Baba Slim wrote:Bogami, ovaj album cu rado slusati kad bude gotov.

Samo rokaj, za sada odlicno.

Hvala matori, ma snimicu 10ak 15ak stvari pa cu to tako nazvati, kao solo album

, u principu nisam ni kontao to da radim, ali posto ima mnogo ideja koje nisu za bendove, onda ce morati tako, posto ne bih da pozaboravljam te pesme. A i ovde mogu da sviram sve kako ja hocu, bez ubedjivanja i kompromisa...* a i btw vezbam bubanj dok snimam, posto mi je jedna od zelja da odsviram celu svirku na bubnju, ali nisam jos spreman za to, mada neke lakse stvari, mislim da bi mogao...
Cortex wrote:Pa Nemanja...meni je ovo VR!!!!!
Funkd wrote:Super zvuci. Koji je ovo bass na traci, neki prec? I kroz sta si ga sve provukao da zvuci ovako utegnuto?
Pesma ima gruv..
Ali, imas kritiku za bubanj. Kick nije jasno definisan, a ovi timpani/indijaneri su morali bolje zvucati.
Bas je ThunderBird goth (epiphone)

Preset koji sam pravio za bass u Amplitube-u Fender...Mislim da je neko lampasko pojacalo za bass njihovo, ali nije bassman...
Bubanj i sve ostalo cu sredjivati kad budem sklopio 10-15 pesama i kad budem radio taj neki mastering za album, pa cu pre toga sve izmiksati ponovo. A da...ovde sam eksperimentalno koristio "POP" bubanj, nisam Nashville...isto je EZ Drummer, ali neki osnovni preset. Ucinilo mi se da je kul, mada cujem odjutros da su malko sterilni prelazi, a kick volim da je mastan, a tacku cu dodati docnije