Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Dobro si uradio.
Dao si svasta, a uzeo si nesto.
Sad imas plemenit instrument.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa eto to cemo definitivno uraditi, jer i ja sad gledam nema AB test usa ili mij magneta sa curtisovim, a trebalo bi da postoji.Milanares wrote:Meni je najjači utisak koliko su taj AVRI i moj CIJ ali identični po osećaju, ista težina, ista rezonantnost, i naravno te 1962 mere, jako me je interesovalo da uznem USA reizdanje u ruke da bih mogao neki konačni sud da donesem i o svojoj gitari. Na AVRIju je hardver primetno kvalitetniji, pre svega tremolo i pragovi, fini tanki nitro finiš a kod mene fini tanki poli finiš- to mi i nije nešto različito. Profil vrata preslikan. Elektronika je najverovatnije bolja kod amerikanca.
Moramo matori čimpre da se organizujemo da napravimo pristojno direktno upoređivanje Curtisovih i AVRI Jaguar magneta, isto pojačalo, isto podešavanje, isti svirač. Onako pravu paralelu baš, mislim da na tjubu fali tako neštomislim da ima za JMa a za mlađu sestru ćemo mi da sredimo
![]()
Što se vintaž radiusa tiče, mislim da ću ja prvi menjati pragove i nešto me baš svrbi da dam na 9,5" sa medium jumbosima. Mekote akcije radi. I bendinga ofkors.
A što se dila tiče, prošao si realno, nema tu šta.
Pogotovo što će ti ova mala pod kožu ući tako da ćeš zaboraviti prethodne. jbg, nezgodno je to godište

Pa pazi i gitare koje sam dao su dobre, ali zaista nit mogu postici sve da ih sviram nit mi zaista trebaju u tom broju. Jos mi fali samo jedna suplja otom potom, ali nju cu kako rekoh praviti kod Majtija, isto 24" vrat.jagoda wrote:Dobro si uradio.

- Dersu Uzala
Trinaesti jun trinaeste. Ima da pratim NEmanju narednih deset godina ne bih li spazio trenutak kad se primi na statijaznam Pensa-Suhr.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Dersu Uzala wrote:Trinaesti jun trinaeste. Ima da pratim NEmanju narednih deset godina ne bih li spazio trenutak kad se primi na statijaznam Pensa-Suhr.

zahvaljujuci forumasu, velikom lafu, Djomli

Cestitke, posebice Nemanji. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
sinisake wrote:Cestitke, posebice Nemanji.

cestitke za pedale! torima!!!!!
divni djecace podelite koji demo sa namaCortex wrote:
zahvaljujuci forumasu, velikom lafu, Djomli![]()
![]()

kupio ovu spravu i rasprodajem sve pedale

samo par analognih povezat preko midija...
Hehehe Cortex :*
- Midnight Rider
@Cortex, di si nasao Organizer ??? Svaka cast, kako zvuci ??
Doneo mi djomla iz inostranstva. Uzeo sam ga u nadi da ce mi zavrsiti jedan veoma konkretan i specifican zvuk [nista versatilno, samo jedan jedini sound] koji mi treba a trenutno vucem sa jednog rack-a koji je pretezak medjutim mrka kapa, fino on to radi ali toliko sam naviknut na skoro godinu dana sviranja tog sound-a sa rack-a da mi to nije dovoljno to, drugacije, zanimljivo, ali ne i to. Tako da mi pjedal ne koristi nazalost i mislim da ce u oglase ili neku lepu zamenu...Build quality je odlican i dobra je pedala generalno ali nazalost nije mi zavrsila taj sound zbog koje sam je eto na nevidjeno nabavio.
S druge strane Spring Theory je neverovatno dobar. Odusevljen sam.
S druge strane Spring Theory je neverovatno dobar. Odusevljen sam.