Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Za te pare, bog da veseli 

ima i mlađi brat 4HH 100€ jeftiniji
nego, oskudacija jbg...
nego, oskudacija jbg...
Pazi, petica je bez kofera 800. Meni to zdiba na neku prevaru.. pa ko je lud da ga da za te pare?
od tog lika sam ja pokupovao pola asortimana za sebe i za ortake po dzabalesku cenama. nije prevara, lik "poklanja"Funkd wrote:Pazi, petica je bez kofera 800. Meni to zdiba na neku prevaru.. pa ko je lud da ga da za te pare?
najružnija u krajuMetalFunk wrote:ruzna ko zmaj

dovoljno ružna da samo na osnovu fizičkog izgleda izbacim iz razmatranja, iako je lepoća inside....

Ne mora da znači da je prevara, vremena su takva da možeš da okačiš šta god imaš iz kuće za bagatelu, i niko te neće pozvati ni mater da ti opsuje...
- sirac-šunka
- vragolan
To prodaje Miki što je Rocket kupio od njega Žanovog preca povoljno. Lik nije prevara, jednostavno je u stanju da spušta cenu dok ne pronađe kupca. Inače je prilično realan.

- PainKiller93
Zanimljivo... 

auuu kako prede i udara i mjauce i pjeva i sve redom
svirao sam ga kroz Oranje Terror Bass 1000 (vol i gain jedva na 1
) + OBC410, a posle kroz GT10B

Joj, al je gaaaadan. Tj bio bi lep sa A-style kobilicom, solid bojom i mjetal pikgardom 

Stoji da je ruzan, al kobila ne sme da se menja.. mislim da ona dosta utice na karakteristicni ATK "ujed" zvuk
Probao baš tog premiuma i nesum bas presrecan bio...kada se uzme u obzir da nisam bio prikljucen u pravo pojacalo nego u neko preamp cudo sa slusalicama. Ni jedan Premium instrument me nije odusevio a probao sam ih 3 do sada. Ne znam, mozda nisam probao u dobrim okolnostima...Solomon wrote:auuu kako prede i udara i mjauce i pjeva i sve redomsvirao sam ga kroz Oranje Terror Bass 1000 (vol i gain jedva na 1
) + OBC410, a posle kroz GT10B
![]()
![]()
meni je atk u sustini - aj da ne kazem lep ko neka siparica, ali neruzan
не знам како тај Премиум свира али је дефинитивно највећи естетски фејл који сам видео у задњих година (не мислим на облик инструмента, него на употребу естетски некомпатибилних дрва). жнору веома