Consecration

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Randy

Re: Consecration

Post by Randy » 25 Mar 2013, 21:43

:bow: :bow: :bow:
Izuva :ziveli:

Edit: Opet moj prvi post kao i na prošloj strani :mrgreen: Još jednom da kažem da izuva :ziveli: :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 25 Mar 2013, 23:03

ово мора да се има!

Покушаћу да банем до КГа 6.априлуса.

rock action

Post by rock action » 26 Mar 2013, 13:19

hvala :ziveli:

ovo je info koji smo kacili na fb pa neka ga i ovde:

Naš treći studijski album "Cimet" konačno je objavljen danas i može da se presluša besplatno preko naše Bandcamp stranice - http://consecration.bandcamp.com/album/cimet

Ko želi da naruči "Cimet" CD (mastering za album je radio James Plotkin u SAD), time nam direktno pomaže da nastavimo dalje sa radom i završimo sledeći album "unIVerzum zna", koji trenutno miksa Aaron Harris iz ISIS u svom studiju Vista u Los Anđelesu.

Što više diskova uspemo da prodamo u narednih mesec dana, pre će se taj sledeći album pojaviti. Već sada taj album zvuči sjajno. Hvala!

rock action

Post by rock action » 26 Mar 2013, 14:29

Karte za Consecration / Temple Of The Smoke / Afformance koncert u petak 29.3. u Božidarcu mogu da se uzmu u pretprodaji po ceni od 300 dinara u Felixu u TC u Sremskoj ulici. Na ulazu će biti 500 dinara

Nedalm
Urednik

Post by Nedalm » 26 Mar 2013, 20:56

Isjecak iz Limits of control u Ne Dam Ovaj Dan Još Uvek.. :bravo:
uljepsaste mi dan

rock action

Post by rock action » 26 Mar 2013, 22:59

:ziveli: sjajan film. bice jos jedan iz istog filma i na sledecem albumu

rock action

Post by rock action » 27 Mar 2013, 00:45

Milanares

Post by Milanares » 27 Mar 2013, 11:31

Meni se svidja album, iako nisam fan.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Mar 2013, 11:43

Meni se dopada povratak aligatora dosta, dobra fora :)
Odlicna je produkcija. Danilovo pevanje zvuci mnogo bolje nego obicno, definitivni napredak se cuje. Sve u svemu jedan fin album. Pesma Barikade mi je lepo legla.
Za moj ukus, nesto slozenijih harmonskih resenja ne bi bilo na odmet, odstupiti malo od uobicajenih sigurica sledova akorada i sl., ali dobro. Opet, ne mogu da se otmem utisku da je .avi daleko ozbiljniji album. Ono, za 2-3 nivoa iznad. No nema veze, samo nek se snima :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Mar 2013, 13:05

Супер ми је лего албум, свиђа ми се што је нпр Цимет измењен у односу на ону Бигз верзију (која је пребрутална), баш сам очекивао да буде на тај фазон, али сте ме изненадили позитивно. Ако буде ЦДова у будућности, мазнућу дефињетли кад скупим паре. Али морам да се сложим са Кортексом донекле, имам осећај да .ави има и даље неку магнитуду коју Цимет нема. У сваком случају, лепа транзиција од прошлог албума, баш ме занима како ће да звучи ун4ерзум зна :ziveli: честитке

rock action

Post by rock action » 27 Mar 2013, 13:18

imamo dosta zanimljivih harmonskih resenja u najnovijim pesmama, ali s obzirom na to da aron treba da smiksa jos dva albuma, ko zna kad ce te nove doci na red da se snime :ziveli:

u principu od 18 novih pesama koje su snimljene, ovih 7 smo izabrali jer ih ljudi najvise znaju. .avi je vise metal pa mozda deluje ozbiljnije (a i kad je taj album snimljen peglali smo samo te pesme godinama uzivo, 3 godine fazon), ali kad skupis svih ovih 18 snimljenih novih pesama na gomilu ima tu svega i svacega. onaj drugi album sto aron treba tek da miksa (univerzum je maltene gotov), pesme su toliko hevi da se zajebavamo da taj album treba da se zove "sahrana" ili "leteci grob".

sledecih 6 na univerzumu vec deluju dosta zajebanije onako sveukupno gledano, jedva cekam da zavrsimo i taj album pa objavimo - bubanj, bas i gitare zvuce prebrutalno i sad bez masteringa ^^

uglavnom, svesno smo se pomerili od .avi fazona - najlakse nam je bilo da napravimo jos jedan .avi, ali gde je tu zabava, avanturizam i istrazivanje :) iako na sledeca dva albuma ima par komada koji jesu malo post-avi fazon, za cimet smo izabrali ove druge. ispalo je super ovako, jerbo tek sa aronovom produkcijom to sve zvuci bas bas kako treba, ono kad zamisljas pesmu u glavi dok je pravis kako treba da zvuci, on je ubo bas to ^^

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Mar 2013, 13:42

naravno naravno, sve si lepo rekao. vi cete prirodno izdati sta vam lezi, najlakse je biti fan pleaser.

rock action

Post by rock action » 27 Mar 2013, 13:48

bice jedna od tih najnovijih mozda u bozidarcu prekosutra, ima taj neki king crimson smek ^^

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 27 Mar 2013, 14:03

iskreno ja sam vas zgotivio na onoj svirci u studenjaku... gitara, bas, bubanj, pokidalo... psych rock, kao da sam slušao earthless, evo kolena mi.. tako da mi je ovo mnogo zanimljivije od avi.-ja i slušljivljije mojim ušima... samo peglajte svoj rad(tja šta vas radi), meni je još zanimljivije što je trio a tako masivno zvuči, što se mene tiče nema potrebe vraćati se na avi, to je tad bilo, ovo je ono 360 obrt, čišćenje(od metala) :mrgreen: zajebavam...

joj nemam pojma šta sam napisao mamuran sam ko konj, super album, strava što ste promenili trip, kažem ono slušao ranije i bilo mi kul, išlo se na taj neki wall of sound, al de znam, previše mi je bilo talme, a ova muzika leči... leči duh i oporavlja telo haha tako da eto imate jednog "fana" koji poštiva nastavak rada, a ne vrćenje oko avi.-ja u ostatku života.. primetio sam da je dosta fanova bathrtovano tom naglom promenom.. kao nisu mi više isti, kao napravili su korak nazad što su izbacili tih par instrumenata tako nešto, a meni obrnuto... sad je rajska muzika, trebali ste album nazvati rajčica

nadam se da niko ne mari na ovom tekstu gore šta god stojalo.. vidim krenula perestrojka na forumu, oće da nas linčuju učenjačke glave prosvetljenie

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 27 Mar 2013, 14:56

Duane wrote:iskreno ja sam vas zgotivio na onoj svirci u studenjaku... gitara, bas, bubanj, pokidalo... psych rock, kao da sam slušao earthless, evo kolena mi.. tako da mi je ovo mnogo zanimljivije od avi.-ja i slušljivljije mojim ušima... samo peglajte svoj rad(tja šta vas radi), meni je još zanimljivije što je trio a tako masivno zvuči, što se mene tiče nema potrebe vraćati se na avi, to je tad bilo, ovo je ono 360 obrt, čišćenje(od metala) :mrgreen: zajebavam...

joj nemam pojma šta sam napisao mamuran sam ko konj, super album, strava što ste promenili trip, kažem ono slušao ranije i bilo mi kul, išlo se na taj neki wall of sound, al de znam, previše mi je bilo talme, a ova muzika leči... leči duh i oporavlja telo haha tako da eto imate jednog "fana" koji poštiva nastavak rada, a ne vrćenje oko avi.-ja u ostatku života.. primetio sam da je dosta fanova bathrtovano tom naglom promenom.. kao nisu mi više isti, kao napravili su korak nazad što su izbacili tih par instrumenata tako nešto, a meni obrnuto... sad je rajska muzika, trebali ste album nazvati rajčica

nadam se da niko ne mari na ovom tekstu gore šta god stojalo.. vidim krenula perestrojka na forumu, oće da nas linčuju učenjačke glave prosvetljenie
:1:
volela bih da je vece ovo +1 jer jako slicna prica. nisam konse ali ni malo gotivila, ali sam otisla na tu svirku na studenjaku isto i zapravo mi se svidelo, iako ti ljudi koji su me doveli su masom bili razocarani jer je otisao clan benda ili sta vec. i od tad vrtim bigz cimet i mozda poneku sa .avi, sad nemam dobar net da preslusam ovaj album a mnogo me zanima, ali vidimo se na bozidarcu :ziveli: hoce se prodavati cd na svirci?

Post Reply