Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Ti skvajeri imaju americke magnete.
Dzabe. Bolje zvuci proslogodisnji AmStd u uporednom testu.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- nebeskacarica
Za 800-900 evra može se uloviti polovan vrhunski američki Fender AVRI 57/62 Reissue koji je vjerovatno bolja gitara 3 - 4 puta od bilo kog skvajera ikada. Ovo su više oglasi za kolekcionare...
Ne sporim da je Fender AVRI 57/62 Reissue pravljen sa dosta pažnje, ali ako možeš molim te da elaboriraš tu subjektivnu razliku od 300-400% u kvalitetu? Ili makar, u kojim delovima je ta razlika tako velika? Znači, JV62 iz 1982. i AVRI 62.nebeskacarica wrote:Za 800-900 evra može se uloviti polovan vrhunski američki Fender AVRI 57/62 Reissue koji je vjerovatno bolja gitara 3 - 4 puta od bilo kog skvajera ikada. Ovo su više oglasi za kolekcionare...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
komil wrote:Ne sporim da je Fender AVRI 57/62 Reissue pravljen sa dosta pažnje, ali ako možeš molim te da elaboriraš tu subjektivnu razliku od 300-400% u kvalitetu? Ili makar, u kojim delovima je ta razlika tako velika? Znači, JV62 iz 1982. i AVRI 62.nebeskacarica wrote:Za 800-900 evra može se uloviti polovan vrhunski američki Fender AVRI 57/62 Reissue koji je vjerovatno bolja gitara 3 - 4 puta od bilo kog skvajera ikada. Ovo su više oglasi za kolekcionare...

Plus - probao sam Jurij Shishkov Custom Shop koji je tipa 6-7 soma evra, ortakov JV Squier iz 82ge radi bistrije i sa vise muda i "drvenastiji" mu je sound overall.

Ma da, neke stvari su stvar ukusa, neke se objektivno porede. Moje mišljenje o gitari nije ni bitno, nego sam mislio da Carica malo pojasni svoj utisak, kad je toliko jak u korist jedne gitare.
Slusao sam kad je svirao tu gitaru u Nisu proslog meseca. Holly shit, gori zvuk gitare nisam cuo. Cak i moja cura koju ne interesuje mnogo sve to je prokomentarisala kako mu odvratno zvuci gitara. Vise kao banjo...sve nekako tanko i krestavo.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Overdrive wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Bora-Djo ... lter_id=46

kakav gitarista takva i gitara..bancika wrote:Slusao sam kad je svirao tu gitaru u Nisu proslog meseca. Holly shit, gori zvuk gitare nisam cuo. Cak i moja cura koju ne interesuje mnogo sve to je prokomentarisala kako mu odvratno zvuci gitara. Vise kao banjo...sve nekako tanko i krestavo.
- LifelessDead
Ja sad da hocu da kupim AVRI za te pare cekao bih 5 godina da se nesto pojavi na KP. Uglavnom ih cene preko hiljadu.nebeskacarica wrote: Za 800-900 evra može se uloviti polovan vrhunski američki Fender AVRI 57/62 Reissue koji je vjerovatno bolja gitara 3 - 4 puta od bilo kog skvajera ikada. Ovo su više oglasi za kolekcionare...
A i nikad necu da skontam ovo 4-5 puta bolji, 30% bolji, 50% bolji. Kao da postoji neka sprava za merenje. Sve je to individualna stvar, nekome je bolje ovo nekome ono.
Ja sam jedino siguran kad bi radili blind test da bi se tu mnogi zajebali.
https://www.kupujemprodajem.com/Ibanez- ... lter_id=18
alert.
alert.
da ne jurim nesto drugo uzeo bih ga za sekund. cena je ludilo za ovu pedalu. skacite.
alert.
alert.
da ne jurim nesto drugo uzeo bih ga za sekund. cena je ludilo za ovu pedalu. skacite.
preskupo.Cortex wrote:https://www.kupujemprodajem.com/Ibanez- ... lter_id=18
alert.
alert.
šta to matora pedala od 90 evra može što ne može nova od 30 ajde reci sad.