Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
ne, isto ti je i sa i bez PayPal-a.
Srbija je najlopovskija drzava u Evropi (Crna Gora ne moze ni da sanja da bude toliko lopovska drzava, a mi kao imamo Mila i Sarica) i sire... Ne vracam se gore dok ne padne 20000 glava i krv ne potece ulicama...
Srbija je najlopovskija drzava u Evropi (Crna Gora ne moze ni da sanja da bude toliko lopovska drzava, a mi kao imamo Mila i Sarica) i sire... Ne vracam se gore dok ne padne 20000 glava i krv ne potece ulicama...
Molim da se gornji post sankcionise kao preterano krvav
Ladno cu od sad morati da cekam da mi drugarica se smiluje i dodje 2-3 puta godisnje u Srbiju iz Kelna pa da mi donese po nesto a dotle da stedim kao mali mis.

Ladno cu od sad morati da cekam da mi drugarica se smiluje i dodje 2-3 puta godisnje u Srbiju iz Kelna pa da mi donese po nesto a dotle da stedim kao mali mis.
Jos jednom se pokazalo ispravnim "if it sounds too good to be true-it probably is"
- rock action
mozda je offtopic a mozda i nije, uglavnom mali inside info - lyra music i skymusic hoce da naprave zajednicku radnju, lokacija je u dimitrija tucovica blizu onog nadvoznjaka ispod vukovog spomenika i koliko sam skapirao bice na par spratova, ideja je da sa cenama bude negde kao thomann i da ovo bude neka istocnoevropska thomann varijanta za sve zivo
Take that, Mitros. 

- rock action
to mozda startuje vec od 16.maja kad prodju ovi praznici ako sam dobro skapirao
ponovo nesto u "too good to be true" kategoriji 

- rock action
to je sve vec reseno, samo cekam i ja da odem tamo da vidim da poverujem 
skymusic i lyra ce inace i dalje da sljakaju odvojeno sa svojim radnjama a ovo im je zajednicki neki dil koji su skontali

skymusic i lyra ce inace i dalje da sljakaju odvojeno sa svojim radnjama a ovo im je zajednicki neki dil koji su skontali
oce da podele brendove i/ili unifikuju cene?
- rock action
nemam pojma, tek sam sinoc saznao za ovo i to onako u letu, dok nije pocela svirka
Jel ovo sa 20%pdv -a samo za pay pal ili za bilo koju varijantu placanja i uvozz robe iz inostransdtva,recimo visa karticom sa banzaia?
Da li se i tu nesto promenilo i da li se i na cenu od 50 e placaju sve te zajebancije te ona izadje ohoho.Izvinjavam se ako je neko o tome pisao ,ali ja nisam vedeo pa zboig toga pitam
Da li se i tu nesto promenilo i da li se i na cenu od 50 e placaju sve te zajebancije te ona izadje ohoho.Izvinjavam se ako je neko o tome pisao ,ali ja nisam vedeo pa zboig toga pitam
Sve makso, pisano je na prethodnoj strani. I sad ti na SVE ide 20%, ali ako je preko 50e, dodaje se jos 10% za carinu (onih 20% je PDV). Znaci bez obzira dal placas vizom, pejpelom, u naturi ili kakogod. I oni imaju pravo da zanemare deklarisanu vrednost robe i da ti sve procene po prvom gugl linku na koji naidju. Bezobrazluk
Hillybilly wrote:Meni je u petak stigao paket vrenosti 61 eur sa troskovima transporta i na to su mi nakalemili PDV pa je ispalo 73 eur i naplatili mi 2700 din carinu ***** mat...
Al' ne krivim ja njih, kako rece onaj panonski govnar, krivi smo MI sto im sve dozvoljavamo...krivi smo mi sto biramo svakakva govna na izborima.
Mi smo sebi najveci neprijatelj!!!
Mi smo krivi kad smo se raspricali na Forumu, a ovi trgovci - monopolisti, sa najbezobraznijim cenama na svetu za muzicke sitnice, videli, procitali pa to brze-bolje javili Dinkicu....
Govna...to su oni koji jednu trzalicu nabavljaju po ceni od npr. 20 dinara a prodaju ih po ceni od 100. Komplet zica nabavljaju po 300 a prodaju po 650. Zato su uveli PDV na sitnice, jer vise niko pametan ne bi kod njih takve stvari pazario. Ja nisam poslednjih 6 godina...
I kada proradi taj "istocni Thomann", da li cemo moci da vracamo robu u roku od 30 dana, da dobijemo pravu garanciju od 3 godine i da ne iznosimo nove gitare u kartonskim kutijama...
- mislim_stvarno
mozemo samo da se nadamo dok ne vidimo kako ce biti u praksiBane bass wrote:I kada proradi taj "istocni Thomann", da li cemo moci da vracamo robu u roku od 30 dana, da dobijemo pravu garanciju od 3 godine i da ne iznosimo nove gitare u kartonskim kutijama...