Hvala, drago mi je ako vam se svidja, iako jos nije gotovo.
Napred sigurno ide ta crna tkanina celom povrsinom, ali jesam bas danas sa Funkomatom pricao o tome da ne bi zgoreg bila neka metalna zastita preko zvucnika, za svaki slucaj, mada bih zaista voleo da se to ne vidi. Komil, hvala na informaciji, pogledacu u tim radnjama pa cu uzeti i namontirati ako se uklapa u zamisao.
Sviranje aljkavo i neinspirativno, ali jbg, taman sam krenuo da varim gomilu pojedenog rostilja (Nemanja, ti si kriv!)...
Sve u svemu, mislim da klip poprilicno verno docarava kako pojacalo radi uzivo. Nemanja ce objasniti detalje oko snimanja ako nekoga zanima. Nazalost, nismo bili u mogucnosti da se zaista pojacamo na onu meru gde stvari zaista dolaze na svoje, onako kako bi trebalo da bude, ali hajd' da kazemo da je ovo otprilike to.
Dakle - 2 gitare, direkt u pojacalo, bez icega. Korisceni kabinet je onaj sa prethodne strane. Ja zadovoljan.
EDIT: Jedino mozda neki naredni put, kad budemo imali vise koncentracije, odraditi malo detaljnije sa razlicitim podesavanjima gaina na oba kanala, jer je zaista odlican spektar na raspolaganju. I da napomenem, pojacalo zaista fenomenalno prima pedale, samo sto stvarno nismo imali mozga za testiranje citavog setup-a koji trenutno koristim. Kad kompletiram sa jos 2 pedale koje planiram da uzmem, onda mozda natenane, valjano predstaviti sve komplet.
Hvala, to puno znaci kada dolazi od nekoga ko... hmm - ne voli teletinu, blago receno.
Mahagoni Telac je na proveri/setapu, prvom posle zavrsnog sklapanja, tako da ga nisam mogao poneti, ali eto - obecavam da ce sledeci klip biti sa Mahagoni Telcem.
majtimika wrote:ckepi jedne zovete samo kad ima nesto da se radi , a kad se udara po rostilju ko te hebe majti
Brate, uz izvinjenje, popravni uskoro mora da padne! Samo da te nahvatamo kad si free za takve akcije
Organizovali smo se da snimimo PRS-a, a rostilj je spontano se desio i pokvario planove, trebali smo josh shtoshta da snimamo, ali nas je mrzelo jbg... .
Evo da okacim i slike rezultata nakon kompletiranja celokupnog projekta. Danas sam bio do majtija i napravio je prednji ram za grill, i sve to je pricvrsceno sa zadnje strane da ne mrda.
Inace, ja sam dobio od ortaka neki bass matori prec na poklon (samo drvenariju). Navodno je neki rucni rad od pre ihahaj, stajao je jako dugo ispod kreveta a pre toga kod nekog lika na tavanu. Bio je ofarban uzasnom zelenom bojom otprilike kao za ograde, Mark Tven stajl , a rosewood je i dalje ofarban nekim polijem ili shta je to vec, uzas , ali to cu kad budem menjao pragove, zasad neka ga.
Deo gde se uklapa vrat je neko otprilike nozem kuhinjskim pokusao da stanji, pa je vrat kad se nasloni imao jako cudan polozaj, kad se stave zice, kao da je u pitanju samostrel a ne bas djitra...pa sam to kod stolara sredio. Takodje oni su mi skinuli svu farbu i premazali nitrom, prosirili rupe za civije i za magnet za 10e.
Civije, bridz i masku sam nasao jako povoljo, vecinski kod Mix Music u Nishu, koji su definitivno najpovoljniji sa delovima za djitre... Totalna investicija u bass cirka 60e kako sam i planirao.
magnet je sa ortakovog Squier Affinity-ja, pot sam imao od 500k, pa sam njega stavio (samo volume, nikad u zivotu nisam dodirnuo pot za tone na basu, a na djitri samo slucajno )...
Evo dokle sam stigao sa sredjivanjem, dosta toga je jos uvek budz (nut, string tree, spajanje vrata, pocupao sam sve pragove posle 14tog jer su zvecali ko ludi, lose su bili postavljeni, mada preko 14tog retko i prelazim, a i ako predjem nek bude fretless, ko ga hebe), ali iskreno bash me briga, bitno da sljaka...
Cudno je to neko drvo tj kako je sve spajano, pa mi je bilo interesantno. Pravljen je izgleda po 50's spec, posto je vrat debeo kao na ortakovom Sting-precu, sustejn jako dug, akciju sam uspeo da namestim da je nisko uz mali neck shimming. Kotira super, proverio sam postojece pragove na stimer...Bits me , kul bas za malo investicije i par dana cimanja. Evo i snimak neki nabrzaka, snimicu bolje ako nekog interesuje. Amp je ampeg simulacija.