Gagi, dobro je!
Već sam mislio da sam ja jedini na forumu koji se loži na stratove![]()
Kako su male ove gitare![]()
Nodi i Margos samo za vas

http://www.fender.com/en-RS/custom-shop ... r-sunburst
http://www.fender.com/custom-shop/guita ... r-sunburst
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gagi, dobro je!
Već sam mislio da sam ja jedini na forumu koji se loži na stratove![]()
Kako su male ove gitare![]()
+1 te surferske bojice...ne mogu reći da mi se sunburst ne sviđa, samo primećujem kako sam sve tolerantniji prema ovim "nastranim" bojamadweezil wrote:sto sam torimastiji neako mi sunburst reljici deluju sve provaljenije, pceo sam vise da gotivim neke gay friendly colours kao roze, crvena i nezno plava, i rezeda, i ona tangerine kako se vec zove, posebno sa rosewood fretboardom izgledaju bash onako primamljivo, burstovi su mi dosadni
Nije nikakva tajna, bio je ranije endorsee. U stvari platili su mu samo da se slika i da mogu da koriste njegovo ime na sajtu a da zadrzi gitare. A njega te gitare ne tangiraju, Suhr je voce bre. Niko ko ima ikakav opus iza sebe ne svira te gitare. Cak im je i onaj Gutjrie zabego prvom prilikom. Svira onaj luzer Reb Beach, ali on bi dupe prodao, ko zna sta ce svirati iduce godine.Gagi wrote:...eto ti ćeš možda imati prilike da iskopaš tu tajnu...
Kristijan wrote:Мени је Страт увек био лепши у солид боји, а сурферске фарбе су одувек биле потпуно феноменалне. Много је досадно стално гледати црни, црвени и бели Страт. Генерално су ми Фендери увек лепши кад су скроз офарбани, sunburst ми је увек изгледао као неки крпеж.
zar nije upravo obrnuto? Kad farbas gitaru u solid boju mozes ispod da uradis bilo sta, mozes da je sastavis iz sper ploce ili od parketaToneChaser wrote:Kristijan wrote:Мени је Страт увек био лепши у солид боји, а сурферске фарбе су одувек биле потпуно феноменалне. Много је досадно стално гледати црни, црвени и бели Страт. Генерално су ми Фендери увек лепши кад су скроз офарбани, sunburst ми је увек изгледао као неки крпеж.
hahaha...Pazi sledi upozorenje - zalazis u "filozofske teme" a to je mLogo opasno ovde, mene uvek kamenuju kad ovako nesto napisem !![]()
Sto se tice sunbursta i ja sam pre imao slicno misljenje (a sada sam mozda uzdrzan) - kada vidim sunburst boju nekako me je to podsvesno vuklo da mislim da je ta gitara manje kvalitetna od skroz ofarbanog strata, sto ti kazes kao neki krpez.
Tenji wrote:
zapravo, razmisli kako fender radi burstove. Imaju onaj veneer, ispod telo od 5 ili 7 dascica, i kada rade sunburst, stranice su solid crne, i ti vidis top i back koji izgledaju vrlo lepo. naravno, kad se posteno radi onda si u pravu.bancika wrote:Kad je burst ili stained finish nema lazi nema prevara, sve se vidi.
Није. Ради се о односу дизајна трупа и боје. Уопште нисам залазио у то шта је испод фарбе. Рецимо мени никако не иде непрозирна фарба на Лес Пол, јер је то гитара која има елементе дизајна који асоцирају и на акустичну гитару (силуета) и на виолину (трбух). Страт је гитара која изгледа као да је могла да изађе и из калупа, као да је ливена, и зато ми увек боље изгледа кад је офарбан непрозирном бојом.bancika wrote:zar nije upravo obrnuto? Kad farbas gitaru u solid boju mozes ispod da uradis bilo sta, mozes da je sastavis iz sper ploce ili od parketaKristijan wrote:Мени је Страт увек био лепши у солид боји, а сурферске фарбе су одувек биле потпуно феноменалне. Много је досадно стално гледати црни, црвени и бели Страт. Генерално су ми Фендери увек лепши кад су скроз офарбани, sunburst ми је увек изгледао као неки крпеж.Kad je burst ili stained finish nema lazi nema prevara, sve se vidi. Plus, burst zahteva par faza vise nego solid, ne moze nikako da bude jeftiniji od solid finisha.
Ja ne volim mnogo solid, ali zato candy apple varijante...moram nekad da imam takvu
Kill surf city wrote:
nista novo, need dem presets
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest