Pa bre Sinisha druzhe, shto me ogranichavash toliko? Meni je jedan od omiljenih bendova Meshuggah pa ne vidim kako se on slazhe sa fusion-om

ok, Thorendal(gitarista) se trudi da kopira Allan Holdsworth-a but that's about it.
Da, fusion najvishe i slusham, ali evo...vec bogami nekih 2-3 meseca, skoro uopshte ne slusham to, vec extremni metal i elektroniku. A Flashbulb je sve shto muzika ima da ponudi. Nemoj stati na tih par stvari, predlazhem da nabavish njegov album Kirlian Selections, nije ambiental, mada ima i takvih stvari, ali je album prokleti masterpiece, ma to je chudo kakvih sve kompozicija ima!
Trenutno je Benn Jordan definitivno moj omiljeni muzichar(mada je, u principu, glupkasto imati neshtokao omiljeno...

ali moram

), tj. njega ubedljivo najvishe slusham, stalno mi je on u plejlistama, zaista radim sve da shto vishe ljudi chuje za njega i njegovu muziku.
Naravno, jazz i fusion mi ostaju vechna ljubav, kojoj cu se vratiti uskoro sigurno, ali eto...malo sam se zasitio, te furam neshto drugachije, pa mozhda i podjednako dobro, ali drugachije. Pa razlichitost i prolaznost daju smisao svemu na ovome svetu.