evra ... Ortaku bilo baš hitno a meni baš baš glupo da mu na račun toga otmem gitaru. Ta priča još nije završena pa se možda i pohvalim transakcijomSuper zvuči iako je zrela za nove pragove i neko je stavio chopera u bridge, seckao masku i stavio masivniji tremolo (nesto kao Dan Smith tremolo ali 2 point) i jos neke sitnice... Jedini motiv da je uzmem je sto ce otici nekom drugom za te pare a ovaj nece ni znati sta je uzeo. I nije podlegao drogama nego besposlica & kriza ....
Mozda i nije humano njemu dati neke pare. Verovatno je na nekim substancama. Jbg, posle ako bude OD, bice zesca griza savesti ...ApplePie wrote:Sutra će priča dobiti rasplet. Nije ni tražio da pozajmi jer neće vraćati a neće ni otkupljivati gitaru, više je klavijaturista i pevač. Nije mi baš toliko dobar ortak ali imamo više zajedničkih prijatelja koji su mi i ponudili sve to, tj njemu dali kao rešenje njegovih problema. Da ne smaram dalje, videću sutra šta će se desiti a ako nekom treba neki straja povoljno možda bude na oglasima
Već je rasprodao gomilu opreme po tako nekim suludim cenama i ne bi mi uzeo za zlo nikada da ja pazarim straju. Priča je išla bolje meni nego nekom drugom, kod mene bar zna kako će završiti.
Ako ne zameras, ja bih prokomentarisao:komil wrote:Fora je u tome da ako ga zadržim još nedelju-dve, neću više ni hteti da ga prodam, znam sebe. A svakako želim da prodam neku gitaru, a ta gitara je kod mene najkraće.. A što se tiče te aukcije, to je prosto neverovatno, čak ČETIRI prva ponuđača, su na kraju su ispalila. Znači, kontaktiram ih kad oni "nešto nisu pri parama". Niko od njih nije došao da vidi gitaru, samo jedan je uopšte imao nekih smislenih pitanja vezanih za gitaru, a licitirali su izgleda sporta radi... Sledeći put bez razmišljanja delim negativne ocene za takve zafrkancije..LifelessDead wrote:a koja je fora sa ovim telcem? http://www.kupujemprodajem.com/1988-Fen ... id=5769772 ... covek nikako da ga se ratosilja...pa di u Srbiji ima USA tele za te pare...ja bih ga bas uzeo jel imam odavno zelju da uzmem tele, ali trenutno nemam bas dovoljno para a i sunburst mi nije bas nesto lep...
Inače, osim tog bridge magneta, gitara je potpuno ok, uopšte ne zahteva ulaganje u pragove i slično. Svako sedlo sam nedavno očistio WDom, obrisao svaki šrafić na gitaru itd. Gitara zaista jeste odlična, a broj smarača na kp sajtu je potpuno neverovatan. Mislim, znam da ih ima, ali nisam znao koliko ih je, počeo sam da blokiram ljude tamo. Juče me je neko zvao u po noći da mi ponudi neku epohalnu zamenu.
Naravno da ne zameram.jagoda wrote: Ako ne zameras, ja bih prokomentarisao:
Na aukciji je pisalo da se aukcija definitivno završava do kraja meseca, a možda i ranije. Završena je par dana pre kraja meseca. A da stvar bude smešnija, jedna od najvećih zamerki drugog najboljeg ponuđača je da sam aukciju završio "pre vremena", to mu je bilo sumnjivo.jagoda wrote:1. Aukcija mora da ima definisan momenat kada se zavrsava . U tom trenutku najbolji ponudjac dobija priliku da kupi stvar za onoliko koliko je ponudio.
Pa, ja ne bih nikad licitirao na internet aukciji sporta radi, ali, očigledno da ljudi sa KP uglavnom ne razmišljaju tako (razlika je verovatno u tome da ja imam iskustva sa stranim auction sajtovima). Elem, ako neko nema iskustva sa aukcijama na kp, iz ovog primera može da nauči. Da je meni neko rekao da će praktično čak četvoro ljudi da se zavitlava na jednoj aukciji, mislio bih da preteruje. Ali, eto, to jeste realnost.jagoda wrote:2. Mora da postoji sankcija za neozbiljnog ponudjaca , a i za neozbiljnog prodavca , ako se predomisli i sad nece da proda najboljem ponudjacu .
Na KP toga nema , i zato su takve aukcije besmislene , ili su bar samo informativnog karaktera.
Posle bitke svi su generali. Ti gledas na 500 eura iz perspektive toga da sam je na kraju prodao za 480 eura (zato što sam popizdeo). Meni se svakako nije činilo da je 500 eura za Am Std Telca bilo kakva pohlepa. Ja sam je dao za 480 eura zato što mi dojadila cela ta zajebancija sa prodajom, zato što sam taj novac već namenio nečemu drugom i još par razloga. Uostalom, dobio sam više para za nju nego što sam je platio, nisam na gubitku.jagoda wrote:Dalje, pratio sam tu aukciju.
Mnogo si cekao i pokazao si da si pohlepan . Na KP stvar mozes da prodas samo ako je prilicno jeftino, cak toliko jeftino da kupac pomisli da te je prevario .
Trebalo je da kontaktiras prvog ozbiljnog ponudjaca koji je ponudio preko 500, on bi tada pomislio da je to dobra kupovina , i telac bi otisao .
Ti si cekao 15 dana da ti neko ponudi vise, i vise i vise... i sad nista .
Ok, možda jeste tako, možda nije, i ja bih voleo da neko ima pouzdane informacije u vezi toga. Ja sam zaradio 3 stana radeći u marketingu. U branšama u kojima sam ja radio nije bilo moguće napraviti preopširan oglas, samo previše dosadan, loš itd.jagoda wrote: I jos nesto - mnogo ti je opsiran opis a to kod prosecnog kupca izaziva sumnju. Zna se sta je Am. Standard Tele . Nemas ti sta da ga hvalis i objasnjavas, svako zna da je to dobra gitara . Treba samo da navedes suve cinjenice o stanju tvoje gitare , a sve ostalo se zna i ima da se procita na internetu .
Taj foto aparat sam imao pri ruci, i to je to.jagoda wrote:I fotografije su ti lose i nedovoljno informativne . Siguran sam da je gitara lepsa u prirodi . Uzmi dobar aparat i slikaj detalje (te pragove o kojima si pisao ) i postavi slike visoke rezolucije. Primer: Pogledaj kako Dadula iz Indjije oglasava svoje stvari .
Naravno, hvala. Samo ćaskamo...jagoda wrote:Eto , male sugestije , dobronamerne.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests