Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
pa i ja isto, al opet ono 

dweez ovo ide u potpis haha, elokvencijo moja :**
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Brate, znas tek koliko je ono bilo bezzivotno? Svaki dizenberg radi jako hladno i nekako previse sterilno...to je bio osnovni razlog.Cortex wrote: dalje ne mogu da prezalim sto si otudjio onog duesenberga

pa moguce ali ja bih ono zadrzao i cepao na koncertima uz axe fx a kuci bih snimao na vintage iverici i koga boli kjurac hahaha
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma kakvi, vec vidim da ce januar blektop dobiti wide range i cao problemima, ali i mestu u sobi .

- Midnight Rider
Ti Nemanja imas Blacktop Jaguara sa P90 ?? ...misim da sam video i jedan tvoj test,davno
...Cortex mi rekao da zaobilazim blacktop u sirokom krugu...?!
Ko jos slusa CortexaMidnight Rider wrote:Ti Nemanja imas Blacktop Jaguara sa P90 ?? ...misim da sam video i jedan tvoj test,davno

- Midnight Rider
...jbga,Cortex govori tiho,a najglasniji je 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I nosi machku sa sobom!Midnight Rider wrote:...jbga,Cortex govori tiho
xD

Ako mogu, kao (bar mi se cini) jedini vlasnik blektop serije, ja bih objasnio: to su gitare za modovanje kako reche jedan clan Fender foruma. Dakle, ako ti se svira haj gejn, eto to ti je to i za to zaista radi strava. Jacina od 16k kod tih magneta je ubila karakter gitare koji ona ima na suvo. Gitare su inace izradjene nishta losije od USA standarda, a po meni bolje od MIM serije. Civije su kao na usa std. E sad zasto je mene uhvatio hir da prodam...pa upravo koji ce mi 4 gitre.

Posto jos uvek ne znam da li ostaje zauvek kod mene, necu joj dirati te haj gejn magnete, danas sam je cvirio na probi i ono...kad se podesi pojacalo i pedale prema njoj radi sasvim okej. Interesuje me stav, koji su komercijalni magneti najsvetliji i imaju karakter slican singlovima recimo ili bar P90-kama. Kakvi su vam ovi GFS magneti tipa retrotorn ili surf?
Na njoj je bio da P90 koji mi je Majti pravio i koji radi vrh, ali bi ga morao ipak uparivati sa nekim isto P90 a eto Majti mi pravi P90 djitru vec, pa ce taj pikap ostati za neshto sledece nekad.

- mislim_stvarno
ne znam za prvi deo, ali sto ti ne isprobas ovo: http://www.seymourduncan.com/products/e ... ils_shpr1/nemanjavelimirovic wrote: Interesuje me stav, koji su komercijalni magneti najsvetliji i imaju karakter slican singlovima recimo ili bar P90-kama.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ja sam imao ove, meni su bili možda i previše svetli, a opet imaju malo "teži" zvuk kao p90
http://www.seymourduncan.com/products/e ... r_pound_f/
edit: sad sam skontao da ti ne treba singl....metni onda dva ovakva

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Razmisljao sam o njima, previse su skupi, a i uzgred P90su u osnovi (iako mogu biti i singlovi i hamovi), to vec imam, kontao sam da bude ful hambaker djitra...mislim_stvarno wrote:ne znam za prvi deo, ali sto ti ne isprobas ovo: http://www.seymourduncan.com/products/e ... ils_shpr1/nemanjavelimirovic wrote: Interesuje me stav, koji su komercijalni magneti najsvetliji i imaju karakter slican singlovima recimo ili bar P90-kama.

Pazi u ideji je bilo i konvertovanje ovog jaga u standard, onda bi isli jaguar quarter pound ... ovako...nem pojma za to eksperimentisanje dal sam sad...Guitar_thrill wrote:Ja sam imao ove, meni su bili možda i previše svetli, a opet imaju malo "teži" zvuk kao p90

Својевремено сам се распитивао за најсветлије хамбакере који су могли код нас да се нађу, јер сам хтео да од моје полу-шупље гитаре направим мало универзалнији инструмент, будући да је са сток магнетима на клину имала тон који је заправо згодан само за неку џези свирку, али сам на крају начисто одустао од хамбакера. У сваком случају, баш сам темељно истраживао проблем и дошао до закључка да је DiMarzio Eric Johnson магнет вррррррло светлог тона. Не знам да ли сада може да се набави, али се добро сећам да му за оно што мене интересује није било премца. Цена им је била мало незгодна.
Seymour Duncan '59 modeli (SH-1n i SH-1b) su na svetloj strani (ulice)
humbucker from hell