Ontopic:
Moja druga gitara, Ibanez RX series

I pored nje:

I moj prvi telac:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nemanjavelimirovic wrote:Musima je kul, tu sam gitaru probao par puta i nisam imao utisak da je krsh. Parker mi nije recimo narodnjacki, nikad nisam doziveo ga tako, ali svakako da mi je ruzan oblik isto koliko i ibanezi i sve spicasto osim strele i explorera. Strat, Tele to jesu u principu country gitare, ali godinama su provucene kroz rok muziku i pored gibson les paula (sg je isto les paul jelte..) su bile izuzetno bitan faktor na svim nasim omiljenim snimcima. Izgled je vec stvar ukusa, a realno razumem ljud ekojima su recimo offset gitare i stratovi/telci ruzne gitare jer mozda ih privlace vishe pravougaoni oblici, a to nije nishta loshe, mislim...svako ima svoje.![]()
![]()
Ontopic:
Moja druga gitara, Ibanez RX series
I pored nje:
I moj prvi telac:
i dalje neprezaljen iako je bio tezak za sviranje pomalo...bio je odlican.
![]()
Ahahhaha, da , sad ga vishe nema, matori stavio laminat (on je sad u mojoj sobi, ja ne zivim tamo vishe. ).majtimika wrote:[
brate imas isti tepih vec 15g, to je vintage
Hahahaha, lol, umirem od smeha... Majti brate, oko sokolovo...majtimika wrote:Spoiler:
brate imas isti tepih vec 15g, to je vintage
Yebo mater, znaš da ladno nisam mogao da te zamislim kako normalno odgovaraš na ovoj teminemanjavelimirovic wrote:...
Boban Ubović, gitarista, pevač i vođa grupe Dr Ton, snimili su svojevremeno i Lp ploču, hit sa te ploče bila pesma '' Nada", album mislim da se zvao ''Bez posla i bez love".Grupa mu se prvo zvala''Lajt mi"(tad sam išao u prvi razred gimnazije), pa "Istok", pa "Okean" pa "Sedma sila" i onda"Dr Ton".Evo linka gde se može pročitati o njemu i njegovom muzičkom radu .moguće da vi iz mlađe generacije muzičara niste tako dobro informisani, ali SVAKO od starijih likova koji su imali ikakve veze sa rock muzikom iz Bačke opštine zna za Bobana.Duane wrote:ko je taj lik? ja sam iz (je)bačke palanke, nisam nikad čuo za čovu
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest