Nisam siguran da je bas sve refinisirano. Fotka sa ledja, recimo, deluje legit ako je djitra ocuvana kolko tolko. Iako mi je cudno da gitara iz te godine nema klasicne tragove koricenja. Sa ostalim fotkama imam problem da procenim burst, cudno je svetlo. Fender je menjao sunburst tih godina, od target bursta, koji je sakrivao lose uklopljeno drvo i imao debelu crninu na coskovima, do poslednje vintage serije gde je crna u burstu tanka i minimalna, bas kao sto je ovde slucaj. Nisam strucnjak oko barve i laka, samo iznosim misljenje kao fan gitare.
Takodje, peta fotka sa gornjim rogom mi deluje matoro ko na mom dzegu, ofucana, a i puce lak kod neck jointa.
Ne tvrdim nista sto se tice refinisa, to bih mogao jedino kad bih drzao gitaru u rukama, ali mi upada u oko string tree za g&d zice, to je neko dodao. Inace, ako je refin, u pitanju je redji maple board jag, tako da ko zna. Vidjao sam oridjidji maple board jaguare za slicne pare napolju.
Za nase uslove je sigurno previsoka cena. Sto i nije bitno, jerbo niko ovde ne namerava da je kupi.