Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Kauto Labs
Re: Oprema Koju Nemate
koliko vremena treba da se navikne na 7 zica?
jedna šestina vremena koje ti je trebalo da se navikneš na prvih 6.
Ај не зафркавај.Kill surf city wrote:
-
?
Zoom je ocigledno pokrao signature reverb presete sa line 6 m9, eventide space, strymon bluesky, itd.
Nisam shimmer gay guy, al ovo ostalo mi se dojmi.

Zoom je ocigledno pokrao signature reverb presete sa line 6 m9, eventide space, strymon bluesky, itd.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kako bi ovo radilo uz POG? Jel neko koristio na djitri?

treba mi neshto da drajvujem pog zvuk, cini mi se da TS808 i OCD seku basove (jedan je pre jedan posle POG-a)...

treba mi neshto da drajvujem pog zvuk, cini mi se da TS808 i OCD seku basove (jedan je pre jedan posle POG-a)...
Uuuuu, upravo gledam ove demoe, sprava razbija jbt, a kosta 99e na Thomann-u. Kad stigne u Artist, trebala bi da bude slicna cena, garant...
za Zoom za ove multistomp pedale.
Imaju i verziju za akusticnu gitaru, DI + sa sve efektima + boost odvojeno + simulacijama raznih akustara - dakle pedala koja je pandan Fishman-ovoj Aura Imaging pedali, samo jos nadrndanije sa opcijama, a jeftinija od Fishmana, kosta negde ispod 200e...

Imaju i verziju za akusticnu gitaru, DI + sa sve efektima + boost odvojeno + simulacijama raznih akustara - dakle pedala koja je pandan Fishman-ovoj Aura Imaging pedali, samo jos nadrndanije sa opcijama, a jeftinija od Fishmana, kosta negde ispod 200e...
-
Spoiler:
Radilo bi, mozes mixas klin i od/dist/phuzz. Radi i ko klin bust w/2EQ.
Ja koristim iskljucivo na djitri, imo, zrno uopste nije za bas, iako je bejs drive.

Buzz iz Melvinsa i Mogwai koriste na djitri.
also, javi ako kupujes, imam jedan viska.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
meni bi isao ovim redom gitara-TS808-POG-ODB3-Modulacije....Kill surf city wrote:
Radilo bi, mozes mixas klin i od/dist/phuzz. Radi i ko klin bust w/2EQ. :

Baba Slim wrote:
za Zoom za ove multistomp pedale.
.

Pola sata.Kauto Labs wrote:koliko vremena treba da se navikne na 7 zica?

Problem je posle kada uzmes sestozicanu gitaru, ne mozes da se naviknes, mnogo ti tanko

Ахаааа, па ти дакле то узимаш као реверб педалу...Kill surf city wrote:?Zoom je ocigledno pokrao signature reverb presete sa line 6 m9, eventide space, strymon bluesky, itd.
Baš gledam ovih dana isto to, MultoStomp, MagicStomp i M5... Hteo bih d'imam za ponekad reverb, tremolo, vibrato i sl, ali ne toliko da sada kupujem svaku posebno. Koliko vidim, sve imaju i štimer, taKo da lepo može da stane umesto Korg-a, pre ili posle dileja.
-
Nisam ni skonto d'imaju stimer, cuper.