Da li se isplati tolika razlika u ceni?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Da li se isplati tolika razlika u ceni?
Једина замлата која пати од тога да његова буде задња си ти.
Само да ти објасним колико немаш појма о животу. Дошао си овде са непрецизно формулисаним питањем, а како би и било прецизно формулисано када појма немаш о чему причаш. Онда си, сасвим супротно искуству које имаш, кренуо да се понашаш као велики баја и да сереш по глави онима који нису имали телепатске способности да наслуте који ти одговор желиш да чујеш. Лепо ти је Љуба узео меру одмах на првој страни ове бесмислене дискусије, али смо сви били довољно стрпљиви да те пустимо да се будалесаш баш онако како ти је и иначе обичај овде на форуму. Онда си отишао још даље па си кренуо да глумиш јастреба са бине који мало цепа солаже, мало шацује пичетину у публици, па си нам објашњавао шта то стварно публика чује а шта не чује. Није више то време, не постоје те институције, а могу да се кладим да те ни пре 30 година не би пустили да свираш чак ни у месној заједници. Ето толико појма немаш.
А сад си одједном паметњаковић, сад знаш поуздано да Carbon Copy не ваља? Оно си само навлачио људе, искусно си их наводио да кажу нешто што не треба да кажу, је ли тако? Каква си ти ходајућа лакрдија! Па ова тема је најближе што ћеш ти икад да приђеш Carbon Copy-ју, али ти то ништа не смета да истовариш вагон приче о истој као да си јој душу извадио у безбројним упоредним тестовима. Да случајно не дођеш до погрешног закључка (јер без асистенције само до таквих закључака можеш да дођеш) треба да нагласим да мени Carbon Copy не врши посао, и немам разлога да се спорим са било ким око те педале, оставља ме равнодушним. Само је фора у томе да ти немаш апсолутно никакво право да толико лапрдаш на ту тему, јер очигледно немаш адекватно искуство.
Да не причам о твојим генијалним потезима у домену финансија. Онолико приче о малом буџету, о неопходности пажљивог трошења средстава, а онда си на крају купио 2 дилеј педале (ОК, једна тек треба да стигне), од којих је једна тотално срање. Који је твој изговор? Рекли су ти да ће да ти изваде умњак па су ти на превару урадили лоботомију?
И све то није доста да престанеш већ једном да лупеташ? Колико још брукања себи треба да приредиш па да коначно ућутиш? Ево ти прилика да твоја ипак буде задња, позивам те да нам свима кажеш колико ти још простора треба да истресеш све своје фрустрације. Хајде, одврни славину, кућа части...
Само да ти објасним колико немаш појма о животу. Дошао си овде са непрецизно формулисаним питањем, а како би и било прецизно формулисано када појма немаш о чему причаш. Онда си, сасвим супротно искуству које имаш, кренуо да се понашаш као велики баја и да сереш по глави онима који нису имали телепатске способности да наслуте који ти одговор желиш да чујеш. Лепо ти је Љуба узео меру одмах на првој страни ове бесмислене дискусије, али смо сви били довољно стрпљиви да те пустимо да се будалесаш баш онако како ти је и иначе обичај овде на форуму. Онда си отишао још даље па си кренуо да глумиш јастреба са бине који мало цепа солаже, мало шацује пичетину у публици, па си нам објашњавао шта то стварно публика чује а шта не чује. Није више то време, не постоје те институције, а могу да се кладим да те ни пре 30 година не би пустили да свираш чак ни у месној заједници. Ето толико појма немаш.
А сад си одједном паметњаковић, сад знаш поуздано да Carbon Copy не ваља? Оно си само навлачио људе, искусно си их наводио да кажу нешто што не треба да кажу, је ли тако? Каква си ти ходајућа лакрдија! Па ова тема је најближе што ћеш ти икад да приђеш Carbon Copy-ју, али ти то ништа не смета да истовариш вагон приче о истој као да си јој душу извадио у безбројним упоредним тестовима. Да случајно не дођеш до погрешног закључка (јер без асистенције само до таквих закључака можеш да дођеш) треба да нагласим да мени Carbon Copy не врши посао, и немам разлога да се спорим са било ким око те педале, оставља ме равнодушним. Само је фора у томе да ти немаш апсолутно никакво право да толико лапрдаш на ту тему, јер очигледно немаш адекватно искуство.
Да не причам о твојим генијалним потезима у домену финансија. Онолико приче о малом буџету, о неопходности пажљивог трошења средстава, а онда си на крају купио 2 дилеј педале (ОК, једна тек треба да стигне), од којих је једна тотално срање. Који је твој изговор? Рекли су ти да ће да ти изваде умњак па су ти на превару урадили лоботомију?
И све то није доста да престанеш већ једном да лупеташ? Колико још брукања себи треба да приредиш па да коначно ућутиш? Ево ти прилика да твоја ипак буде задња, позивам те да нам свима кажеш колико ти још простора треба да истресеш све своје фрустрације. Хајде, одврни славину, кућа части...
-
Bitno da ti drug moderator imaš pojma o životu. Ti u svojoj sobici sviraš na najskupljoj opremi i zato si ovde cenjena faca, dobio status urednika zbog toga što tripuješ da zna svu opremu iz gledanja YT klipova, i zato već možeš da vredjaš članove koji nisu svirači tvog kalibra i poznavaoci opreme kao ti, i proteruješ ih sa foruma jer je ovo tvoj PRIVATNI forum zar ne. Ko ti dade moderaciju jebo ga forum. Ako ti je drago, mogu ja da nadjem i druugi forum pa se ovde jebite vas petorica medjusobno celog života a druge proterujte koji ne slušaju vaše "savete" da kupe od majstora radjene pedale a ne one fabričke, eve ti ga. Koji ste vi neprijateljski forum boze mili.
Last edited by Duschmanov on 04 Apr 2015, 12:56, edited 1 time in total.
-
Još nešto, da sam tražio najskuplju, vi bi me opet svi vredjali što sam glup i neću da kupim najjeftiniju. Koji ste vi likovi, treba vas nagraditi.
buraz evo do sad sam bio na tvojoj strani i podrzavao stavove da ne mora da se da puno novaca za puno zvuka, (btw i dalje stojim iza toga), ali stvarno ga preterujes, oladi bre kupio si sta si kupio, dobio misljenje, ajd vise idi spavaj , jedi ,**** ,radi nesto i ne maltretiraj ljude koji su kako tako pokusali da ti odgovore na par pitanja koja si imao. Nisi poslusao nikoga uradio si kako si od strata zacrtao zasto se onda zamlacujes i izvodis inace stalozenog coveka iz takta , kris koji se lozis, ne lici mi na tebe.
-
Dobro onda zaključajte temu ako ne smem više da komentarišem i nema nervoze. Koj je vama svima *****? Da vam neko da oruzje pucali bi? Alo bre...
nema potrebe uradices ti to sam
-
I da zaključim temu, nisam ja rekao da Carbon Copy ne valja već:
Zato drug moderator bolje čitaj sledeći put i ne jedi govna. Eto. Zbogom majmuni!tommytigh77 wrote: s tim što je postavljač teme uzeo najlošiji mogući primer za skupu pedalu, i u tome je cela problematika. Carbon Copy je overhype đubre, niti radi kao verodostojan analog delay, niti ima muda za duža ponavljanja, a košta boga oca. Totalno pogrešan primer i uzorak.
Od strataamajtimika wrote:Nisi poslusao nikoga uradio si kako si od strata zacrtao...

Spoiler:
- Rockatansky
Uncle Moe wrote:Od strataamajtimika wrote:Nisi poslusao nikoga uradio si kako si od strata zacrtao...![]()
Spoiler:

Aj smiri seDuschmanov wrote:Zbogom majmuni!

ssmc wrote:Aj smiri seDuschmanov wrote:Zbogom majmuni!
https://playguitar.com/wp-content/uploa ... guitar.jpg

šta li se više isplati...ovaj Epifon sa slike ili onaj Bonamasa signature?tocilj wrote:ssmc wrote:Aj smiri seDuschmanov wrote:Zbogom majmuni!
https://playguitar.com/wp-content/uploa ... guitar.jpg
![]()
![]()

Overdrive wrote:
šta li se više isplati...ovaj Epifon sa slike ili onaj Bonamasa signature?
Playstation sa slike. Deluje blagodetno™ na živce

andrej] wrote:Dičenje neznanjem je vredno samo prezira.