jbg, kakvo pitanje, jos je i dobar odgovor... dobro nisi pitao da li je od etisona... nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...karton wrote:kralj

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jbg, kakvo pitanje, jos je i dobar odgovor... dobro nisi pitao da li je od etisona... nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...karton wrote:kralj
Reklo bi se da znaš šta propuštašrockozaurus wrote: A na kraju sam popio i blokazu...
imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...
Ne,ja sam "Nedjin" "Tata".Aleksej79ns wrote:Aha, znaci ti si nebojsa iz Arandjelovca!
tamic sljunka i petozicanu jamahukarton wrote:imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...
Bozha wrote:tamic sljunka i petozicanu jamahukarton wrote:imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...
to sam hteo da ti kazem, i meni su blokirali account zbog budale..rockozaurus wrote:Evo,ovde sam Trifunu skrenuo paznju,da boja gitare nema veze sa magentom i evo sta sam dobio:
Da bi posle mesec dana promenio misljenje(mada i ovog puta nije sasvim u pravu):
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-5 ... d=13521430
A na kraju sam popio i blokazu...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest