Ajmokac Workshop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajmokac Workshop
Bez softvera, ali rezervni delovi su genetički imaš ih svuda, a mach koji vozi ovu mašinu mislim da je oko 200$
Evo ga prvo nedelo sa cnc-a telo sam malo zasrao jer nisam ukapirao sve dok masina nije zavrsila da se cut2d koji koristim za proste operacie(a koji je btw odlican i topla preporuka svima koji se bave slicnim poslom) ne konta bas najbolje sa dxf fajlovima eksportovanim iz corel-a, pa mi je neke krive pogresno ucitao i pokarabasio ih je, ali sam skontao da se sa EPS fajlovim aodlicno konta, tako da sam vrat radio preko njih i odlicno je sve ispalo, ova gitara je sve jedno za mene, a i nije neki veliki zajeb, uglavnom je dodato pa moze da se skrati

da napomenem da mi je za ovo uz svu zajebanciju oko stezanja komad aza koji nisam imao nista spremno pa preko zajebncije sa softverom trebalo nesto oko 4 sata, za ovo bi mi ranije trebalo dva dana i to dobro ledja da ostavim, ja prezadovoljan

da napomenem da mi je za ovo uz svu zajebanciju oko stezanja komad aza koji nisam imao nista spremno pa preko zajebncije sa softverom trebalo nesto oko 4 sata, za ovo bi mi ranije trebalo dva dana i to dobro ledja da ostavim, ja prezadovoljan
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
toooooooooo! hebote, meni izgleda do jaja ovo, ne vidim di su greske? 

greske nisu funkcionalne dzep za vrat i rupe za magnete su ok, program je pogresio kod nekih ne pravilnih linija, ali kazem sve se dalo resiti
Opasno izgleda
Samo steta onako parcence mahagonija da ne ode na neki SG

Samo steta onako parcence mahagonija da ne ode na neki SG

Tooo
Konacno da i sebi napravis gitaru koju ces zadrzati.

Hebes masinu koja moze samo telekastere da pravi, dzabe si je kupovao

Samo polako, ovo je tek zagrevanje - sad kad brat majti izbaci PRS-a sledece nedelje, lol. 

Kakav bre prs, ceka se iceman ili tako neka lepotinja
Jock bajo sutra na sto ide nemanjin starcaster-jaguar hibrid
i evo ga lici

ekstra
sad hocu ja cnc
koristi moj kad god hoces brale