Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Jedan od onih likova koji ti se kad ih pozoves obracaju 'druze' ...jezivo sam alergican na takve likove.
A mali je problem u tome sto zajedno vrede 200-250.Tenji wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Dve-fant ... ilter_id=4 - zajedno su 700, pojedinacno 450, a zajedno 425. Matematika.
- mislim_stvarno
Ne preteruj. Da si rekao da pojedinacno vrede 200-250, bio bi u pravu.
- Midnight Rider
to ti je zaostavstina od komunizmanesharm wrote:Jedan od onih likova koji ti se kad ih pozoves obracaju 'druze' ...jezivo sam alergican na takve likove.

- abogicevic
Ovo je gitara AJ oblika, koliko mi se čini (Advanced Jumbo).Overdrive wrote:Da li je neko možda probao ovu gitaru?
https://www.kupujemprodajem.com/Epiphon ... lter_id=11
Ja posedujem model Epiphone AJ-220sce. To je gitara takođe AJ oblika, samo cut varijanta. Moja gitara je sa solid gornjom pločom i zvuči veoma dobro. Ton je odlično izbalansiran. E, sad, kod modela iz oglasa je i zadnja ploča solid.
Verujem da je gitara vrh! Baš bih voleo da je isprobam! Ali bih se za taj novac verovatno opredelio za novog Cort Earth 200

a elektronika? ista?abogicevic wrote:
Ovo je gitara AJ oblika, koliko mi se čini (Advanced Jumbo).
Ja posedujem model Epiphone AJ-220sce. To je gitara takođe AJ oblika, samo cut varijanta. Moja gitara je sa solid gornjom pločom i zvuči veoma dobro. Ton je odlično izbalansiran. E, sad, kod modela iz oglasa je i zadnja ploča solid.
Verujem da je gitara vrh! Baš bih voleo da je isprobam! Ali bih se za taj novac verovatno opredelio za novog Cort Earth 200
Врло пристојан инструмент. Посебно ми се допада што има озвуку, а нема изрез на трупу. Леп звук. Не сећам се цене из продавнице, па не знам колико је ова цена повољна за половни инструмент, али свакако мислим да је фина гитара. Само на једну ствар треба обратити пажљу - због овог старинског дизајна главе ова гитара не може да стане у поједине кофере и футроле. Стаје у кофере који су предвиђени за дванаестожичане гитаре, али у низ стандардних кофера не може никако да се смести.
Pristojan svakako, makar kao ideja da se priđe makartnijevom texanu, ali ne znam da li je mekana za sviranje i kakav bas ima?
То је више ствар укуса. Мени одговара масивнији врат, виша акција... Што ће рећи да баш и не марим колико је гитара мека за свирање, па о томе и не могу да причам. Звук је, кад је бас у питању, од прилике исти као и код било које дредноз гитаре, јер ово у суштини и јесте дреднот гитара, само су јој мало оборили "рамена" и тај дизајн резонатора зову advanced jumbo тек да се не би крљали са Мартином по судовима.
E imam ja takvu gitaru, ali negde tražim akustaru koja je baš mekana za sviranje, dakle niska (ili makar podesiva) akcija.
Čak i ne mora da je ozvučena, nego bi to više bila gitara za vucaranje svuda po kući, uz pevušenje isl, ali da bude zvonkog zvuka i tankog struka
Čak i ne mora da je ozvučena, nego bi to više bila gitara za vucaranje svuda po kući, uz pevušenje isl, ali da bude zvonkog zvuka i tankog struka

- abogicevic
Overdrive wrote:a elektronika? ista?abogicevic wrote:
Ovo je gitara AJ oblika, koliko mi se čini (Advanced Jumbo).
Ista je ozvuka. Shadow NanoFlex.
- rockozaurus
Sta mislite o ovome:https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... ilter_id=4
Osim F, da li ima jos nesto fendersko?
Osim F, da li ima jos nesto fendersko?
Ne izgleda mi tako.
Al ih je nahvalio baja... Vidis, taman bih mogao da uzmem neki faz koji ima 0ms latencije, za razliku od, jelte, ostalih fazeva