prvo svaka cast za izbor zanra, totalno po mom ukusu
mislim da je dobro, da imas talenta, ali i da imas mesta za napredak
koji program koristis?
ovako, moja kritika: treba da obratis paznju koliko dugo vrtis neki loop i posle koliko ponavljanja to smori slusaoca, konkretno ovde bubnjeve si odvrteo od pocetka do kraja u manje vise dobro ne bas patern, ali u slicnom raspolozenju, farbi i glasnoci, znaci pazljivo razradi dramatizaciju
jos kao prvo bih napomenuo (STO BIH NAGLASIO xD) da nemas glavni lajtmotiv u pesmi, ili bar meni nije bio dovoljno ubedljiv, znaci ne mozes da napravis pesmu ni od cega, ono tetki lekove da odnesem, znaci sedi 2 meseca, 2 meseca iskopaj 3 ili 5 ili 15 nota lajtmotiv i kazi eto to je moja poruka, ideja i kreacija. ocekivao sam gitarski forspil, u krajnoj liniji nebitno koji instrument. ruku na srce u zadnjoj petini pesme si krenuo da popravljas stvar fino je zazvucalo pri kraju. znaci na primer ilustracija cujes jednom u zivotu Faithless Insomnija ili Guano Apes Lords of the boards i dodje posle 10 godina neka maloumna Jelena Karleusa otpeva neki nebulozan Marinin " i jos te volim i volim i volim, a ne daju miiii.... ili mene pale takvi muskarci kao ti sa njima znam da nema sale , sa njima se ne smes igrati..." u 3 ujutru a ti kazes "aha znam ovu (unakazenu) stvar
trece: dinamika, glasno i tiho, pesma ti je jednodimenzionalna, znaci koristi tisine (0dB) i prenaglasene delove, kao skrileks na pola sekunde umru zvucnici totalno, pa grune, pa fejd in, pa ekstaza, pa tisina, pa grune i tako, zabavljas slusaoca da mu nije dosadno, trudis se da ga iznenadis, da mu nikad nije dosadno, kao u horor filmu, nagovestis mu da ce nesto da se desi pa ga drkas, pa ga uljuljkas, pa ga isteras iz pamet
da rezimiram: tehnicki nivo ti je ok, poradi malo na ideji i dramatizaciji.
toliko od mene za ovo javljanje, da si student ja bih ti dao jednu solidnu 7/10, nastavi da rokas, ne menjajte kanal, studio?