TEMPLE OF THE SMOKE

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Cortex
The Necromancer

Re: TEMPLE OF THE SMOKE

Post by Cortex » 10 Dec 2012, 12:44

Meni se chini potpuno bez mane.
Svaka chast drugari, fenomenalan album! :ziveli:

Moja omiljena je ipak Starfall :D

Stanko

Post by Stanko » 10 Dec 2012, 12:49

+Hopkins+ wrote: Hahahaha, super, dobio sam mail, sve je arhivirano, čim stigne ploča za oko mesec dana, tvoja je. BIće par komada u boji i više crnih.
Ocu i ja plocu :D :ziveli:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 10 Dec 2012, 12:54

:obey:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 10 Dec 2012, 22:08

Cortex wrote:Meni se chini potpuno bez mane.
Svaka chast drugari, fenomenalan album! :ziveli:

Moja omiljena je ipak Starfall :D
Hvala! Hahaha Starfall, može :metal: :ziveli:
Stanko wrote:Ocu i ja plocu :D :ziveli:
Šibni mi samo mail na templeofthesmoke gmail!

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 11 Dec 2012, 00:04

E, oce bit ploce/diskovi/majice da se pazare na svirci

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 11 Dec 2012, 07:42

Ok mi je album, ima finih deonica, ali mi nešto fali na albumu, a ne znam šta... Verovatno više gitara pošto mi se čini da ste negde preterali sa sintovima. Naravno, ovo je na prvo slušanje, verovatno će kasnije da legne. :) Koliko će da košta ploča?

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 11 Dec 2012, 12:01

Ploča će biti najverovatnije 2000 dinara i 20 eura van Srbije.

Meni je potpuno jasno da postoji dosta ljudi kojima će prvi album biti bolji zbog hevi pesama... ali tako je, idemo dalje, meni je ovo sto puta bolje i ozbiljnije, aranžmanski i produkcijski. Prežvakavanje stoner/doom rifova me nikada nije palilo a i ne slušam takve bendove. Znaš i sam šta slušamo ili je old skul talme ili nešto potpuno levo što nema veze sa gitarama. Ko zna, možda neki budući bude samo sa sintevima ili bude samo hevi cepački fazon.. nikada se ne zna šta možemo da istripujemo.

Stanko

Post by Stanko » 11 Dec 2012, 13:35

Meni se svidja na prvo slusanje, i meni se ucinilo da ima previse sintova na momente, al sve u svemu zadovoljan sam :D samo napred, pa se vidimo na koncertu u domu!
Najvise me kupila Beyond the wall of sleep :) sad jedva cekam plocu :) :ziveli:

I ako mogu da primetim, mislim da bi bilo kul da uz plocu omogucite i mp3 download, jbg da moze da se nabaci i na plejer/komp :ziveli:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 11 Dec 2012, 13:48

Stanko wrote:I ako mogu da primetim, mislim da bi bilo kul da uz plocu omogucite i mp3 download, jbg da moze da se nabaci i na plejer/komp :ziveli:
Da, uz svaku ploču će se dobijati i download code, sve ću to napisati kada ih dobijemo.

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 12 Dec 2012, 14:21

+Hopkins+ wrote:Znaš i sam šta slušamo ili je old skul talme ili nešto potpuno levo što nema veze sa gitarama. Ko zna, možda neki budući bude samo sa sintevima ili bude samo hevi cepački fazon.. nikada se ne zna šta možemo da istripujemo.
Ma, naravno... Znam da bar vi svirate ono što vam je "u srcu" i da vas ne zanima ništa drugo i bendovi tako i treba da sviraju. Tako se najbolje gaji svoj fazon, a ne da menjaš stil kako vetar (trend) duva.

Ja sam samo naveo ono što sam primetio, a i naravno meni sve ovo bolje zvuči uživo. :)

I opet, naravno, favorit je Out, Into the Crimson Night. Zna se - zbog Mejdena.

Btw. za produkciju se slažem - poprilično je bolja nego na prvom albumu.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 12 Dec 2012, 14:57

Готивим вас, ал морам признати да сам имао проблема да слушам први албум гајби. Уживо искуство ми је мнооого било интензивније. А сада сте ме баш позитивно изненадили, албум се довољно разликује од прошлог да останете интересантни, а опет је у вашем фазону. ИМХО звучите много боље и пуније него на прошлом албуму, дал због тог тог тепиха са клавџама и синтовима што каже Никола или због нечег другог не знам, ал ми је ово (без икакве увреде) неупоредиво боље од претходног албума. Кад изађе ЦД ће да ги узмем :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Dec 2012, 15:21

Ja vishe volim prvi album, ali mi je drugi pun pogodak za sophomore izdanje. Svidja mi se shto izdajete relativno chesto, a jedva chekam istripovanja na trecem albumu, molim vas neka bude blend izmedju Melvins-a i Acid Mothers Temple-a :mrgreen:
:ziveli:

nemirkv

Post by nemirkv » 12 Dec 2012, 16:01

Moram priznati da je i meni drazi prvi, nedostaje mi neka gitarska krljacina kao Q-36... Cime cete sada da otvarate koncert? :( :mrgreen:

Ovaj novi album mi je isto veoma kul, produkcijski bolji, ali mi je na momente prekomplikovan, kao da izgubim nit pesme koju slusam, od silnih prelaza i promena i what not... Sve to na stranu, totalni respect za sve sto ste snimili i osmislili, kad cu ja takvu pesmu napraviti, pu! :ziveli:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 14 Dec 2012, 12:00

Hehehe, znao sam da će svi da gotive više prvi :D Kod mene je obrnut slučaj, ali nema veze :ziveli: :ziveli:

Da vas podsetim: sutra u 21h u klubu doma omladine beograd - mi i consecration. Biće opasno zezanje, neću da otkrivam, dođite da vidite :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 14 Dec 2012, 12:47

Мени је одличан први, али ми се други много више допада.

Post Reply