Pomoc oko kupovine Elektricne Gitare i Pojacala

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 20 Feb 2007, 00:44

Ljudi hvala vam na svemu, mnogo vam hvala - Izbor je na kraju pao na Apollo, neznam kako ali mi se on nekako najvise dopao. Nisam neki super muzicar (kao vi, ili bar neki od vas) i skapirao sam jedno (iako sam ovo vec znao) ako Satriani moze da svira sa dva singla, zasto koji k**ac je ne bi mogao, a ako hocu masniji zvuk kupicu distorziju kao i sav normalan svet

Izvinjavam se na oduzetom vremenu i davljenju mojim postovima

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 20 Feb 2007, 12:16

Ne ide to tako, čovek - sada si nam dužan review. Jeste, kupio si Apolla, i šta? Kako zvuči? Kako izgleda? Šta valja, šta ne valja? You know the drill :)

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 20 Feb 2007, 14:47

Nisam jos kupio jos treba da ulete matorci sa nekom kintom ali se ocekuje dzitra krajem februara ili mozda u martu, ali odluka je zahvaljujuci vama DEFINITIVNA - Apollo 100%

Hermes

Post by Hermes » 02 Mar 2007, 10:55

Imam ponudu da kupim polovnu elektricnu gitaru, bez pojacala... Marka ne znam koja je, taj covek mi je samo rekao da je neka Japanska slicna kao Fender... I hocu da je kupim, samo ne znam koliko da je platim...

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 02 Mar 2007, 14:29

Ummmmm... Satriani ne svira na singlovima... nijedna njegova oficijalna gitara (Chrome Boy, Black Dog, Rainforest, etc....) nema singlove. Just for the record.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 02 Mar 2007, 14:31

Hermes, molim te nemoj da se ljutiš, ali zamisli da ti meni kažeš "prodaću ti auto (ili kompjuter), ne znam tačno koja marka i u kojem je stanju, samo znam da je nešto japansko". Pa ti sad kaži meni - kako bismo ti i ja znali koja je cena pogodna, i da li meni uopšte treba taj auto ili taj kompjuter?

Slikaj, ako možeš, glavu gitare (ako tamo piše ime), slikaj sve delove gitare na kojima je nešto napisano (spoj vrata i tela otpozadi, tremolo, leđa, itd.), postuj te slike na, recimo, http://imageshack.us/ (samo isključi opciju za resize pictures) pa da vidimo šta je i koliko bi vredelo.

Ako ne može, daj bar što tačnija obaveštenja - šta piše na gitari i gde, koji je oblik, starost, serijski broj... Ali bolje daj slike. Pozdrav!

hEll_rAiSeR

Post by hEll_rAiSeR » 25 Apr 2007, 13:24

i..el pao Apollo? ajde duzan si review....

Post Reply