Baba Slim wrote:Dobro, ali nemoj zezati jbg, ti koristis Behringera na odredjeni, specifican nacin, i istina, tu digitalne sprave ne mogu ni da prismrde. Ali, ruku na srce, za sve ostalo, Repeater kida.
Potpuno se slažem sa tobom, a takođe mislim da to analog/digital nema veze sa vezom kada je u pitanju delay. Jedna od najboljih Delay pedala na svijetu, koji se može čuti na milion albuma je npr. T-rex Replica...zvuči prirodnije od mnogih analognih delay-a, a digitalan je. Ne znam zašto ljudi digitalno automatski poveziju sa Boss delay pedalama ili digitech. Probao sam nekoliko vrhunskih digitalnih delay pedala i imaju mnogo prednosti u odnosu na analogiju. Imao sam T-rex reptile 2 i garantujem da je bolji i prirodniji delay od recimo MXR-ovog carbon-a, jer se sa T-rex-om može napraviti Carbon a sa Carbonom samo taj slap. Probao sam Novu, brutalan delay, Flashback, odličan delay. Trenutno imam T-rex Duck Tail i nemam namjeru da ga prodajem. Ne radi se o tome da li je sprava digitalna ili analogna, nego koliko je dobar/skup, ADA konverter u njoj.
Čuo sam dosta dobrih komentara za Repeater, mislim da je to dobra investicija. Jedino što me je odbilo od tih TC Delay pedala (osim flashback-a) je napajanje...mora imati napajanje na 12v i preko 300 miliampera, što je prilično teško naći na block napajanjima.