hipihill wrote:tocilj wrote:U svakom slučaju ja mogu da potpišem da je Soul food najkorisnija pedala koju sam imao u životu (od 35 pedala), uključujući tu i jako skupe pedale. Prosto fantastičan uvijek upaljen clean boost, fantastičan OD...pristojan bufer.
Jedino što malo siječe bas kako se dodaje gain, ali se može nadoknaditi....Nećeš se pokajati.
Sta znaci to "sece bas"? Ne razumem izraz, kako to moze bas da se sece?
Drugo bih pitao da li je uradjena smd tehnikom kao sve jeftinije ehx pedalae ili...?
Pa jednostavno kompresuje spektar frekvencija dodavanjem gaina kao i većina OD pedala (valjda za razliku od original Klona)....ne sikiraj se oko toga, sve je to jako prijatno i umjereno, jer se tim oduzimanjem basa dobija to da nije muljava i i nejasna ni na jednoj poziciji gaina. Samo hoću da ti kažem da to nije savršena pedala jer se do 11h ponaša kao jedna pedala a od 11h kao potpuno druga pedala (mislim na boju tona)...ali zato gain nema sweet spot-ove, svaka pozicija super zvuči. Ja sviram hamove i mahagoni, meni to kako se ponaša soul food odgovara....ali imaš npr na you tube JHS Mod, kome je dodat taj izgubljeni bas, pa poslušaj o čemu pričam, da ne objašnjavam.
Ja ne znam šta je SMD, Ali potpuno je isto uradjena kao East river, Neo clone, Small Stone Nano i sl. Znači pristojno kućište i loš svič. Ako stoji na true bypass prvo paljenje pedale ima ekstremno glasan POOOP...ako je na buferu, toga nema.