Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
To je tehnologija : Pustam zrtvu da se sama za*ebe.
Mozda i deluje.
Evo , ti si napisao da ne vredi ni pola tih para. Znaci , smatras da vredi oko 1000.
A sta ako vredi 100 ? Meni bar tako deluje ...
Mozda i deluje.
Evo , ti si napisao da ne vredi ni pola tih para. Znaci , smatras da vredi oko 1000.
A sta ako vredi 100 ? Meni bar tako deluje ...
Druga tehnologija je u pitanju...
To je Boban Vaska gitarista koji je vrlo poznat u svetu narodnjaka i on to koristi na taj nacin sto ce preceniti svoj instrument pa se neki klinac mozda i za.ebe i kupi...dakle, on u cenu racuna i svoje ime...samo je zaboravio da je ovo Srbija
Da, i svog strata 79 prodaje vec godinama za cenu od 1800e ...a takva gitara moze da se nadje za duplo manje para...
To je Boban Vaska gitarista koji je vrlo poznat u svetu narodnjaka i on to koristi na taj nacin sto ce preceniti svoj instrument pa se neki klinac mozda i za.ebe i kupi...dakle, on u cenu racuna i svoje ime...samo je zaboravio da je ovo Srbija

Da, i svog strata 79 prodaje vec godinama za cenu od 1800e ...a takva gitara moze da se nadje za duplo manje para...
Hvala na informaciji , da ga odmah ubacim u ignore listu na kp.
Total offtopic
Ooooh boy.. neko na ovo forumu da je cuo za VaškU (uzlazno-silazni akcenat na slovo U)
jagoda wrote:To je Boban Vaska
Ooooh boy.. neko na ovo forumu da je cuo za VaškU (uzlazno-silazni akcenat na slovo U)
- alucard_earl
Jel moguce da neko uzme nekog astera ili jos gore(ako je moguce) i na to nalepi logo i prodaje po ceni od 210 eura!!!! I to jos u zameni je cena veca!!! I to ni manje ni vise nego Charvel logo. Izuzetno volim Charvel gitare pa se iznerviram kad vidim ovakve pacijente...
http://www.kupujemprodajem.com/Charvel- ... ilter_id=4

http://www.kupujemprodajem.com/Charvel- ... ilter_id=4
Moguce je!!!Cak je i 300e trazio jedno vreme!
http://www.kupujemprodajem.com/Charvel- ... _id=170868
http://www.kupujemprodajem.com/Charvel- ... _id=170868
Управо сам имао једно, по мом мишљењу, лоше искуство, па рекох да питам овде на форуму шта људи мисле о томе, пошто ја нисам сигуран шта да мислим, као човек који увек преиспитује своје судове и труди се да не ускаче у закључке без да добро размисли.
Елем, преко сајта Купујем-продајем сам купио од човека педалу. У огласу је писало „потпуно нова, као у радњи” и слике су то потврђивале. Океј цена, океј све, лик ми јуче послао педалу, стигла данас. Отварам пакет и имам шта да видим. Са педале скинута она гума с доње стране, онако је сва лепљива одоздо и има неке поцепане налепнице преко пола површине тог лепка. Гледам по оном паковању да није отпала у транспорту -- није. Погледам оглас поново, на сликама је педала СА гумом. Океј, капирам да је човек стављао педалу на педалборд, вероватно ћу и ја скинути гуму са педала кад будем правио педалборд, али не можеш тек тако да продајеш робу с назнаком „као у радњи”, а да не доставиш све саставне делове. Ваљда? Мислим, шта ако ја будем хтео да продам исту педалу сутрадан? Треба ли и ја да пробам да преварим купца са сликама из времена када је предмет имао све делове?
Иначе, педала ради као сат, нема никаквих оштећења, али ето, није комплетна, тј. није оно за шта сам ја платио. Да сам знао, не бих је узимао, макар не по тој цени.
На моје питање због чега недостаје гума на доњем делу педале иако се на сликама јасно види да је има, он ми је одговорио, дословно: „Наћи ћу и послаћу, не треба ми, сви користе за педалборд педале, скидају гуме, стављају траке. Узгред, ја нисам радња, продајем половне педале: као и 95 посто оглашивача. Поздрав и све најбоље.” Ако ниси радња, мислим... Оно. На крају смо се некако договорили да ми пошаље то што пре како му не бих давао негативну оцену на сајту.
Ја мислим да је ово врхунац неодговорности, али можда грешим. Шта ви мислите о томе?
Елем, преко сајта Купујем-продајем сам купио од човека педалу. У огласу је писало „потпуно нова, као у радњи” и слике су то потврђивале. Океј цена, океј све, лик ми јуче послао педалу, стигла данас. Отварам пакет и имам шта да видим. Са педале скинута она гума с доње стране, онако је сва лепљива одоздо и има неке поцепане налепнице преко пола површине тог лепка. Гледам по оном паковању да није отпала у транспорту -- није. Погледам оглас поново, на сликама је педала СА гумом. Океј, капирам да је човек стављао педалу на педалборд, вероватно ћу и ја скинути гуму са педала кад будем правио педалборд, али не можеш тек тако да продајеш робу с назнаком „као у радњи”, а да не доставиш све саставне делове. Ваљда? Мислим, шта ако ја будем хтео да продам исту педалу сутрадан? Треба ли и ја да пробам да преварим купца са сликама из времена када је предмет имао све делове?
Иначе, педала ради као сат, нема никаквих оштећења, али ето, није комплетна, тј. није оно за шта сам ја платио. Да сам знао, не бих је узимао, макар не по тој цени.
На моје питање због чега недостаје гума на доњем делу педале иако се на сликама јасно види да је има, он ми је одговорио, дословно: „Наћи ћу и послаћу, не треба ми, сви користе за педалборд педале, скидају гуме, стављају траке. Узгред, ја нисам радња, продајем половне педале: као и 95 посто оглашивача. Поздрав и све најбоље.” Ако ниси радња, мислим... Оно. На крају смо се некако договорили да ми пошаље то што пре како му не бих давао негативну оцену на сајту.
Ја мислим да је ово врхунац неодговорности, али можда грешим. Шта ви мислите о томе?
Sve je jasno 100% .
Na ebay se to zove : "Artikal ne odgovara opisu".
To povlaci potpuni povracaj novca uz pokrivanje svih troskova , i jos da prodavac bude srecan da ne dobije negativnu ocenu .
Zovi ga i reci mu da ti posalje pare nazad + postarinu koju si platio , a onda mu vrati pedalu i on da plati postarinu , inace ces mu dati negativnu ocenu.
Sta ce se posle toga dogoditi ?
99% sam siguran da ce on da te otera , da ne kazem gde .
Onda mu daj negativnu ocenu i to je to . Nazalost. Srbija .
Na ebay se to zove : "Artikal ne odgovara opisu".
To povlaci potpuni povracaj novca uz pokrivanje svih troskova , i jos da prodavac bude srecan da ne dobije negativnu ocenu .
Zovi ga i reci mu da ti posalje pare nazad + postarinu koju si platio , a onda mu vrati pedalu i on da plati postarinu , inace ces mu dati negativnu ocenu.
jbga, malo sta je onako kao sto pise. Sutra kad se ozenis ce ti zena imat mnogo vise kilometraze nego bi ti htio i nego sto ti je rekla, djeca ce te gledat u oci i lagat, mrzices sefa i svoj posao... Shvati da nista nije savrseno, pa zasto bi bila neka pedala koju ti je neki stranac poslao. Moglo ti se desiti i mnogo gore. Pomiris se sa tim sitnim stvarima koje ti nisu po volji i guras dalje. Shvati da gumice nisu vrijedne tvoga vremena da pises i mislis o njima. A ni mogaЏими wrote:Управо сам имао једно, по мом мишљењу, лоше искуство, па рекох да питам овде на форуму шта људи мисле о томе, пошто ја нисам сигуран шта да мислим, као човек који увек преиспитује своје судове и труди се да не ускаче у закључке без да добро размисли.

Звао сам га чим сам добио пакет, али се није јављао под изговором да је на послу, па смо зато комуникацију наставили СМС порукама...Zovi ga i reci mu da ti posalje pare nazad + postarinu koju si platio , a onda mu vrati pedalu i on da plati postarinu , inace ces mu dati negativnu ocenu.
Па да ли би се ти само тако помирио? Као „платио сам, фали део, али нема везе, најбитније у целој причи је да њему безбедно стигну моје паре”.Varenika wrote: Pomiris se sa tim sitnim stvarima koje ti nisu po volji i guras dalje. Shvati da gumice nisu vrijedne tvoga vremena da pises i mislis o njima. A ni moga

У праву си, могло је много горе да се деси. Али ваљда не би смело да се очекује боље или горе. Ја кад продајем педалу, наведем у огласу сваку мањкавост, и најситније огреботине прикажем сликама. Жив бих се појео да неко од мене добије нешто горе од оног што сам обећао. Хоћу да кажем, није ствар у гуми, него у принципу. Тиме што ћу да се помирим, и сам учествујем у ојачавању круга лажи и преваре.
Мада, и то што кажеш, трошим и своје и туђе време тиме што пишем о томе.
Ti si ocigledno posten covek,ali ne brini naci ce se njemu kad tad neki malo lud pa ce da mu nabije neku pedalu u usta ili jos gore u neki drugi deo tela.Ne moze ceo zivot da laze i vara ljude a da ne naidje na ludaka,a ima ih svda oko nas.
Izvini , ali ovo ne vazi za svaku zenu , svako dete, svakog sefa i svaki posao .Varenika wrote:Sutra kad se ozenis ce ti zena imat mnogo vise kilometraze nego bi ti htio i nego sto ti je rekla, djeca ce te gledat u oci i lagat, mrzices sefa i svoj posao...
Covek je platio dogovorenu cenu , i on je ocekivao da dobije ovo sto je bilo na fotografiji .
Ne moze sad puno toga da ucini , zato sto zivimo u ovoj komediji od drzave , ali moze bar da mu da negativnu ocenu , pa da sledece potencijalne zrtve budu upozorene . Ja sam mator covek i imao sam dosta vremena da se priviknem na zene sa laznom kilometrazom i na trgovce u pokusaju / prevarante . Nisam se navikao i umrecu tako nenaviknut. Da je malo vise ovakvih kao ja , manje bi bilo i prevaranata.
pedja 81 wrote:Ti si ocigledno posten covek,ali ne brini naci ce se njemu kad tad neki malo lud pa ce da mu nabije neku pedalu u usta ili jos gore u neki drugi deo tela.Ne moze ceo zivot da laze i vara ljude a da ne naidje na ludaka,a ima ih svda oko nas.

Treba da mu odmah daš negativnu ocenu i da se buniš. Ne zbog sebe nego zbog drugih. Ako se to desi jednom, tip će početi da pazi. Ako tako svako izbegava da mu da lošu ocenu zbog nekog sitnog razloga (eto ti kao čekaš te gume, kao da to menja suštinu), onda će on moži da i dalje prodaje stvari predstavljajući ih kao da su nešto što nisu. Time možda nećeš sad pomoći sebi ali ćeš pomoći drugima, a tako bi svi trebalo da čine, zbog zajedničke koristi.Џими wrote:Управо сам имао једно, по мом мишљењу, лоше искуство, па рекох да питам овде на форуму шта људи мисле о томе, пошто ја нисам сигуран шта да мислим, као човек који увек преиспитује своје судове и труди се да не ускаче у закључке без да добро размисли.
KP je olicenje jedne potpuno unakazene drzave u kojoj zive najgori ljudi na svetu i uzivaju u njoj, i mi ostali koji smo prinudjeni biti ovde.
Davanje negativne ocene nekom kvarnom liku na KP ne znaci nista osim sto ce se najverovatnije desiti 2 stvari: primices gomilu pretecih SMS-ova od njega i "njegovih ljudi", pretice ti dolaskom i razbijanjem glave i tebi i zeni i deci i zbog par stotina/hiljada dinara i sl..druga stvar je da ce elegantno napraviti novi profil na KP i nastaviti po starom..cuvaj svoje zdravlje i mani se KP i slicnih sra*a..
Davanje negativne ocene nekom kvarnom liku na KP ne znaci nista osim sto ce se najverovatnije desiti 2 stvari: primices gomilu pretecih SMS-ova od njega i "njegovih ljudi", pretice ti dolaskom i razbijanjem glave i tebi i zeni i deci i zbog par stotina/hiljada dinara i sl..druga stvar je da ce elegantno napraviti novi profil na KP i nastaviti po starom..cuvaj svoje zdravlje i mani se KP i slicnih sra*a..