Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
Jel' upada prašina i ostala prljavština u te rupe? Kao vunica u pupak.
Dersu Uzala wrote:Evo stize jos malo:

Jel postoji neka fotka na kojoj se vidi kako ti kanali izgledaju u telu?
to ti je unutra kao thinline telac samo sto su otvori sa strane a ne od gore, ima negde i na skalinom sajtu mislim, dersu ce ti raci sigurno
- Dersu Uzala
Imas ovde pod 'sound vents', mada mislim da se dizajn malo promenio i da je routing sada suptilniji, ne ovako masivan. Not sure.
- ToneChaser
Koji je ovo telekaster koji koristi Tito? Ima ovaj i jos jedan butterscotch blondie, nekako mi zvuce Heavy blues, onako, bas opako, sto Tito i tarantula bend i jeste.... Vintage heavy

Poslusajte kako je na 0:49 ozeznuo tele, uh taj zvuk me odusevio kada sam cuo....

- ToneChaser
Kakav zvuk! Tele + tremolo!

- Dersu Uzala
Nije jos quite there ali evo progress report:Avlijaner wrote:![]()
daj još neku kad se spakuje...

Spoiler:
Odvojene kontrole za oba pickupa su nesto sto na teletini odavno zelim. da ne pricam o tome koliko mi odgovara gde se nalazi pickup selector...uh!
U zameni sam doplatio za ovaj road worn 72 tele deluxe a tonom sam toliko zadovoljan da sam resio da se ogranicim na dve gitare, ne stizem nikada da sviram trecu. I taj moj Mascis Jazzmaster experiment koji je vrhunska gitara kojom se svi odusevljavaju sve je to samo potraga da se dobije zadovoljavajuc ton na fender skali. SG je za mene savrsenstvo tona i tu nisam promenio misljenje a verovatno i necu, ali ne umem da ga sviram kako valja, skala na gibanici mi ne odgovara jednostavno, mucim se, ali su to slatke muke dok slusas.
ovaj deluxe je robusna gitara i vise prilici mojim rukama a ton je pravi pravcati tele sa dovoljno sparkle-a iako je masivan i pun, tako da bih rekao da je to all arounder za mene na fender skali.
tiha patnjica sa tradicionalnim tele modelom sa rosewood vratom ostaje, ali stvarno ne vidim sta bih dobio posedovanjem u ovom trenutku. verovatno cu ga uzeti iz obesti kad budem imao mnogo para za bacanje il pobedim u nekoj parnici haha.
ovi danasnji wide range humovi nisu oni stari i ja u to verujem i verujem da su stari bolji, ali zaista ne cujem sta fali ovima, kad prodje honeymoon period mozda i zacujem ali nadam se da necu.
cika York, Kaki King, ... dosta mjuziraca koje cenim su se poverili ovoj vrsti gitara.

Cestitke matori!
U zdravlju je svirao, meni je taj model odlican. 
A narocito sto Tele generalno odaje utisak da moze ogromno maltretiranje da istrpi (ne kazem to zbog ubijenog izgleda).

A narocito sto Tele generalno odaje utisak da moze ogromno maltretiranje da istrpi (ne kazem to zbog ubijenog izgleda).

-

Jel snimio neko ovo? Squer™ bas hoce moje novce ove godine.

Лепо. Само ја нисам могао да се саставим са Бигзбијем на Телекастеру, премала је то гитара за онолику гомилетину метала. Бигбзи ми је супер занимљив, и био сам убеђен да ће мени савршено да пасује Теле са Бигзбијем док нисам то први пут и засвирао. Сувише тога угурано на реално мали простор, мени уопште није згодно за употребу. А Филтертрон са класичним Телећим магнетом код кобилице је одлична варијанта.
-
Evo nesto iz iste serije, brez vibrato.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kill surf city wrote:![]()
Jel snimio neko ovo? Squer™ bas hoce moje novce ove godine.
Spoiler:

Kortekse, cestitke!

jedva cekam dodem kuci da je abuse-ujem